Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
17.9.13 13:21

@Michelle3108 holka, držím pěsti!!! Doufám, že se nám jednou přijdeš pochlubit, že i u tebe se miminko zabydlelo :kytka:

@Ari86 Vítejte doma, holky!!! To s tím oblečením znám, u Terky jsem měla to samé. Známá mě ještě v těhotenství varovala, ať nenakupuju oblečky v tescu, že jsou strašně malinké, ale i ty pro 0 měsíců nám byly velké, ale zas nám dýl vydržely :oops: Jsem moc ráda, že Sárinka hezky baští, opatrujte se a užívejte společných chvil!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.9.13 13:59

Ahojky holky, ve kterém týdnu se chodí poprvé na ozvičky? :think: Díky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.9.13 14:06

@MonaK147 ono asi jak kde, ale vetsinou od 36.tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.9.13 14:09

@Schara Aha..tak to máme ještě čas.. Díky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
17.9.13 17:45

@x-katharine
Děkuji doufam že se zadaří,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 18:15

@Michelle3108 taky přeji moc úspěchů. já v srpnu neuspěšné ivf. ted v říjnu bude KET zamražených embryí a doufám, že to výjde. taky tady pár holek odešlo, nepsalo, nečetlo, pak se pochlubili, že se zadařili. nám doktoři položili zajímavou otázku? manželovi je ted 41 roků, mě přes třicet, oba jsme nikdy děti neměli a to jsme zdraví. takže my budeme mít mimi asi opravdu jen s pomocí doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.9.13 19:11

@MonaK147 Pokud je vše v pořádku, tak od 36týdne. U první dcery mi tvrdlo břicho a otevírala jsem se, tak jsem chodila dřív, ale už přesně nevím, od kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.9.13 20:46

@x-katharine Mně taky právě tvrdne břicho..a začala jsem se otvírat.. Tak proto se ptám..zítra jdu na kontrolu, tak uvidím, co mi řekne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.9.13 21:01

@MonaK147 Aha, tak to je možné, že tě budou hlídat s mimčem už dřív, já musela mít takový ten pesar nebo jak se to jmenuje - tlustý gumový kroužek zavedený do spodní části dělohy, aby držel hlavičku, aby nevstupovala dál do porodních cest. Na ten monitor jsem chodila snad už od nějakého 33 týdne, možná i dřív, protože jsem rodila v 37 a to jsem těch monitorů už za sebou několik měla. Hodně štěstí na kontrole! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
17.9.13 22:33

@MonaK147 já už byla poprvé ve 34 tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.9.13 10:31

@beruskaevuska1
Děkuji, preji i Vam aby se brzy zadarilo, hlavne když to vyjde.
Mej je 23 a pritelovi 41 tak snad to vyjde,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 12:43

@Michelle3108 Díky. manželovi je také 41, mě 33 roků. taky doufám, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.9.13 15:04

V rychlosti jen nakukuji, ani sem vše nepřečetla, gratuluji k miminkům, at hezky rostou.my měli ted špatné období, ale už je fajn. V neděli jsem byla na tetování, a děti mě do toho furt štouchají :) naštěstí uý to tolik nebolí.
Ondrášek měl ted 5 měsíců, opět se nám vratili prdíky, takže si užíváme.
k vánocům chci kupovat chodítko, po několika měsících se mi podařílo prodat křesla, tak tu bude i místo. :D malej je fakt andílek.

Snažilkám přeji at už se konečně zadaří, to čekání je hrozné… mějte se páááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.9.13 15:39

@Mishulka Ahojda, to uz je 5 mesicu?? to to leti :) jeee tetovani, kdepak ho mas? ja uz mma dve a uz jsem ASI skoncila :mrgreen: mam na lopatce a kontniku, takovy decentni jenom. Jake choditko budes kupovat? to klasicke nebo to aktivni, jak si tam ty deticky nesedaji, ale tlaci ho pred sebou? my kupovali synovcovi to aktivni a celkem dobry :)

jinak ja byla dneska na KO, malej ma neco mezi 1800-1900g :) :srdce: takze akorat. jinak je vse v poradku :) takze si uzivam odpocinku, nez mi zacne ten kolotoc s mrnouskem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.9.13 21:09

Jj letí to rychle, tetování mám na břiše na boku, hrozně to bolelo takže už nikdy nejdu :) chodítko chci normální, to aktivní koupím možná později, ale spíš asi na hraní. kolikátý jsi už týden? asi jsem to tu někde četla, ale jen jsem to přelítla okem, tak mi ti splívá dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí