Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
6.8.14 20:47

@beruskaevuska1 tak at se kocicka da brzy doporadku :hug:

s tim rvanim te chapu, znam to, nas Fila taky hodne brecel, vic probrecel nez prospal. A to cele prvni tri mesice, pak uz se to lepsilo a lepsilo a ted je to smisek. Proste nekdo ma ty zacatky holt krusne. Vydrz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 20:03

@Schara jak se ten biopron jmenuje. já dnes koupila baby calm. za týden má malá měsíc. večer ji prdíky trápí… sousedi si myslí že jí ubližujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.8.14 06:28

@beruskaevuska1 Sousedi at si trhnou ploutvi. Jsou to proste probiotika v kapkach od biopronu pro mimina, kdyz to reknes takhle, budou vedet ;) mely by. Ja to timhle stylem kupovala :mrgreen: a nezaberou hned ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.14 16:11
@Schara píše:
@beruskaevuska1 Sousedi at si trhnou ploutvi. Jsou to proste probiotika v kapkach od biopronu pro mimina, kdyz to reknes takhle, budou vedet ;) mely by. Ja to timhle stylem kupovala :mrgreen: a nezaberou hned ze dne na den.

tak do lékárny ted chodíme častěji než pro rohlíky… ale pro dítě člověk obětuje vše. laktační poradkyně mi řekla, že když mimi brečí, stěžuje si na něco nebo někoho… bohužel ti prckové neřeknou co jim vadí a na co si chtějí postěžovat. dnes bylo čistění kanálku u jednoho oka. o malou se postarali, my s mužem se drželi na chodbě. tak pro to co jsi mi poradila půjdu do lékárny zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.8.14 20:21

@beruskaevuska1 taky jsme byli na zacatku porad v lekarne pro neco :) tak at se brzy mala da brzy do poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
5.11.14 12:48

Ahoj kočky moje, po hodně dlouhé době se hlasím, mám furt spousty starostí s rozvodem a tak nebyl čas. Jak se mate a co dětičky? Moji prdolove už jsou velcí kluci jeden bude mit 4 roky a Ondrášek má rok a půl a už říká cca 45 slovíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 14:37

Lucinka bude mít 4 měsíce. dvakrát jsme byli na výplachu očních kanálků, roste jí zub a čekají nás křtiny. je hodná. dobře jí a dobře spí. je ted takové sluníčko rodiny. stalo se pár smutných věcí. čtu si časopisy a na zimu si chystám i knížky. očko v lednu.
ten rozvod mě mrzí. přejeme hodně zdravíčka všem třem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
5.11.14 16:07

Ucpaný kanálky jsou děs snad už to budete mít dobrý, ja dnes Mirečka objednala k psycholožce, pač je dost agresivní už od roku a ten rozvod mu moc nepřidává. Jdeme tam za 2týdny tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.11.14 18:01

@Mishulka prosim te, vzdyt ses nedavno vdavala, to me mrzi :hug:, tak at vse probehne hladce :hug:

@beruskaevuska1 je dobre, ze je mala hodna a je vase slunicko :)

Holky Filipek mi doma uz lita jak zbesily, zoubku ma 8 a nemluvi, zvatla si to jo, i nejake slabiky, ale slova ne, ale ma sve tempo :) No uz taky chystame oslavu 1. roku :) A taky je to nase slunicko :) Spinka uz celou noc :) A sni snad skoro vse co mu dame :) Takze parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.12.14 21:15

Ahoj holky, přeji krásné Vánoce a šťastný Nový rok 2015!!! To ten čas letí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
30.12.14 20:08

Ahoj holky taky vas jdu navstvit a preju do Noveho roku vse nejlepsi.ja jsem se v 13.9. vdala a Kuba uz ma,14 mesicu a je to malej nezmar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.12.14 12:43

Holky, takr preji vse nejlepsi do novehó roku :) hlavne zdravicko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
31.12.14 22:00

Ja tez preju vse nej