Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jdu hledat tipy a triky, jak otěhotnět
Teda já MS teprve (ne)čekám… ale nějak se bojím, jestli to vyšlo… chvílema mám pocit, že se prostě cítím jinak, pak zase nic… Asi si to hodně přivolávám sama a to nechci :-/
@ninaj já si při prvnim těhu dělala test až když jsem to 10dní nedostala. Kdysi jsem si kolikrát myslela třeba po 5 dnech že jsem těhu a pak jsem to dostala. Gynekolog mi sám řekl že 11den rozhoduje. tak jsem to tenkrát vydržela (sice jsem byla z toho nervozní) ![]()
Ale jo, taky si myslím, že nejlepší je čekat, jestli mrcha přijde, nebo ne a až když ne, zkusit testnout… Já při minulým těhu dělala test po 6ti dnech a taky to nebyla bůhvíjak silná čárka… Od včera mě pobolívá bříško, jako bych to měla dostat, ale to bych měla nějak během víkendu…
@ladynka1 píše:
Tak jsem se teď dočetla, že by se ten čaj měl pít 7dní po MS 2× denně ráno a večer, po té jednou denně a při MS nepít. V prvním trimestru nepít! tak holky do toho ať tam máme příští měsíc všechny //![]()
Ahoj holky, tak jak jste si užili víkend? My jsme v sobotu pracovali na baráčku a večer grilovali, a včera jsme si sjeli Moravu na loďkách
Tak jsme měli parádní odreagovačku a aspoň jsem se chvíli nesoustředila na těhu
takových dní by to chtělo víc aby jsem nad tím pořád nepřemýšleli
no už jsem 4DC tak se těším až se zase začneme snažit
tentokrát cítím, že nám to všem určitě vyjde
koupila jsem si ovulační testy tak budu testovat, kdy že tu ovulku vlastně mám ![]()
@Katien Díky, už raději testy nekupuju. Počkám pár dní a pak se objednám na gyne
Nebo bych z toho taky mohla zešílet ![]()
Holky 19zkoncila MS a dneska mam stasne krece v deloze! nevite co by to mohlo byt?
![]()
@Deniska2000 já jsem dnes pořád studovala na netu jak užívat a tam bylo napsáno že při MS se nemá pít.
![]()
@Fufik Ahojky tak to je super. Tak snad bude čárka sílet. Strašně moc ti to přeji. Tak dej vědět jak to vypadá.
Dobrý den ženy, přidávám se k vám do diskuze.. Dnes 7DC kontryhel piji 2krát denně od začátku menstruace a budu pít do ovu. -je výborný při menstruaci na bolesti (po čaji jsem necítila žádné bolesti a žádná nevolnost) - je to super bylinka. Jinak cyklus mám 28-29dní. Tak bychom se s manžílkem začaly pomalu snažit už zítra
![]()
@M+M+S vítej mezi námi ![]()
já si před chvilkou zalila čaj tak jdu na to. Manžel když to večer cítil jak to zalívám tak se málem
nemam samotný kontryhel ale čaj pro ženy (obsah: kontryhel, heřmánek, máta, kopřiva, řebříček) samé zdraví ![]()
@M+M+S ahoj, tak to jsme temer stejne, ja jsem dnes 8DC a vcera uz jsme take
jinak Kontryhel taky piji a jeste caj na neplodnost… /ne ze bych vedela, ze neplodna jsem) chtela jsem jen neco na podporu a v bylinkach mi dala toto…moc dobre to chutna
uz vim, proc miminka nosi zeny, manzel by to nevypil ani omylem
![]()
@ladynka1 Já taky studovala a hlavně to říkaly tady holky, že jim to tak řekli doktoři a nebo bylinkářky. A je fakt, že se mi tím zkrátila doba MS z 5 na 3 dny a neměla jsem takové bolesti a křeče.
Holky já ho taky začala pít, tak by se mě taky mohl ten cyklus trošec zkrátit
i ta doba MS
a je dobrý ![]()