Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
25.6.12 16:37

Taky jdu hledat tipy a triky, jak otěhotnět :D :lol: Teda já MS teprve (ne)čekám… ale nějak se bojím, jestli to vyšlo… chvílema mám pocit, že se prostě cítím jinak, pak zase nic… Asi si to hodně přivolávám sama a to nechci :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.6.12 16:42

@ninaj já si při prvnim těhu dělala test až když jsem to 10dní nedostala. Kdysi jsem si kolikrát myslela třeba po 5 dnech že jsem těhu a pak jsem to dostala. Gynekolog mi sám řekl že 11den rozhoduje. tak jsem to tenkrát vydržela (sice jsem byla z toho nervozní) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.6.12 16:49

Ale jo, taky si myslím, že nejlepší je čekat, jestli mrcha přijde, nebo ne a až když ne, zkusit testnout… Já při minulým těhu dělala test po 6ti dnech a taky to nebyla bůhvíjak silná čárka… Od včera mě pobolívá bříško, jako bych to měla dostat, ale to bych měla nějak během víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
25.6.12 17:00
Kontryhel se pije od prvního dne cyklu až do ovulace, pokud se neví, kdy ovulace je přesně, tak cca do 12. DC. Pak už ne.
@ladynka1 píše:
Tak jsem se teď dočetla, že by se ten čaj měl pít 7dní po MS 2× denně ráno a večer, po té jednou denně a při MS nepít. V prvním trimestru nepít! tak holky do toho ať tam máme příští měsíc všechny // :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
25.6.12 17:50

Ahoj holky, tak jak jste si užili víkend? My jsme v sobotu pracovali na baráčku a večer grilovali, a včera jsme si sjeli Moravu na loďkách :) Tak jsme měli parádní odreagovačku a aspoň jsem se chvíli nesoustředila na těhu :D takových dní by to chtělo víc aby jsem nad tím pořád nepřemýšleli :dance: no už jsem 4DC tak se těším až se zase začneme snažit :hug: tentokrát cítím, že nám to všem určitě vyjde ;) koupila jsem si ovulační testy tak budu testovat, kdy že tu ovulku vlastně mám :)

• Citovat
  • Upravit
1740
25.6.12 18:29

@Katien Díky, už raději testy nekupuju. Počkám pár dní a pak se objednám na gyne :-) Nebo bych z toho taky mohla zešílet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
25.6.12 20:58

Holky 19zkoncila MS a dneska mam stasne krece v deloze! nevite co by to mohlo byt? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.6.12 21:43

@Deniska2000 já jsem dnes pořád studovala na netu jak užívat a tam bylo napsáno že při MS se nemá pít.
:|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
25.6.12 23:08

@Fufik Ahojky tak to je super. Tak snad bude čárka sílet. Strašně moc ti to přeji. Tak dej vědět jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
26.6.12 06:46

@anastazia6 Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
26.6.12 07:32

:kytka: :kytka: :kytka: Dobrý den ženy, přidávám se k vám do diskuze.. Dnes 7DC kontryhel piji 2krát denně od začátku menstruace a budu pít do ovu. -je výborný při menstruaci na bolesti (po čaji jsem necítila žádné bolesti a žádná nevolnost) - je to super bylinka. Jinak cyklus mám 28-29dní. Tak bychom se s manžílkem začaly pomalu snažit už zítra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.6.12 07:36

@M+M+S vítej mezi námi :kytka:
já si před chvilkou zalila čaj tak jdu na to. Manžel když to večer cítil jak to zalívám tak se málem :poblion: nemam samotný kontryhel ale čaj pro ženy (obsah: kontryhel, heřmánek, máta, kopřiva, řebříček) samé zdraví 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
26.6.12 07:48

@M+M+S ahoj, tak to jsme temer stejne, ja jsem dnes 8DC a vcera uz jsme take :hug: :lol: jinak Kontryhel taky piji a jeste caj na neplodnost… /ne ze bych vedela, ze neplodna jsem) chtela jsem jen neco na podporu a v bylinkach mi dala toto…moc dobre to chutna :lol: uz vim, proc miminka nosi zeny, manzel by to nevypil ani omylem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
26.6.12 08:35

@ladynka1 Já taky studovala a hlavně to říkaly tady holky, že jim to tak řekli doktoři a nebo bylinkářky. A je fakt, že se mi tím zkrátila doba MS z 5 na 3 dny a neměla jsem takové bolesti a křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
26.6.12 10:21

Holky já ho taky začala pít, tak by se mě taky mohl ten cyklus trošec zkrátit :) i ta doba MS :) a je dobrý :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex