Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mishulka píše:
ahoj taky na tebe myslím. u mě zatím nic, ale už 3dny mě pobolívá břicho jako bych to měla dostat.zkusím test zítra ráno. ale naděje si moc nedělám.
Mě bříško bolí už přes týden, čím dál tím víc. Poslední dva dny mě trápí lehká nevolnost, navíc mám ukrutnou chuť na sex, což normálně takhle velkou teda fakt nemám (takhle velkou jsem měla v minulým těhu), pořád doufám, ráno taky testuju, tak ti moc držím pěstičky, prostě nám to všem tady musí vyjít!!! ![]()
Pohlaví ovlivnit nejde, to je fakt. Ale četla jsem, že čím blíž dojde k pohlavnímu styku blíž ovulaci, tím větší je šance, že tam stihne doplout dřív ta chlapská spermie, která nežije tak dlouho jako ta holčičí. Tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám, ale den před ovulací to muž nějak nezvládl, no tak třeba bude Verunka, když to vyjde, hlavně aby to vyšlo a bylo vše v pohodě, nic jinýho si nepřeju víc. Ano, páreček by se mi líbil, ale priorita je zdraví mimí ![]()
Tak jsem si dneska dělala znovu ovu test, a druhá čárka zesílila, tak nevím jestli to je už ovulace
@Mishell Testovací čárka musí být silnější nebo stejně silná jako kontrolní. Pokud je asle slabší a sílí, tak to znamená že ovulace se blíží. Měla jsem čárku před ovulcí 2 dny slabší a pak 2 dny pořádnou, po ovulaci opět čárka slábne. Jako pozitivní se počítá ten testík s pořádnýma // a pokud Ti takově vyjdou třeba 3 dny za sebou, tak se počítá ten poslední.
@Deniska2000 píše:
@Mishell Testovací čárka musí být silnější nebo stejně silná jako kontrolní. Pokud je asle slabší a sílí, tak to znamená že ovulace se blíží. Měla jsem čárku před ovulcí 2 dny slabší a pak 2 dny pořádnou, po ovulaci opět čárka slábne. Jako pozitivní se počítá ten testík s pořádnýma // a pokud Ti takově vyjdou třeba 3 dny za sebou, tak se počítá ten poslední.
Tak já jsem asi nějakej abnormální úkaz, testovala jsem dle návodu, asi 5 testů spíš duch, pak jednou trochu zesílila, ale rozhodně nebyla taková jako ta kontrolní a od tý doby nic, ani duch, zatím mám zpoždění, tak jsem z toho teda fakt teď jelen ![]()
To teda taky nechápu, ovulace přece musí proběhnout, tak nevim proč by tam byla slabá čárka a pak nic ![]()
@Mishell píše:
To teda taky nechápu, ovulace přece musí proběhnout, tak nevim proč by tam byla slabá čárka a pak nic
nekdy se prý může stát, že ovulka není!
No je to jednoduchý, buď to dopadlo (ale to čekání je naprosto neskutečně příšerný) a nebo mám ovu úplně mimo toho, co je obvyklé, třeba až před MS nebo v ní. Teď netestuju, ale jestli se to nepovedlo, tak asi budu měřit teplotu. Bóže to čekání je děs ![]()
Holky mohu se zeptat zda máte zkušenost s práškama pro muže?
ten můj strašně málo vydrží, tak bysme chtěli zkusit nějaké prášky, ale nevíme jaké ![]()
@bebecinka píše:
nekdy se prý může stát, že ovulka není!
Já to měla první MS po vysazení antikoncepce, takže bych ji měla mít ![]()
Ahoj holky, tak už se pomalu ale jistě blíží čas, kdy má přijít MS (úterý), ale už 3. den mě bolí v podbříšku (a tím myslím, že tam mám po celý den tlak) a na střídačku mě píchá na pravé a levé straně podbříšku. Tak jsem zvědavá jak to dopadne
Jinak vám držím palečky, ať ty dvě potvory // výjdou ![]()
@x-katharine píše:
No je to jednoduchý, buď to dopadlo (ale to čekání je naprosto neskutečně příšerný) a nebo mám ovu úplně mimo toho, co je obvyklé, třeba až před MS nebo v ní. Teď netestuju, ale jestli se to nepovedlo, tak asi budu měřit teplotu. Bóže to čekání je děs
ahojda. kdyz sem brala HA a nic neplanovali tak to vse tak nejak letelo
ty tri tydny zobani a pak tyden pauza. strasne to utikalo
a ted me prijde ze od „snad ovulace“ do MS to je doba jako hrom a MS se taky nejak taaaahne
a pritom ji mam tak normalne 6 dni
cim to asi bude
![]()
ale od zitrka uz muzeme jit s muzikem na to zase
jejda kdyby to vyslo, to bych si udelala krasny narozky ![]()
Nezbejvá hold čekat jestli se dostaví další MS nebo ne..to budou nervy ![]()
@Schara píše:
ahojda. kdyz sem brala HA a nic neplanovali tak to vse tak nejak leteloty tri tydny zobani a pak tyden pauza. strasne to utikalo
a ted me prijde ze od „snad ovulace“ do MS to je doba jako hrom a MS se taky nejak taaaahne
a pritom ji mam tak normalne 6 dni
cim to asi bude
![]()
ale od zitrka uz muzeme jit s muzikem na to zasejejda kdyby to vyslo, to bych si udelala krasny narozky
Tak to moc držím pěstičky, to by byl ten nejhezčí dárek ![]()
@x-katharine píše:
No je to jednoduchý, buď to dopadlo (ale to čekání je naprosto neskutečně příšerný) a nebo mám ovu úplně mimo toho, co je obvyklé, třeba až před MS nebo v ní. Teď netestuju, ale jestli se to nepovedlo, tak asi budu měřit teplotu. Bóže to čekání je děs