Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky zapomněla
takže dodatečně nám všem k výročí přeju z celýho srdce : hodně štěstí při snažení, ať všechny co nejdřív najdem // a za pár měsíců se tu potkáme buď s obr bříškma nebo už raději s uzlíčky těch nejkrásnějších a hlavně tuze zdravých mimísků v náručí a nesnažilkám, ať se co nejdřív můžou připojit k úspěšnýmu snažení
![]()
Ahoj holčinky, všem vám moooooc děkuji za podporu. Já vás obtěžuji svýma bolístkama a vy jste tak hodné a člověka podpoříte a potěšíte.
Moc si toho vážím,opravdu a ještě jednou díky moc..
http://www.gify.nou.cz/…bory/l35.gif
PEŤULKO: Tak se pěkně vylež ať krček bolet přestane a manža mňamka nachystá a do postýlky k tobě zavítá..
ZDEENJI: Je fajn,že je hrošátko stále u Tebe, jen počkej pár dní uteče a ono bude plakat vedle Tebe..nebo raději ať nepláče..
SIMIKI: Co se stalo beruško?
MISCHNI:Neboj,až skončí tahle MS,tak mě to smutnění zase přejde. Já jsem jinak v pohodě,ale když přijde,pohoda je ta tam..a přijde smutek..bohužel..
SHARANE2006: Já doufám,že jsem v pořádku. I když po tom,co tohle těhu dopadlo tak jak dopadlo o tom začínám trošku přemýšlit..zda je vše tak,jak má být..
BLANI: Já vím,že všechny ostatní co jste tu,tak si to zasloužíte jistě více než já,čekáte již dlouho.. A moc vám to přeji,ať jsme všechny pupkáči..
Více už si nepamatuji,tak všechny mocinky zdravím a přeji krásný nedělní večer a krásné zítřejší pondělní vstávání..
A jak psala JANINE, k tomu našemu zítřejšímu výročí založení klubu „snažilek“ ..
Přeji hoooodně lásky, štěstí, zdraví a hlavně co nejdříve // a krásná zdravá miminka…
BAF kočky moje.
Tak manželovi oficiálně dnešním dnem končí dovolená a jde do práce. Užili jsme si to, ale mohlo by to být klidně i delší. Jinak dneska už od čtvrt na pět čumákuju do zdi, tak jsem radši vstala a jdu si vás dočíst, ale i tak musím reagovat na některé zprávičky.
ADUŠ moooooooc gratuluju k fazolce jedný zatoulaný, že si našla cestu k mamince a přeju teď už jen pohodové těhotenství až do zdárného vylodění.
SLUNICKOO tvoje mrcha mě moc mrzí, člověk si stále dělá naděje, ale jak jsi sama psala, tělo si samo řekne až bude připravený. Důležité je, že vám to těhotnění jde a že vás snažilkování baví. Miminko přijde určitě. A Filípkovi přeju hlavně zdraví, protože to moc potřebuje.
Koukala jsem, že jste se po novém roce pěkně rozjely a to je dobře, už jsem se těšila až se zase zapojím. Tak přeju všem krásný dnešní den a večer budu zas dočítat a dočítat.
Hoj holky,
hlásím příchod. V pátek u dr. dobrý - očař schválil, ale musím chodit na kontroly co 3 měsíce a dozor i kolem porodu!
Jinak jsem holky v děsným stavu. Ve čtvrtek jdu na gyndu , tak uvidíme co a jak, ale já jsem úplně vyřízená. Nemůžu nic a dokonce mě o víkendu začali chytat takové návaly breku a všeho......nějak se mnou to těhu děsně cloumá a vůbec nevím proč. Možná je to z té únavy a z toho jak mi je pořád zle…nevím. Uvidíme co mi řekne dr., ale pravda je, že to jako nejsme já nebo co. ![]()
Ahoj holky,
ADUŠ , moc ti gratuluju k výsledkům od očaře
A že se cítíš, jako že to nejsi ty, tak to jsou jenom trošku rozlítaný hormony - bych řekla. Fakt mám z tebe radost!!!
Přeji nám k dnešníém narozeninám všem hodně štěstíčka, zdravíčka, těhulkám pohodové porody, maminkám hodné dětičky, snažilkám pořádně tlustice , nesnažilkám, aby se brzo přidaly ke snažilkám, těhulkám a následně maminkám.
http:www.hanulka.cz/…0/001022.jpg
No a já se jdu učit, zítra mám kombinovanou zkoušku
Ale budu sem nakukovat ![]()
Ahoj dámy.
přeju krááááásné pondělí.
ADUško…to přejde,vydrž, od 4 měsíce si to budeš užívat.
Dneska se hlásím už takhle ráno,půlka firmy má dovolenou,tak je to tady volnější
JANDULKO, beruško.. Já už Ti chtěla psát SZ,měla jsem o Tebe velký strach,když jsi se tak dlooooho neozvala..
Jsem ráda,že jsi tu..
Ahoj Denny,
tak dneska máš v práci trochu klídek a pohodu, tak bys nám mohla vylíčit, jak jste se poznali s přítelem a tak, my jsme všechny zvědavé!!!
Přeji Kubíčkovi k dnešním 4. narozeninám hodně štěstíčka, zdravíčka a spokojenosti a ať ho maminka co nejméně zlobí (bohužel jsem nesehnala obrázek ze 4 svíčkama) ![]()
Ahojky ![]()
DENNY jasně, chceme slyšet nějaký zá:,–(ní info
máte tam volnějc, tak nás můžeš poinformovat ![]()
SHAR co je to kombinovaná zkouška? Jako že nejdřív test a kdo to dá, tak potom ústní? To jsem teda zrovna nemusela, člověk je mimo po testu a má ještě podat výkon
Každopádně, ať ti jde učení co nejlíp a hlavně, uč se jenom to, co tam bude, zbytek není podstatnej
Tohle u nás taky pár profesorů říkalo…
ADUŠ doktor dobrej a ten zbytek se podá. Hlavně taky trochu odpočívej a pokud si fazolka chce poplakat, tak nevadí.
A všem ostatním pěknej den a pohodu ![]()
DObré ranko dámy!
Ado - huráá, tak očaře máš z krku. A z to ostatní budeš muset vydržet - ono se tomu nadarmo neříka „jiný stav“ Ale neboj, nic netrvá věčně. Asi fazolka naznala, že si to máš pořádně užít. Vydržat!
Denny - jestli má dnes tvůj malej chlap narozky - tak všechno nejlepší, hlavně spokojenou maminku.
Jandulko - vítej z hor! Jo, dovolená vždacky proklatě rychle uteče a ten nástup do práce…fůůůj!
Shar - držím palce na zkoušku. Jen aby to nepřekombinovali. ![]()
Zdeenjo - tak co?Rodíš?(Ještě ti ta otázka neleze na nervy?)
Dneska se mi v noci zdálo, že jsem těhotná, měla jsem takový pěkný malý bříško a když jsem se probudila, tak tam byl zas jenom ten můj špek.Ale sen to byl jako živej a ani mi nebylo blbě. ![]()
JANINE , je to tak trochu podobně, jak jsi to napsala, prvně jdeme všichni (skupinky po myslím 10-ti lidech v jednom dni) na test, on si to opraví a pak si nás bude postupně volat, jak jsme zapsaný na seznamu a říkal, že ústní bude spočívat v tom, že nám řekně naše chyby, že už z nás nebude snad dolovat žádný vědomosti, že si o tom s námi jen popovídá. Ale člověk nikdy neví. Je to mladej kluk okolo 30 (to myslím, že mu 30 ještě není), má 2 nebo 3 roky po Mgr. studiu, takže snad se s ním půjde domuvit
Někdy až budu mít po zkouškách, budem muset udělat ten náš minisrazík a zajít na to kafčo, co říkáš?
MISCHNI ahoj a ať se sen brzo splní ![]()
SHAR to zní teda líp a snad bude mladej magistr vstřícnej
Minisrazík bude, to je jasný ![]()
Taky už máte někdo hlad na oběd? Já teda jo, ale ještě musím pracovat ![]()
AHOJ při pondělku holky,
Jeanine - tak hlásím, že já už se cpu - dojídám zbytky z neděle
, ale jeikož bylo kuřátko a rýže tak si vůůůůůůůůůůůbec nestěžuju ![]()
vy potvory zvědavý
no bylo to docela vtipný,tak se pokusim nějak zkráceně povyprávět.
Jinak,díky za přání Kubíčkovy,už je to velkej rošťák.
Taky moc moc zdravím Sharane,Janine,Mischni.....a prostě všechny
My jsme se s Petrem znali dlouho od vidění,přistěhoval se na Tuřana zhruba jako my - před 2roky z Prahy na trvalo. Měla tam babičku o kterou se do její smrti staral,tak mu pak odkázala ten baráček…je teda v děsnym stavu. No a v létě,jak už to mezi mnou a generálnim stálo za prdlačku, jsme tak nějak po sobě začli pokukovat-teda on po mě,mě na to upozornila sestřenka. A jak tam tak všechny znám z dětství,znala jsem i ty kluky z jeho partičky a ty mu řekli,kdo jsem. Já jsem si to ale nejdřív chtěla vyřešit doma,tak jsem ho nějak neregistrovala. Pak jsme jednou zůstali se setřenkou dýl na pivku,bylo léto tak se sedělo venku a začli jsme spolu komunikovat. Hrozně se mi líbil,byla s ním sranda a pak mě šel vyprovodit dom. To jsem mu tak nějak vyložila,jak to se mnou je a že si prostě nechci někde něco začínat,když to nemám doma vyřešený.
Pak jsme se nějakou dobu neviděli,my se s generálnim rozešli a mě se po Péťovi hrozně stýskalo. Jenže on na jedný bazénový párty utopil telefon,tak na něj nebylo spojení. Tak jsem teda vymyslela plán,vzala jsem si šanon s papírama a klíče a ajo že jdu za jednou pani,co taky dělá avon, a nááááhodou se k ní jde okolo Petrovýho baráku…jenže nebyl doma. Pak jsem si jednou ten avon nechala poslat k týpani,že si pro to dojdu pěšky,tak jsem šla nenápadně okolo Petrovýho baráku s 3kilovou krabicí. Klela jsem jak jsem na straý kolena blbá,že jsem si pro to nedojela autem,páč zase nebyl doma.
No a tak do třetice,napísala jsem dopis,že mi tak nějak zůstal v srdíčku a že bych ho moc ráda viděla…jenže jsem tam zapoměla napsat svůj telefon!!! To už mě začla chytat panika,že už ho snad nikdy neuvidim. Tak sestřenka vymyslela,že půjdem na jedno disco,kam kluci často choděj. Kluci tam byli,ale on ne,protože se tam pohádal s bejvalkou,která tam pořád do něj prudila. To už jsem byla hotová. Ve tři ráno mě pak nenapadlo nic lepšího,než se vydat k němu. Zvonek nezvonil,branka zamčená,tak sem jí prostě přelezla ( mimochodem má černáho hlídacího vlčáka,co mě vítal a vrtěl ocáskem) . Zaťukala jsem na dveře a vychechtaná čekala až otevře. Překvapenějšího člověka jsem snad neviděla. Koukal na mě a nechápal,kde jsem se tam vyloupla. Tak jsem si povídali až do úplného ránka a pak jsem mu tam usnula. Do dneška říká,že tohle kvůli němu žádná neudělala a že si mě teda asi nechá.