Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak mě pořád nic moc,v práci jsem byla dnes jen 2 hodiny,ale stejně -mluvit a mluvit-no nic moc.Uvidím zítra a to jsem jim slíbila bobování.
Denny jej ty jsi akční
no ještě aby si tě tady po tom nenechal.Tě uplně vidím,jak táhneš tu bednu a kleješ
![]()
Aduš,bude líp neboj ![]()
Ahoj holky, tak tady chumelí a chumelí…za chvilku budem zapadaný.
Aduš neboj, bude líp, fazolka ti dává, vědět že je v pohodě.
Denny ty jo to je teda story, ještě aby si tě nenechal.
Petruš tak snad to na bobování nedorazíš a bude ti líp.
Sharane, držim palce na zkoušky.
Jandulko ahoj, hlavně že jste si hory užili.
A dál nevim, mám vymeteno
jdu pracovat i když dneska se sem děti asi nepoženou když je taková chumelenice.
Ahojky jen k vám nakukuji…)
Mischi …moc ti to přeji, aby ti to vyšlo podle Tvého snu ..sice se neznáme ..ale i tak … ![]()
Denny - ty seš teda číslo! Myslím, že máte doma veselo. Ale je pěkný, jak to nevzdáš a přinášíš i oběti. S balíkem od kohokoli by se mi kvůli chlapovi asi nechtělo nekde lítat.
Tak ať vám to vydrží!
Jezi - dík, to by bylo úúúžasný.
Petro - jo, taky mě ta kominukace po novém roce moc nejde.Holt jsme u těch pohádek pěkně zlenivěly.
U nás nesněží, dokonce na chvilku vakouklo i sluníčko, což má za následek padání kusů ledu ze střechy. Zatím bez úrazů…ale je to rachot.
Holky,u nás zase padá,uplné chuchvalce sněhu ![]()
Mischni,já myslela,že jak mě bolí v krku,že to kecání dává zabrat.Ale odpo se stavím v lékárně a něco si koupím.
No holky,byla to docela sranda. Až to budem vyprávět vnoučatům,jak bábi jančila
![]()
Teda tady u nás je taky pěkně hnusně,prší nebo ledovatí či co ![]()
Holky jste moc hodný…asi Vám to musí lézt na nervy to moje skuhrání co? Já doufám, že to fakt brzo přejde, jinak se zblázním. Teda radost mám pořád, jen se chvílema na to špatně myslí no.....
Tady chumelí už od včera a já mám velký úklid, takže vyhrnovat a vyhrnovat. Eště že dorazí můj chlap, a udělá to.
Dnes i pakárna v práci.....fuj......samá práce!!!!
Denny no ty jsi dílo…hihihihihihih
Aduš fnukej,nám to neva,my chceme totiž taky ![]()
jinak já už nevím co na ten krk,tak jsem přešla na grog z griotky ![]()
Ahoj holky.
Tak jak jsem včera psala o té známé tak se jí dnes 4 minuty po půlnoci narodil kluk. Váží 2,6 kg a měří 47cm. Tak jsem ráda že jsou v pohodě. Doma už mají jednoho rošťáka je mu asi 15. Dlouho se snažila o druhý ale nešlo jim to tak šla na umělé a hned na poprvé. ![]()
jooo já už to chci taky venku…hihihihh…teda ne .....teda jooo, ale až bude ten dobrý čas! Čekám na bobánka, jede pro mě a pak jdem nakupovat papání…mě ne …bobánkovi! Já si koupím džus ! A pak šup domů do postýlky!!!!!
Tak se hlásím 2× zmoklá, vypadám fakt půvabně
a kombinace sněhu, kterej mimo hory nemusím a deště, když mi to klouzá jak fík, teda vopravdu není zrovna moje libůstka
No nic, ale dočetla jsem vás a skoro tu brečím dojetím ![]()
Pájo gratulujem známý k chlapečkovi a je to teda velkej chlap ![]()
Péťo grog bude určo funkční, hlavně se pořádně vyhřej a pořádně se oblíkni na bobovačku a termosku s grogem sebou ![]()
Aduš já tu taky musím furt makat, jen jsem si odběhla na pidi obídek a fňukala bych taky, ale nemám nárok, to si teď musíš odfňukat i za mě ![]()
Denny skvělej příběh, vnoučata na tebe budou hrdý. No některý chlapi jsou prostě pomalejší a musí se jim nadbíhat a než si všimnou, že tě chtějí, tak už tě mají skoro nastěhovanou, to znám ![]()
Mischni padání ledu, to je dobrý, to tu ještě není, tak jestli můžu prosit, to si tam nechte, mě stačí ten mrznoucí déšť ![]()
Jitko pěkný pracování a ať tam dlouho nezapadáváte, jinak se neprohrabeš domů ![]()
Blani to se dělá, dělat mi chutě? No tak nic, já měla jen salát a ještě v běhu, ale nevadí, večer si udělám něco kvalitního ![]()
Tady tak sněží…doufám, že ten můj dojede pro mě v pohodě! Chci už spát a spát a to eště musím ke kámošce s klíčema.....zatím papappaap holky a nezachumelejte!
Hele, tak to sněžení si nechte v Čechách,jo? Nám tady teda začalo padat něco jako krystalovej cukr a taky nic moc.To jsou chvíle, že děkuju za to, že dělám doma a nemusím vytrkovat nos z byráku.
Ado - teda na sníh bych se vyprdla, když se má fazolka v klidu hnízdit,ne?A klidně skuhrej - aspoň něco ti nezávidíme… ![]()
Petro - to je dobrá léčba. Chutná a možná i pomůže.
Pájo - gratuluju k chlapečkovi, hlavně, že jsou oba ok.
Janine - bruslení v dešti taky nemusím…
A já mám dneska hotovo.
Ahóóój kočindy.....
Zasejc už tu nikdo neni…jsem se chtěla připojit dřív, ale byla tu moje maminečka, tak jsem se jí věnovala…
Aduš 76 tak mačkám všechny palce, aby všichni doktoři, který ještě budeš obíhat, měli pro tebe dobrý zprávy-jako na tom očním…
Janinko24 závidím teda fakt tu vaší pracovní dobu
jo a koukám, že by měla mrcha za chvíli dorazit, tak doufám, že tenhle měsíc už to bude v pořádku… Jandulka Myšulka ztracená Jandulka-hurá-a už ve čtvrt na pět si vzhůru???chybí ti ten horskej vzduch viď???To se srovná… Jitul děkujeme za ten odkaz na ten čaj-já si ho teda objednám.....Už se těšim, je fakt, že dřív jsem moc na takový věci nebyla, ale teď nějak tý přírodě věřím… Blani závidim koupelnu…
Blani-asi už si to někdy psala, tak se omlouvám, že jsem natvrdlá-ale vy máte baráček??? Sluníčko Já vim, že už je to určitě lepší viď???Ale určitě to čeká na příští měsíc, aby si mohla dát testík s // manželovi k Valentýnu-to bude dárek
Mischni škoda, že se ti ten sen nezdál až v úterý-víš, co se říká..„z úterý na středu všechno jde dopředu“
ale jestli to tenhle měsíc po tom vašem vánočním snažení vyšlo, tak na tvojí počest vymyslim jinej slogan
Sharanko prosimtě a kdy jdeš na tu operaci??? Zdenja Už si někoho pověřila, kdo nám dá vědět hned, jak to bude možný, až hrošátko vykoukne
Denny **teda to bych do tebe neřekla
Ale láska dokáže s člověkem věci-to je fakt, já bych mohla vyprávět
![]()
Jo a jinač holky-musim vám říct, jaký věci ještě s člověkem dělaj ty podělaný prášky na úpravu cyklu-stejně nechápu, proč to doktoři předepisujou-dyk to je čistej progesteron-takže hormon, kterej je zapotřebí ve druhý půlce cyklu…
![]()
Takže akorát to zablokuje ovulaci, ani vlastně nepoznam, jestli by bejvala přišla sama…chjo
Takže progesteron zvedá BT a já jsem si poslední prášek brala na Silvestra a ještě včera, když už jsem měla ms, tak jsem měla brzo ráno BT-37.2-blázinec ![]()
já si podle svýho selskýho rozumu myslim, že mam málo estrogenu, tak jsem hledala, co funguje jako přírodní fytoestrogeny a našla jsem, že ty semínka-krucaj, teď jsem to zapomněla-no budou to mít v prodejně se zdravou výživou…Ježiš jsem to tele, taková známá věc, já to zapoměla…
**
Ahoj prďolky, nebojte se, nerodím.
Jen jsem dneska musela k paní doktorce a pak jsem byla u rodičů a pak ještě nakoupit horu potravin - kdyby náhodou už mimčo chtělo ven, tak aby tu bylo něco k jídlu ![]()
Hrošátko už si pomalu chystá cestu, břicho už mám dole, břicho tvrdne o 106, takže paní doktorka říkala, že už to asi moc dlouho trvat nebude
no sama jsem zvědavá, kdy že to bude.
ADUŠKO , držím palce, aby už ti bylo aspoň trochu líp! a kdyžtak zkus i rajčatovou šťávu, ta mi taky dělala docela dobře.
DENNY , jseš teda fakt číslo! ale jak je vidět, bylo to potřeba ![]()
SHARANKO , držím palce na zkoušku!
U nás dneska střídavě pršelo a sněžilo, byla jsem z toho fakt nadšená, než jsem došla na bus, tak jsem byla mokrá jak myš ![]()
Tak já zase končím, omlouvám se, že nereaguju víc, ale jsem zase utahaná jak malý kotě, takže asi za chvilku zalehnu.
Jo a málem bych zapomněla - // Přeju všem vše nejlepší k tomu ročnímu výročí! Hlavně ty // na testíkách! //