Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, taky všem přeju krásné ranko.
Chvíli jsem se tady neukázala, ale čtu vás pečlivě.
Zdenjo držím palečky ať už máš brzy hrošátko v náručí. Už aby to bylo viď?
Petro Z taky držím palečky ať to dnes vše dobře dopadne a ať jsi brzy zdravá. On je totiž teďka nemocnej skoro každej. No a ty máš uprostřed těch svých dětiček ve škole asi o zásobu nových bacilků postaráno, co?
Denny já ti nevím, ale to že ti tvůj bývalý generální má potřebu říkat, že s novou slečnou zažívá, to co s tebou ne. No mně to tak trochu vyznívá, jestli tím, že to říká nemá tak trochu potřebu přesvědčit i sám sebe, že tentokrát je to lepší. Za sebe mám zkušenost, že lpáry, který jsou spokojený a šťastný, o tom nemají potřebu mluvit ale tam kde to škřípe, tak mají potřebu veřejně prohlašovat jak jsou šťastný a tak. No nevím, to je jen můj názor. Ale i tak ti to může být fuk, ty už chlapa s velkých CH máš, tak co.
Blani naše zlatíčka jsou někdy daleko vnímavější než si jen umíme představit. A ty už máš slečnu taky docela velkou, co? Já měla někdy v létě k naší dámě proslov na téma anorexie, bulimie a tak (v telce totiž říkali, že některé pacienty jsou ve věku 8-10 let - dost mě to šokovalo). No a když jsem byla na podzim těhotná, ale už jsme věděli, že to asi nedopadne dobře, tak jsem jí to radši neřekla. Ale i tak přišla za manželem, s tím že maminka je asi nemocná, že každý ráno zvracím a vypadá dost příšerně (to potěší, že?)a je moc smutná a že má strach jestli nemám anorexii. No když mi to manžel řekl, bulila jsem jak želva. Taky jsem měla pocit, že dělám všechno proto, aby to nikdo nepoznal.
Jinak zdravím všechny ostatní, určitě jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám.
JJ madlo.. tak to je…s těma našima zlatíčkama.. včera jsem študovala návod na Puregon Pen a mladá zasehned - „mami co si to čteš“?.. zvědavka jedna ![]()
JInak všechny zdravím,,,, a holky tak která nahlásí první // v letošním roce?????? No klidně se hlásím teda
![]()
Hoj hoj chvoj…hihihihi
Holky,…já se z té fazole pominu…tak v noci mě nenechá spát…od 3h jsem chodila po garsonce a krkala a prděla a lila do sebe studenej džus a ten můj měl super komentáře …jako - „ty fazole..nech maminku spát nebo ti umře a já tě teda kojit nebudu“…hihihihh
Pak jsem teda eště zalehla, do práce jsem dorazila později, ale je mi báječně…poprvé bez blinkání a bez bolení hlavy…tak uvidíme, jak dlouho…hihihhiih
Dokonce jsem si i dnes - ne jen zamaskovala jebáky, ale i jsem se namalovala…hihihi
Zítra jdu na kontrolu na UTZ, tak jsem zvědavá co tam bude.....ptala jsem se bobánka, jestli mu mám donést obrázek a on že ne, že mloka nechce vidět, že až to bude vypadat jako člověk…hihihi, tak jsem říkala, že to nebude nikdy, protože to je jeho…hhhihihihi…tak mi řekl, že jsem úplně blbá, že prej já jsem taky úkaz…hiihihi…ach ta pánská ješitnost co?
Ahoj holky zlaté!
Tak jsem Vás pečlivě dočetla , ale přiznám se, že si nic nepamatuju.
Snad jenom, moc blahopřeju ADĚ k potvrzenému těhu, a samozřejmě přeju pohodové těhotenství a zdravého mimíska.
Zdeenjo, mamino naše, tak Hrošátko se tě zatím drží? To je moc fajn, myslím na Tebe.
Sharane, blahopřeju k zápočtu a je dobře, že máš možnost si posunout termíny zkoušek, co? Držím palečky!
Blani, to je krásné, že už se přibližuješ k miminku!!!
Víc si fakt nejsem schopná zapamatovat.
Píšu jako nepřihlášená z jednoho důvodu.Mám jednu novinku, ale nechi, aby se to zatím vědělo v mém okolí a protože mne dočítají sestra s kamoškou, tak se jistím.
Holky hlásím, že mám (od 3.1.) potvrzený hrášek dnes by to mělo být 6+1!!!
Nechtěla jsem to původně profláknout, alespoň nee do té doby, než budu mít po tom kritickém období, ale copak to jde?
Chci tím podpořit snahu Mischni i Sluníčka, a vůbec Vás všech!!!!
Ono to jde, jenom člověk opravdu musí přestat myslet na TO, já to udělala, přestala jsem se sledovat, i měřit BT, nebo počítat plodné dny a ejhle, mám v sobě zavrtaného „Mikuláše“…
Takže zatím Jitul, prosím vydrž s tabulkou do 28.1., kdy jdu na kontrolu…do té doby to i já beru jako nejisté, pak už budu v 9tt…uvidím miminko, tlukoucí srdíčko a snad bude vše OK.
Mým záměrem bylo všem pozvednout náladu a nalít nové síly do tohoto roku - je opravdu šťastný a tady bude baby boom!!!!!!!!!!!
Nepřihlášená Nonina
Ahoj a dobré ránko
já se zase moc moc omlouvám,že jsem se včera zase nerozloučila.Ale ještě nemám klíče od firmy a vyhrožoval,že mi tu zamkne. Tak jsem pádila dom.
hihihih halooooo ty naše anonymní…hihihi
super!
To jsem asi na stejno ne? Teda skoro! Já měla test pozitivní už 13.12.2007 a naprosto souhlasím s tebou! Co jsem začala dělat jiné věci a neměřila a nepočítala, tak buch a bylo!!!!!!!
Já taky tajím až do února musím…kvůli maminčiným narozkám…pak jí fláknu na stůl průkazku…hihihihihi!
Ne i kvůli tomu, kdyby třeba něco nedopadlo, že? Ale jinak teda gratulace veliká!!!!!! Optaruj se a přeju ti, aby ti nebylo tak moc zle!!!!!! Jako mé Velikosti…hihihi
Denny nech se zamknout a ten tvůj tě pak může zachraňovat …hihihihi
Ahojek mamino,
ADO tak to jsem moc ráda, že Ti je dneska líp…mně je dneska bohužel hůř, ráno jsem poprvé vrhla, ale zase aspoň vím, že je vše OK…víš, jak to myslím?
A ano, po tom fiasku v létě, už nechci opakovat stejné chyby, všem to říct a pak to dementovat…no ale myslím pozitivně, nic takového se teď dít nebude!!!
Máme přece šťastný rok a naši prckové budou naprosto úžasní!!! A to moje bude Panna!
Já měla // poprvé 18.12., ale to byl jenom náznak…ty pravé tlustice dostal manža jako předkrm ke štědrovečerní večeři, ha ha
Denny tvé story jsou naprosto odbourávající, já se z toho snad pominu, jak jsi mne rozesmála, hihi…
Moc Ti přeju štěstíčko, které teď prožíváš!!!!!
N.
Ahojky anonymní N. bomba zpráva. Potichoučku polehoučku gratuluju. Držím palečky ať je vše OK. Plně chápu, že tu úžasnou novinku ještě nechceš pouštět do étéru.
Bacilů kolem lítá spousta, ale ty na nás koukej prsknout ten těhotenskej. Už netuším, kdo si tady postěžoval, že letos ještě žádné // a je to tady!!!
Dej pak vědět.
Madla
hihih holky já říkám, rok 2008 má na konci těhulkovské bříško…tak šup!!!! Všem to vyjde!!!! Uvidíte!!!!
Já měla 13.12. taky // ale už tlusté. Počítáno to mám, tak že termín vychází na 18.8.2008.ale to se určo eště 5X změní!!!!
Ahoj holky, za minutku letím na autobus a jedu si na otočku pro zápočet ze sociologie, má hajzlík blbý konzultační hodiny a musím tam dneska extra… No, ale pak odpoledne to spojím s randíčkem, takže aspoň něco pozitivního
![]()
Noninko, moc ti gratuluji, jsem za tebe moc šťastná - a pak že tu nebudou žádný těhulky
Hlavně na sebe dávej pozor, ať se tobě nebo hráškovi nic nestane!
Jinak nestíhám víc reagovat.
Snad jen dofám, že dneska Hrošátko ještě dneska na svět nechce a já to neprošvihnu ![]()
Pa pa, večer se ozvu.
jéééé Noninko...............mocinky gratuluju (jsem blb fakt si nepamatuju jak jsi na tom byla???? můžeš mi osvítít pamět
) díkas… a opatrujte se… ![]()
Holky moje ,
moc děkuju !!! Tu slzím jak blbá, jak jste mne dojaly.
Ale moc prosím, nebudem to raději moc probírat, jsem nějaká pověrčivá a po tom letním neúspěchu se bojím, jako nikdy.
Taky toho, aby se to neprofláklo dřív, než to bude jistější.
Vím, že mi všechny přejete to nejlepší, protože jste prostě skvělé…a nebojte, já Vám všem taky přeju, jenom to hezké a samozřejmě //.
Jsem Vám to napsala hlavně proto, abych všechny podpořila a ukázala Vám, že to oprvdu jde!!!!
Těhuprsky budou, ale dejte mi čas do 28.1., ju?
Teď se přihlásím, abych nemusela furt psát ty kontrolní kody, bo těhudemence zase nezklamala a minulý příspěvek jsem odesílala na 3×, bo už ani neumím číst, nebo co? HIHIHIHI
Takže, zatím PŠŠŠT.
Díky
N.
Ahojek holčiny!
Mischni a Blani máte SZ.
Snad nejsem úplný blb a odeslala jsem je dobře, chi chi ![]()