Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
9.1.08 09:59

Holky,
baštím tady super pomeranč a přemýšlím, že tímto tempem se mi určitě narodí malej pomeranč s nohama a rukama ve tvaru rohlíku a na hlavě bude mít tvaroh…hihhiihihih
Můj jídelníček je opravdu pestrý…hihihhiih
Ale dnes jdu na pizzu…takovou asi chudou , ale jdu a moc se těším. dnes se mi o tom dokonce zdálo…hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.1.08 10:02

Jinak tady je děsná mlha a klouzačka a ráno na kruháči…jsme nemohli nějak zatočit a zaparkovali jsme na chodníku…hihihi, ale bylo nás víc…hihih
Od zítra mi začínají daně.....180 zaměstnanců bude nechápat co má kde podepsat a co kam doplnit a…mě asi jebne…hihihi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.08 10:03

Ahoj kočičky.....
Já jenom rychle na skok......jsem ve škole a máme dneska 6 hodin marketingu a rychle jsem přeběhla do učebny, ve které máme noťasy.......
Tak rychle než mě tu někdo najde :lol: :lol: :lol:
všechny moc zdravím.......

Noninko potichu moc a moc gratuluju-já na tebe často myslela a tušila jsem, že budeš dělat mrtvého brouka a pak nám oznámíš takovou pecku......hlavně ať je vše v pořádku-a ono bude samozřejmě........ :srdce:

Tak zatím papa holčinky-mizim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.1.08 10:07

Ahoj ADO, jo tak jsem si vzpoměla, že taky patřím, k těm, kteří nikdy nevědí, kde a co mají podepsat, hi hi hi.
Naštěstí u nás v práci to dělají fikaně.
Zvou si nás po menších skupinkách do kanclu a hlavně máme všichni udělané tužkou křížky v místech, kde a co vyplnit a kde a co podepsat.
No prostě to u nás mají holky zmáknuté, jinak by se z toho asi taky zcvokly. :wink:
Tak ať to máš brzo za sebou.
Jo a fazolku pořádně krm, a pizzu bych si dala taky. Já dneska baštím špenátek, což jsem neměla asi dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
9.1.08 10:41

Ahoj holky,

N. moc gratuluju a samozřejmě že nic probírat nebudem, opravdu tě chápu… :wink:

Ado tak snad už bude líp a fazolka se trochu umoudří, ale s popisem miminka si mě dostala, tvaroh na hlavě bude vypadat skvěle :wink:

Zdeni tak odpočívej, už je to opravdu za chvilku…

Petruš držím palce, určitě se dozvíte bezva zprávičky a zase se to někam hne :wink:

Blani injekce zvládneš a malá je teda pěkná zvědavka - jako všechny ženský (teda i chlapi, ale ty to nikdy nepřiznaj :roll: )

Dittuš ahoj, já se taky na chvíli zašila, abych mohla napast :wink:

Dál nevim, jdu vytvářet hodnoty :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.1.08 11:33

Jojojoj mi to budeme mít podobně, jen ti hříšníci, co tu nebudou, tak pak to bude jednotlivě a pořád dokola…hihii Ale co…sna dto bude naposledy, co to budu dělat že?
Dnes mě nasral šéf a to ohromně až jsem chtěla utéct a vyřvat se někde v poli!!!! Někdy je to děs- ti chlapi- když je chytne pocit důležitosti, tak to je pak na.......
No ale co…jdu si dát rohlík se sýrem - a dnes jsem to dovedla k dokonalosti a mám sebou i kyselé okurky…hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.1.08 11:40

Prdelky,moc vám děkuju za podporu a za ohlas k tomu,co říká ex přítel.
Přijde mi to spíš,že to nemůže překousnout a že mi chce spíš nějak ublížit. Já už nad tím spíš mávnu rukou,a beru to jako emoce,který z něj musí ven.

Mě moc mrzí ta vaše trápení,všem držím palečky. Hlavně se nějak netrapte a nezoufejte,psychycký stav tohle ovlivňuje strašně moc. Snažte se být nad věcí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.1.08 11:41

Ahoj všem,

dneska jsem jak přejetá válcem - viz můj metřík, ale aspoň se mrcha nikde netoulala a už můžem vyrazit na to doporučení pro centrum :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 12:49

ahoj holčiny,

teda tady se dějou věci.

Naše anonymní, taky ti potichounku gratuluju a těším se na 28. 1. Ty určitě taky, budeš to konečně moci vykřičet do světa. Tak držím pěsti, ať je všechno jak má být a ono určitě bude.

ADO, tak to ti nezávidím, takový pracovní nasazení a ještě když ti není úplně ok. Ale aspoň že se to dneska zlepšilo a ty kyselý okurky, to je bomba.

Janine, no jo, mrcha jedna, viď? Aspoň že se tentokrát nikde netoulala. Bude se něco dít.

Denny, ten tvůj ex opravdu asi jenom zahání mindráky a chce tě naštvat. Ignoruj to. Hlavně že už jsi z toho venku a máš super pana Snažiláka.

Zdeeni, tak to hrošátko asi nechtělo spát, viď. Tak si to teď musíte vynahradit a spinkejte.

Blani a vaše malá ví co vás čeká? Jsem zvědavá, že?

Péťo, tak co máš, nějaké nové info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 12:51

Tak jsem uložila berušku do postýlky a teď si tam vyřvává. Uvidíme jestli usne. V noci už to zvládá dobře a skoro týden spí v postýlce a sama usíná. Přes den jí to ale moc neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
9.1.08 12:51

Jandulko - ne ne naše mladá to neví, nechcem ji tim zatěžovat, ona je na určitý věci dost citlivá , chudinka by se strachovala a kdyby nedej bože to nevyšlo tak by ji to bylo mooooc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 12:54

Tak to úplně chápu Blani, aspoň bude hezky a příjemně překvapená, až ji budete oznamovat, že bude mít brzy sourozence. :wink:

Holky něco šílenýho mi vyrostlo na čele a teď přemýšlím, jestli to je to místo kam jsem se včera praštila, nebo mi tam roste nějaký hnusný beďar. No v mým věku, hrůza. Poslední dva dny nějak obrůstám. To asi ty tablety co beru. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
9.1.08 13:11

MOC gratuluju a přeji pohodové těhu. :-)
A moc se těším na 28. to bude boooom.

Jinak Peťulíku, tak šup. Jak jste dopadli?

Ostatní zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
9.1.08 13:12

Ahoj, tak už jsem se trochu dospala, ale pořád nic moc :wink:

ADO , hádej co jsem měla k snídani? chlebík s tvarohovým sýrem, mandarinku a pomeranč :lol: fakt mi ty tvoje příznaky strašně připomínají mě - taky jsem děsně krkala a pr…, s pletí normálně nemám problémy, ale měla jsem najednou výstřih i obličej samou berušku (interní rodinný název pro jebáky)

dneska jsem si k obědu vymyslela lososa, tak už se marinuje…ale k večeři asi zakoupíme pizzu, jojo, pojedeme na bowling a až pojedeme domů tak si jí objednám - už aby byl večer! :lol:

Anonymní N., to je nádherná zpráva! držím všechny palce! určitě to bude v pohodě!

Janinko , to je škoda, ale aspoň můžete naklusat k mudrům a určitě už to půjde jako po másle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
9.1.08 13:27

Ahoj holčinky..

Ahoj ADO: Tak to bude sranda,až ten pomerančík poleze ven,co..? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/96.gif No,to budou na porodním sále tedy pěkně čučet..

ZDEENJI: Tedy já nevím,ale to určitě bude holčička. Protože holky prý berou krásu,tak nevím.. Ale je pravdou,že já čekala Filípka - chlapečka a měla jsem obličejík jako vymetený,takovou krásnou pleť jsem neměla ani nepamatuji.. Tak jsem Zdeenji fakt zvědavá..http://www.sirmi.ic.cz/smajl/48.gif

NONINA: Ahojda,no to jsou zprávičky v novém roce.. Jen tak dál holčinky..Já chci takééééé… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif

Jinak ostatní mooooc zdravím.. JANDULKU, MISCHNI, JIŤULKU, JANNINE, PETRUŠKU,a další..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex