Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.08 21:07

ahoj Macíku, to nevadí že nejsi oficiální snažilka ze snažilek, jen nakukuj, já taky nakukuju všude možně a když mám pocit že můžu nějak přispět, tak klidně napíšu. Ale na podzimních nejsi dlouho viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 21:08

SLUNICKOO tak koukám, že u Zdeenji jasně zatím vítězí chlapeček. Tak to jsem opravdu napnutá, co to nakonec bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 21:11

Koukám že trpím samomluvou, tak jdu něco číst a kouknu zase za chvilku.
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/412.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
9.1.08 21:16

Nejsi tu sama JANDULKO, jsem tu s Tebou.. Jen jsem ještě vylepšovala tabulku pro ZDEENJU,no,tak nevím,jestli se mi ji podařilo vylepšit..

Každopádně mám v ní již zmatek..ne v počtech hlasů o to se nebojte.. ale spíše v těch obrázkách a barvičkách atd.. vypadá to příšerně,když to ještě není odesláno do diskuze… :lol:

• Citovat
  • Upravit
3141
9.1.08 21:32

pajo, jandulko, a netusite teda, od kdy by to meli zacit davat? kdybyste to zjistily, pisnete mi prosim prosim. ja totiz treba tu prvni serii gg videla ctyrikrat, ale nikdy prvni dil, vzdycky ho propasnu :lol: . tak to musim tentokrat napravit. jandulko, ze me si manza taky dela kvuli tomu srandu, ale byl to on, kdo me na gg privedl. jeste kdyz to davali poprve nekdy v sobotu rano, to uz je tak pet let minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.1.08 21:34

Jandulko ne jsem tu jen chvíli o těhle mooooc fajn stránkách jsem nevěděla a objevila je náhodou! A stráááášně se mi líbí! Bez váhání jsem se zapojila… a teď mi tam dali krásnou přezdívku - povídálka! Vy jste stálice a já jsem ten ukecanej! Tak prostě tlachám a tlachám a je mi tu s vámi dobře! A hlavně se raduju s každou těhulkou co objeví //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 21:36

Adelin, dle určitých stránek na netu by v únoru měli začít dávat celý seriál. Jinak na první díl se taky moooooooc těším, ten jsem viděla jen jednou a už si to moc nepamatuju, jen tu první scénu z bistra a pak už nic. Takže jsem ráda, že nebudu Gilmorčit samahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/267.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 21:38

Macíku tak to jo. Však každá ženská má ráda drbárnu. Teď se asi hloupě zeptám od kdy se snažíte atd, atd. něco o sobě napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.1.08 21:42

Jandulko u mě je to tak! Je mi 34 let. Manželovi 43. Mám doma dvě holky - 15 a 11 let - Verunka a Markéta. A teď mé biologické hodiny prostě bijí na poplach a každá buňka v mém těle křičí, že chce miminko. Hučím do manži už dva roky. Od té doby co byla těhotná má sestra! A nic! Nechce! Pohodlí, věk… prachy, strach o zdraví … noooo prostě samé výmluvy! :D a já ho zkouším udolat! No a zhruba půl roku se snažím intenzivněji… a od září už šílím! Mrukám jak kočka! No zkrátka buď povolí nebo se ze mě asi zblázní!!!! :D Tak snad to vyjde.. jinak antikonc. nemám, ale on se stráááášně hlídá! A bohužel fakt uhlídá! Vždycky!!! Čekám na kapičku… snad to vyjde.. anebo že vyměkne a začne to prostě natvrdo. pouštět tam kam má! :D .. ale o tom zatím jen sním!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 21:48

Macíku, tak to jdeš na manžela fakt tvrdě. Tak snad podlehne. To víš, chlap myslí hlavně tak, aby rodinu uživil, na spoustu dalších věcí a u nás žen to je zas převážně všechno o emocích a citu. Jakmile začneme po dítěti toužit, tak už nepřestaneme, dokud ho nedostaneme. Ale je teda zatraceně dobrej, když se tak dokáže uhlídat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.1.08 21:52

No je viĎ??? Taky se divím! ale fakt je dooost dobrej! Jen mě to teď štve! Jo jdu tvrdě protože ten neonový nápis v mé hlavě nejde vygumovat! A vše hraje prostě pro! Teda u mě! A máš pravdu já to beru citama a on rozumem! Doufám, že vyhraju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 22:11

Děvčátka, jsem nějak grogy, tak vypínám a odcházím směrem do hajan. Dobrou noc snažilky a krásné sny. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/260.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.1.08 08:33

Ahoj ženský :lol: že bych tu byla první??? :roll: :roll:

Včera jste toho dost napovídaly a já se zrovinka nemohla připojit......
A hlasovaly jste o pohlaví hrošátka???

Mě už asi počítat nebudete(aneb jak se říká-kdo pozdě chodí sám sobě škodí) ale já tipuju-holčička

Sedíme v učebně na no´tasech a jak to tak vypadá, tak moc volný zábavy nebude, tak se připojím o přestávce-zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
10.1.08 08:48

Jasně,že Tě Dittuš počítáme..

Tak jdu tě tam přihodit..

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
10.1.08 08:51

Tak no,to jsem tedy zvědavá,co to Hrošátko bude..

Doplnila jsem vaše hlasy a je to 8:6 pro chlapečka..

Hlasovala také Simiki,spojila jsem se s ní.. Opravdu nemá sílu jít mezi nás,ale uvidíme,snad brzy … Ale je živá a celkem i „zdravá“,akorát má angínu a myslím,že i dost nemocnou duši..

Jdeme s Fildou snídat,zatím papa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí