Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt škoda,Peťuli..
No,co se dá dělat..
Filda se zatím drží,dnes jsme byli na kontrole na ORL - otorhynolaringologie - prostě usní,nosní,krční..
No,hrůza.Nosní mandličky se zatím drží,takže zatím na trhání nemusíme.Ouška měl Filda plný mazu,jak má pořád rýmu.Měl tak fakt hrozný špunty,dělali mu výplachy a nosní mandli mu nahmatal tak,že mu strčil ruku do pusinky a lovil a Filda se u toho dusil a pak se málem poblil.. No fakt zážitek… ![]()
Naštěstí jdeme na kontrolu až za 1/2 - 1rok,podle stavu..
Chodit častěji,tak mě švihne a Fildu také..
Sluní,tak příště ![]()
Ten Filda si ale užívá
se divím,že ho ještě dostaneš k doktorovi,když už si toho tolik zažil,no je šikula,že to on takhle zvládá vid.
On je Filda na tohle fakt šikulka.Nechá se prohlídnout a všechno. Je fakt šikulka.Já už bych toho měla plné zuby,ale on je silák..však víš,již od narození.Kdyby nebyl,tak by určitě nepřežil.Všichni z JIPky čučeli,že to Filda dotáhl až do konce a svůj boj o život nevzdal..i když málem.. ![]()
Sluníčko - takže smekám před FIlípkem - mu to vyřid.. je to fakt kus chlapa
![]()
S tím málem „poblitím“ u mudr. to znám s naši mladou, když ji dělali otisky na rovnátka… chudinka.. to byl taky horror,,, se až dávila.. .ale nakonec to zvládli jak mudrcové tak oni ![]()
Ahoj holky,
nebyla jsem tu strašně moc dlouho,ale občas jsem nakukovala.
Chtěla bych se s vámi podělit o radostnou událost a to že jsem konečně těhulka, sice hodně krátce, protože dr. říkala, že na utz ještě není nic vidět a na kontrolu jdu 17.1, to už by měla mimíska vidět. Jsem tak hrozně štastná…
Ted v lednu jsem jinak chtěla podstoupit laparku, vkůli neprůchodným vejcovodům, ale 1/2 roku jsem cvičila mojžíšovou a zadařilo se, doufám teda, že bude vše dobrý.
Mezi vánocema jsem si udělala 3 testíky a na všech byly //.
Nevím, kdo má na starosti tabulku, ale může mě dát do těhulek.
Jinak všem co se snaží přeju brzičko // a těm, co jsou těhulinky přeju zdravý mimísky a bezproblémový porod.
Mějte se moc hezky.
pa
Nazdárek dámy!
Tak jsem dočetla, ale nic moc si nepamatuju.Tak snad jen:
Gratuluju k potenciálnímu těhu!
Petro - tak už se to konečně přiblížilo,co? Máte poslední šanci zaset normálně - tak do toho!
Janine - mrcha nic moc, ale aspoň chodí včas. Já ty zpoždění nesnáším!
Sluníčko - Filda má teda zážitky. Já bych vrhla hned, kdyby mi někdo chtěl hledat manuálně mandle.
Denny - no generální se vybarvil, ale fakt to vypadá, že není srovnanej. Ale má smůlu…
Simi - drž se a Tomíkovi se omlouvám za podezření(když on už je tady profláknutej) a at tě drží dál! Těším se, až se vrátíš.
Jo a u hrošátka tipuju růžovku, tedy HOLKU.
Já jsem dnes bruslila po městě.Pěšky je to snad horší než v autě, třikrát jsem chytala balanc(jednou z toho jsem nesla plato vajec).
A hele, už začíná těhuepidemie - dvě těhule za den.
Miri - gratuluju a ať se drží!!!
Petro s tím štěstím co se ti vyhýbá nejsi sama. U nás je to stejný taky mám ovu a ani jednou se nezadařilo. Ale už jste udělali krok ke zlepšení a třeba budeš rychlejší než já.
Sluníčko teda Filípek je ale statečnej chlapák. Fak zírám jak to všechno ustojí. Chudák malej je mi ho líto že má takovej problém se zdravím.
Mischni a vejce jsou celé?
![]()
ahoj snazilky, zvedave nakukuju, jestli uz nahodou zdeenja neporodila a koukam, ze se hrosatko drzi jako kliste. tipuju KLUCIKA!
a miri, gratulka k tehu!!! ten novy rok vubec nezacina spatne, kdyz prisla rada i na zaslouzile snazilky… tak hlavne at se drobek drzi!!!
ted nevim, kdo tu miloval gilmorky - PetuleP nebo Paja? fakt nevim, ktera z vas to byla, ale netusite holky, jak to bude letos s tim slibovanym opakovanim prvnich sesti serii a pak premierou te posledni??? udajne to meli letos davat, ale zaregistrovala jsem jen, ze neco opakujou na nova cinema (coz stejne nemame)…
Ahoj Adelinko, Viktorek je krásnej Přeju vám v novém roce hodně zdravíčka a lásky a ať se daří.
Nevím jak je to s Gilmorovkama, na začátku tohodle roku měli dávat 7 řadu ale teď píšou že nejdřív budou dávat 6 řad a ta 7 na ně naváže. Na nova cinema dávali 6tou řadu ale už je konec. Jen opakovačka.
Tipovací soutěž „ZDEENJI hrošátko“
http://www.gify.nou.cz/…ubory/61.gif
HROŠÁTKO BUDE: http://www.gify.nou.cz/…bory/635.gif
http://www.gify.nou.cz/…ry/dite7.gif style=„color: red;“>Holčička: 6 hlasů
http://www.gify.nou.cz/…ry/dite8.gif style=„color: darkblue;“>Chlapeček: 8 hlasů
HLASOVALI:
Slunickoo - holčička
JandulkaMysulka - holčička
JitkaL - chlapeček
Nobady2( Blanina) - chlapeček
Madla75 - chlapeček
Petra - chlapeček
Janine24 - chlapeček
Ada76 - holčička
Pája01 - holčička
Mischni - holčička
Adelina77 - chlapeček
Macík74 - chlapeček
Ditta - holčička
Simiki - chlapeček
Ahoj holky! jsem sice z jiné diskuse - snažilky podzim 2007, mimi 2008. Ale občas juknu na ostatní stránky snažilek! Všechny vás moc zdravím. Chci tipovat - Zdeni - hrošátko bude kluk jako buk! Tak jsem zvědavá!
Jinak všem přeju mnoho štěstí a ať už brzy máme //. Doufám, že se nebudete zlobit když k Vám občas juknu a písnu! Ahojík Martina ![]()
ahoj holčinky, tak další těhulka, no to je krásná zpráva Mirinko, musím sice přiznat, že si na tebe vůbec nepamatuju, ale to je úplně jedno, protože každá nová zpráva o těhuli je jen a jen pozitivní. ![]()
Adelin 77 Gilmorky miluju já a v tomto roce by měli odvysílat nejdříve 6 sérií a pak i tu poslední 7. Na nova cinema už nic neběží, vysílali 5 řadu a tím skončili. Že by další fanda Gilmorek? Pro mě je to obrovský odreagování, miluju jejich hlášky, a manža už si ze mě dělá srandu když si něco kupuju na sebe, tak říká „á styl Lorelai“. No prostě hlína.
Péťo ale to nedopadlo předtím, než jsi začala brát Femigard, teď to třeba díky tomu dopadne. Neztrácej naději. Moc ti to přeju.
Holky SARAPIS jste asi žádná nebrala, že? Kdyby náhodou jo, napište mi svoje zkušenosti prosím, prosím.
No jasně, Peťul.Jééé to je škoda.Mohla jsem tě pozvat na kávičku..na espresso.. dostali jsme esspresovač..
Tak příště ale určo přijeď,Peťul,jasný…
nebo budu plakat..