Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, jentak jsem nakoukla ![]()
Zdeenje bych tipla chlapečka, jestli můžu ![]()
Sharane, s tou rukou je mi to líto a držím, ať dopadneš ok. Zkoušky ve škole snad doženeš, ne? a je to pravá ruka nebo levá? To by mě zajímalo, čím se to stane ![]()
Aduš, opožděně moc gratuluju a přeju zdravíčko
![]()
Jandulko , už ospalá nejsem - probrala jsem se na provozní teplotku
Ale dneska půjdu spát brzo, přísahám - po ordinaci.
Holky, mám problém - jak mám zahnat těhupříznaky??? Popisovat vám je nebudu, ale pomocte mi, jak je zaženu, ať na to pořád nemusím myslet…
Ahojky všem,koukám že jste se nějak rozepsaly..
Zapsala jsem tipující do tabulky a jdu zase něco dělat..
Tak zatím papa
ADUŠ gratuluji k těhu průkazce…i když mi to vehnalo slzy do očí.Protože já při své druhé prohlídce na gyndě dostala těhu průkazku,také v 9.týdnu těhotenství, a držela jsem ji v ruce sotva pár minut.Pak mi vzápětí pan doktor při prohlídce sdělil,že miminko nežije…
Omlouvám se,ale nějak se vrací vzpomínky. Fakt se nezlobte,nemůžu za to..
SLUNICKOOhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/90.gif
Mischi neboj my vydržíme-je fakt, že je lepší počítat s tou horší variantou a pak bejt příjemně překvapená-než si namlouvat X příznaků a pak ta ms co přijde je jak ledová sprcha-známe to všechny…
Sluníčko a mockrát už jsem ti chtěla napsat-že se mi moc líbí, že si úplně bezvadná hospodyně-vždycky když píšeš, jakou budete mit mňamku a navíc jsem si všimla, že vždyky máš oběd hotovej skoro přesně před polednem......Já jsem na tohle byla vždycky trochu flink.....
Přiznám se, že my máme oběd pokáždý v jinou dobu…
![]()
DITTUŠ, jsi zlatíčko,díky Ti moc.. Takovou pochvalu jsem teď potřebovala.. Nějak mě vzala ta ADY těhu průkajda..samo ji to přeji…
Díky Dittuš.. Tak my jdeme baštit…
Sluní neplakej-//na testíku dáš určitě manželovi-jako dárek k Valentýnu......
Ado ty si prostě číslo-já doufám, že je ten tvůj rohlík v galerce
A moc gratuluju.....ta tvoje story je fakt jak z knížky-a s krásným koncem.....
Shari jestli máš těhu příznaky-tak je neodháněj…
![]()
Dituš, no, stejně vím, že ty moje těhu příznaky jsou jen planej poplach
i když teda předtím než jsem psala ten příspěvek, jak je mám zahnat, tak jsem málem
naštěstí jsem běžet nemusela a zase se to uklidnilo, ale to je jen jeden z mnoha. Ach jo… Už chci, aby byl víkend!!!! Nemůžu být teď těhotná, když mi tu operaci budou dělat v celkový narkóze…
Jandulko Myšulko jsem úplně zapomněla, jsem to baba zvědavá-děsně zvědavá…Ty si začala užívat Sarapis???Ja na něj četla taky dost pozitivních ohlasů-chtěla jsem si ho dokonce taky pořídit, ale pak jsem zjistila, že existují dva druhy-a já nevědělam kterej, tak jsem si objednala Gynex-a teď kolem něj chodim pošpičkách-protože ten měsíc se mi úplně podělala ms-chjo
![]()
Ale nevim, jestli to mělo nějakou souvislost.....
Teda Zdenča je napínátorka. Ale mohlo se to už narodit, aby jsme už všechny věděly. ![]()
No a Adi mooooc gratuluju, těhu průkazka, to je už tutový.
Sluníčko nesmutni, určitě se to teď povede. A budete mít průkajdy obě dvě. No a rozpoutáš pokračování booomu a bude to. ![]()
AHojky kočandy,,,
už máme čtvrtek - huráááá to to letí co? Když si představím, že už př. týden budu mít zřejmě po první kontrol. UTZ… to je fakt mazec ![]()
Moc gratuluju k průkazičce Ado a ty Sluníčko naše nesmutni,,,, další budeš určo ty nebo Mischii.. ![]()
Mladá přišla s tím, že by si př. rok přála pod stromeček vstupenku do Dinoparku do Plzně
, takže mě napadlo, že bychom si mohli udělat hezký výkendový výletíček tak na jaře, možná v létě - uvidíme,, musím naštudovat co je ještě v Plzni (nebo v okolí) krom ZOO a Dinoparku aby jsme toho shlídli víc, když se vydáme takovou cestu.....
Holky mě to nebáááááááááááááááááááá--- tady myslím v práci… no co už jen 150 minut a frčím dom
![]()
Ahoj holčinky,
no tady se to teda dneska rozjelo.
A taky koukám jak úspěšně pokračuje tipovací soutěž.
Ado velká gratulace k průkazce.
Slunickoo nesmutni. Určitě to dopadne. To já na podzim ani průkazku nestihla dostat. Tak třeba letos ![]()
Někdo tady před vánocema psal (možná Petra Z.), že se máme při snažení o mimčo odměňovat i za drobné dosažené úspěchy. Tak se toho budu držet. Jinak ačkoliv nejsem ten plánovací typ jsem si připravila plán pro letošek. Je to taký ten rozhodovací - jak jsou tam vždy dvě možnosti ano ne a když bude varianta ne tak jsem si naplánovala něco příjemný, abych moc nesmutnila.
Ve zkratce asi takhle:
ZIMA
mimi -ano - super
Ado - gratuluju k průkazce. A už 9tt? Ty tajnůstkářko, tos pěkně dlouho zatloukala,co? A rohlík do galerky a metřík do diskuze,prosím!
Misajelen - zdravím. Jak to jde? Zatím bez „nehod“?
Ado moc moc gratuluju ![]()
Teda to jsou nervy s tou Zdenjo a Hrošátkem ![]()
Madlo to je správný přístup a mně opravdu blízký. I když já to mám asi jednoédušší tím že se nemusim nervovat každý měsíc, prostě vím, že normálně to nepůjde a hotovo
,
No teď trochu machruju, sice se nenervuju, ale…
Letim, dneska už jedna pracovní ledová sprcha stačila papa ![]()