Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3945
10.1.08 11:33

Ahojky holky, jentak jsem nakoukla :P

Zdeenje bych tipla chlapečka, jestli můžu :wink:

Sharane, s tou rukou je mi to líto a držím, ať dopadneš ok. Zkoušky ve škole snad doženeš, ne? a je to pravá ruka nebo levá? To by mě zajímalo, čím se to stane 8O

Aduš, opožděně moc gratuluju a přeju zdravíčko :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.08 11:35

SHARANE tak šup do postýlky a dospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
10.1.08 11:42

Jandulko , už ospalá nejsem - probrala jsem se na provozní teplotku :lol: Ale dneska půjdu spát brzo, přísahám - po ordinaci.

Holky, mám problém - jak mám zahnat těhupříznaky??? Popisovat vám je nebudu, ale pomocte mi, jak je zaženu, ať na to pořád nemusím myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
10.1.08 11:57

Ahojky všem,koukám že jste se nějak rozepsaly..

Zapsala jsem tipující do tabulky a jdu zase něco dělat..

Tak zatím papa

ADUŠ gratuluji k těhu průkazce…i když mi to vehnalo slzy do očí.Protože já při své druhé prohlídce na gyndě dostala těhu průkazku,také v 9.týdnu těhotenství, a držela jsem ji v ruce sotva pár minut.Pak mi vzápětí pan doktor při prohlídce sdělil,že miminko nežije…

Omlouvám se,ale nějak se vrací vzpomínky. Fakt se nezlobte,nemůžu za to..

SLUNICKOOhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/90.gif

• Citovat
  • Upravit
4239
10.1.08 11:59

Mischi neboj my vydržíme-je fakt, že je lepší počítat s tou horší variantou a pak bejt příjemně překvapená-než si namlouvat X příznaků a pak ta ms co přijde je jak ledová sprcha-známe to všechny…

Sluníčko a mockrát už jsem ti chtěla napsat-že se mi moc líbí, že si úplně bezvadná hospodyně-vždycky když píšeš, jakou budete mit mňamku a navíc jsem si všimla, že vždyky máš oběd hotovej skoro přesně před polednem......Já jsem na tohle byla vždycky trochu flink.....
Přiznám se, že my máme oběd pokáždý v jinou dobu… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
10.1.08 12:03

DITTUŠ, jsi zlatíčko,díky Ti moc.. Takovou pochvalu jsem teď potřebovala.. Nějak mě vzala ta ADY těhu průkajda..samo ji to přeji…

Díky Dittuš.. Tak my jdeme baštit…

• Citovat
  • Upravit
4239
10.1.08 12:06

Sluní neplakej-//na testíku dáš určitě manželovi-jako dárek k Valentýnu......

Ado ty si prostě číslo-já doufám, že je ten tvůj rohlík v galerce :lol: :lol: :lol: A moc gratuluju.....ta tvoje story je fakt jak z knížky-a s krásným koncem.....

Shari jestli máš těhu příznaky-tak je neodháněj… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
10.1.08 12:11

Dituš, no, stejně vím, že ty moje těhu příznaky jsou jen planej poplach :cry: i když teda předtím než jsem psala ten příspěvek, jak je mám zahnat, tak jsem málem :poblion: naštěstí jsem běžet nemusela a zase se to uklidnilo, ale to je jen jeden z mnoha. Ach jo… Už chci, aby byl víkend!!!! Nemůžu být teď těhotná, když mi tu operaci budou dělat v celkový narkóze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.1.08 12:16

Jandulko Myšulko jsem úplně zapomněla, jsem to baba zvědavá-děsně zvědavá…Ty si začala užívat Sarapis???Ja na něj četla taky dost pozitivních ohlasů-chtěla jsem si ho dokonce taky pořídit, ale pak jsem zjistila, že existují dva druhy-a já nevědělam kterej, tak jsem si objednala Gynex-a teď kolem něj chodim pošpičkách-protože ten měsíc se mi úplně podělala ms-chjo :-( :-( :-(
Ale nevim, jestli to mělo nějakou souvislost.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
10.1.08 12:21

Teda Zdenča je napínátorka. Ale mohlo se to už narodit, aby jsme už všechny věděly. :lol:

No a Adi mooooc gratuluju, těhu průkazka, to je už tutový.

Sluníčko nesmutni, určitě se to teď povede. A budete mít průkajdy obě dvě. No a rozpoutáš pokračování booomu a bude to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
10.1.08 12:25

AHojky kočandy,,,

už máme čtvrtek - huráááá to to letí co? Když si představím, že už př. týden budu mít zřejmě po první kontrol. UTZ… to je fakt mazec :D

Moc gratuluju k průkazičce Ado a ty Sluníčko naše nesmutni,,,, další budeš určo ty nebo Mischii.. :)

Mladá přišla s tím, že by si př. rok přála pod stromeček vstupenku do Dinoparku do Plzně :D :D :D , takže mě napadlo, že bychom si mohli udělat hezký výkendový výletíček tak na jaře, možná v létě - uvidíme,, musím naštudovat co je ještě v Plzni (nebo v okolí) krom ZOO a Dinoparku aby jsme toho shlídli víc, když se vydáme takovou cestu.....

Holky mě to nebáááááááááááááááááááá--- tady myslím v práci… no co už jen 150 minut a frčím dom :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.1.08 12:34

Ahoj holčinky,
no tady se to teda dneska rozjelo.
A taky koukám jak úspěšně pokračuje tipovací soutěž.
Ado velká gratulace k průkazce.
Slunickoo nesmutni. Určitě to dopadne. To já na podzim ani průkazku nestihla dostat. Tak třeba letos :D
Někdo tady před vánocema psal (možná Petra Z.), že se máme při snažení o mimčo odměňovat i za drobné dosažené úspěchy. Tak se toho budu držet. Jinak ačkoliv nejsem ten plánovací typ jsem si připravila plán pro letošek. Je to taký ten rozhodovací - jak jsou tam vždy dvě možnosti ano ne a když bude varianta ne tak jsem si naplánovala něco příjemný, abych moc nesmutnila.
Ve zkratce asi takhle:
ZIMA
mimi -ano - super

• ne - nevadí, aspoň pojedu lyžovat a nebudu mít výčitky, kdybych sebou někde sekla
    JARO
    mimi - ano - super
  • ne - máme naplánovaný výlet do Říma (no tam asi pojem stejně, letenky už máme (dárek od manži na mou depku po revizi) - ale zase si to víc užiju)
    LÉTO
    mimi - ano - super
  • ne - no tak aspoň pojedu na hory, ono lítat po Vysokých Tatrách těhu by nebylo to pravé ořechové, a taky třeba nějaké to moříčko - Chorvatsko bohatě stačí
    PODZIM
    mimi - ano - super
  • ne - tak nějaký ten Eurovíked by taky nebyl k zahození, beztak už budou slevy na letenky
    Zimu jsem si ještě nedoplánovala, takže se tohoto harmonogramu hodlám držat a ať to dopadne, jak chce, pokaždé budou nějaká pozitiva :D
    Tak zatím pá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.1.08 12:36

Ado - gratuluju k průkazce. A už 9tt? Ty tajnůstkářko, tos pěkně dlouho zatloukala,co? A rohlík do galerky a metřík do diskuze,prosím!
Misajelen - zdravím. Jak to jde? Zatím bez „nehod“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
10.1.08 12:42

Ado moc moc gratuluju :P

Teda to jsou nervy s tou Zdenjo a Hrošátkem :roll:

Madlo to je správný přístup a mně opravdu blízký. I když já to mám asi jednoédušší tím že se nemusim nervovat každý měsíc, prostě vím, že normálně to nepůjde a hotovo :cry: ,
No teď trochu machruju, sice se nenervuju, ale…

Letim, dneska už jedna pracovní ledová sprcha stačila papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
10.1.08 12:43

Balni, Plzeň je fajn :wink: A co by sis představovala - památky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí