Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky
teda vy jste spisovatelky. Já jsem se sem dostala až teď,vedení vypadlo tak mám klid. A jak se máte vy?
S tím souhlasím, já jsem holky na těhu nemyslela najednou vůbec…žádné měření a počítání. však jsem tu ani dlouho nebyla a pak šup a bylo aniž by mě napadlo, že bude a moc jsem se divila, proč mi bylo na výletě ve Vídni zle a proč jsem unavená a ani mě nenapadlo, že budu těhu. No a na test jsem čuměla jak debil a říkala si, že je to blbost…hihiihihihi
Ado , gratuluju k uspesne kontrole a tehu prukazce. Ja se ji snad za 3 tydny taky dockam
Dr. byl dneska chudak sam, tak toho mle az az a nechtelo se mi ho jeste vic trapit ![]()
Blani , Verca s rodicema byli v Plzni v ZOO i Dinoparku a nijak odvazeny z toho nebyli. Ale uvidite. Kazdymu se libi neco jinyho.
Noni , moc gratluju k tehu a preji, at vse probiha jak ma!!! ![]()
No a vic jsem si toho nezapamatovala, jste sileny spisovatelky!!!
![]()
Ahoj holčinky,
moc se omlouvám, že jsem vás takhle pozlobila!
jeli jsem ale včera na bowling a cestou k autu nás odchytil pán z vodáren - u nás v ulici byla havárka na vodovodu a do dneška museli zavřít vodu, tak jsem zůstala přes noc u rodičů a domů dorazila až teď.
příšte už se nahlasím, slibuju!
dneska jsem strašně utahaná, mimčo mě vzbudilo ve 4:20 a pak jsem usnula jen asi na hodinku během dne…takže doufám, že dneska se to nerozjede, protože vůbec nemám sílu. a taky nemám oholený nohy
![]()
ADUŠKO , gratuluju k průkazce! to je super! jeeeee, hormony, jsem úplně dojatá ![]()
Mirinko , gratulace obrovská!
krásně se to tu letos rozjíždí, tak doufám, že to tak půjde i dál! moc vám to všem přeju!
víc si nějak nepamatuju, stihly jste toho napovídat tolik, že můj těhumozek je z toho úplně vedle ![]()
Aduš,to je stejně takovej zázrak. Ty jsi z nás doufala nejmíň a podívej se
No opravdu je fajn se na to vyprdnout a přestat počítat ty plodný dny,měřit a myslet jen na to. A gratuluju k průkazce ![]()
Denny fakt…v době kdy jsem ani vlastně neměla chlapa a říkala si, že to nemůže ani dopadnout, přes mé zdraví a než někoho klofnu a…a šup! Fakt jen si užívat pěknej sex!!!!
Zdenjo…tak šup…já chci řvát dojetím!!!!!!!
Jo a holky, obrázek nebude. nemám ho tam jak dát…bohužel ![]()
Ale je to jen flek - oválnej s růžkama na hlavě…hihihihi
Ahojky všem, dneska nestíhám, takže jsem dočítala jen tak trochu
Mám depinu stahlou na minimum, ale ten drobnej smutek tak pořád nějak je. Prostě jsem v mezistadiu a potřebuju se s tím poprat. Včera jsme se neskutečně pohádali s tchánovci, teda oni prudili, my se bránili a oni nechápali, co to s náma je a proč jdem domu… Fakt kvalita, takže jsem pak probrečela večer a kus noci a ráno vypadala jako zombie
No nic, ten plán náhradních rozveselovacích akciček musím taky dát do kupy, ale udělám to radši po měsících, ať je to hodně radostí ![]()
Ahojky dívčátka........
![]()
**Janinko24 tak jsem ti chtěla napsat, že jsem ráda, že si v pořádku, že ten minulej měsíc s tou mrchou to byla přeháňka(já vim, že by bylo lepčí, aby ta potvora nedorazila 9 měsíců)ale je fakt, že taky už se pomalu učim na všem hledat to pozitivní-tak prostě je fajn, že normálně funguješ…A on tu další splín
-a to samozřejmě tchánovci prudili kvůli někaký hovadině-jak to bývá, že???.......Zrovinka nedávno jsme ve škole na rétorice probírali konflikt a pan učitel nám říká „konflikt je naprosto přirozený a ve vztazích mezi lidmi naprosto nevyhnutelný“
Ale je fakt, že já od jakživa říkám, že kdyby všichni lidi byli jako já, tak žádný konflikty nejsou-protože já jsem absolutně nekonfliktní člověk
![]()
Konfliktní člověk se ze mě stává ve chvíli, kdy mě taky začne někdo bezdůvodně prudit
**
Teda janinko,vy si s nima užijete ![]()
Vykašli se na ně,za ty slzičky ti nestojí
Díky moc holky za podporu, jsem nějak cíťa
Prostě mi vadí, že místo jakýhokoli uznání svýho syna ho jenom shazují, chválí jeho bejvalku a za našima zády se s ní paktujou. O mě nejde, o mě ať říkají co chtějí, já se přizpůsobím, ale kecy o tom, že jejich vlastní dítě nikdy nic nezvládnul a nedokázal, přitom je fakt dobrej, to mě vadí. A pak ty poznámky, že líp už bylo a teď je všechno špatně a my jsme divný a tak
Mám pocit, že všechno to, co nás v centru čeká může bejt záhul na nervy a že spíš budem potřebovat podporu. Ale samo, že jim to radši neřekneme, protože povzbudivý poznámky, že proč chceme dítě, když jsme neplodný, to teda nechci.
Dito já vím, ke konfliktu taky může dojít, jenom když jsou podmínky a komunikační bariéra a tak… Tohle znám. A mám pocit, že nejsem hádavej typ. A teď si představ člověka, kterej ti řekne do obličeje, že si čůza ( bez jakýhokoli důvodu a absolutně s poker face ) a když se ohradíš, že čůza je dost negativní hodnocení, tak ti řekně, že ona si to myslí a že to zas tak negativní není. A to je prosím moje tchýně. Teda potenciální.
No nic, nebudu si povídat sama se sebou, aspoň zatím ne
Přeju všem krásnej večer a jdu rychle dopsat prezentaci, ať můžu jít domů a nabrat sil. A hlavně vymejšlet ten plán odměn pro případ neúspěchu - hele to zní dobře, to si musím zapamatovat. Pa ![]()
Jo a beru od včerejška SARAPIS a pak nějakej extrakt z brusinek, heč. Takže pak budu referovat, co to se mnou dělá. Je tam dávkování u obojeho 2×1. Takže ráno a večer zobu. Jak to berete vy?
A už definitivně pádím něco dělat ![]()
Jeanine - hlavinku vzůru,, at si trhnou nohou všechny.....
, my to taky neříkáme, vědí to jen moje rodiče a moje ségra.. nikdo víc zatím… a dokonce máme v Dohodě na IVF napsaný, že se zavazujem mlčet před narozeným dítětem, jak bylo počato - z etických důvodu… takže to beru tak, že „serem“ na všechny a nikomu to vykládat nebudem.. je to naše věc.. a jak mi napsala moje ségra..... že to je krásný, byla nadšená a říkala, že můžem být na sebe pyšní,,, že i když to nejde tak se snažíme jak to jde,, a že to je hrozně hezký, že chceme dát dalšímu človíčku a že tady je vidět ta opravdová touha po miminku . ![]()
Duši… nic moc jo??? No to už taky známe… jako s tím Mořským světem v Práglu třeba… absolutně NIC nás tam nenadchlo.. no uvidíme ještě to proberem, ale myslím, že cestou taky nějaké zajímavosti budou, něco vyberem a v Plzni jsem nikdy nebyla… tak uvidíme…
Ahoj holky zdravím! Občas sem vám vlezu z jiných snažilek… Jsem napnutá ze Zdeenji! Hlavně aby vše proběhlo ok! A Už mohla držet hrošátko v náručí!
Sluni- moc tě zdravím, mám dceru, která má letos 15 let a atopický exém jí trápí od mala. A to tak moc, že jí praská kůže až do krve! Občas je to lepší, občas je to hrůza! Jenže teď - když s ní puberta cloumá je to dost děs! Na škrábání jí pomáhaly nějaké léky… aspoň na noc.. a mazání - lipobase.. a další a další mastičky… měla pyžamka úplně promaštěná a zničená! A vyzkoušeli jsme fakt vše… jenže hormonální masti zabraly chvíly a pak už zas ne! Tak jsme střídali… a zkoušeli.. doktorka taky radila sledovat, že je to závislé na jídle.. vím, že jí 100% vadí exotické ovoce - mandarinky, pomeranče.. prostě nejlépe aby jedla z ovoce jen to co roste u nás.. a dál sledujeme co vadí a co ne! Ale nechci to tu zahlcovat radami, protože jestli je to potíž dlouhodobá tak určitě máš už hodně vyzkoušené! Ale pokud něco budeš chtít vědět - zkus mi napsat! Třeba něco budu vědět! ![]()
Ado - moc gratuluju k těhu průkazce.. a užívej si!!!!
Madlo - tvůj kalendář je fakt super!!! nadchl mě§!! jsi šikula!
Noni - gratulace ke //
Janinko - prosím tě tchánovci umí pěkně prudit! A jak tě rozčiluje že hážou špínu na jejich syna… uvidíš ono dojde pár let.. a změní se to! měla jsem něco podobného. Můj manžel měl bráchu a ten byl ten nej..... a vše prostě dělal jen nej… a uběhlo pár let… a najednou jeho nej brácha udělal pěkných pár bot, teda jako chyb… a postupně se ukázalo jakej kdo je! Jinak bych doporučila - bič a od nich pryč!!!!! najít si své bydlení a na ně se vykašlat.. a návštěva max. několikrát do roka!!!!
Jinak ostatní taky zdravím! a omlouvám se, že sem tak vpadám! Martina ![]()