Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
10.1.08 14:13

Ahojky holky
teda vy jste spisovatelky. Já jsem se sem dostala až teď,vedení vypadlo tak mám klid. A jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.1.08 14:48

S tím souhlasím, já jsem holky na těhu nemyslela najednou vůbec…žádné měření a počítání. však jsem tu ani dlouho nebyla a pak šup a bylo aniž by mě napadlo, že bude a moc jsem se divila, proč mi bylo na výletě ve Vídni zle a proč jsem unavená a ani mě nenapadlo, že budu těhu. No a na test jsem čuměla jak debil a říkala si, že je to blbost…hihiihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.1.08 15:11

Ado , gratuluju k uspesne kontrole a tehu prukazce. Ja se ji snad za 3 tydny taky dockam :D Dr. byl dneska chudak sam, tak toho mle az az a nechtelo se mi ho jeste vic trapit :lol:

Blani , Verca s rodicema byli v Plzni v ZOO i Dinoparku a nijak odvazeny z toho nebyli. Ale uvidite. Kazdymu se libi neco jinyho.

Noni , moc gratluju k tehu a preji, at vse probiha jak ma!!! :srdce:

No a vic jsem si toho nezapamatovala, jste sileny spisovatelky!!! :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
10.1.08 15:42

Ahoj holčinky,

moc se omlouvám, že jsem vás takhle pozlobila! :oops: jeli jsem ale včera na bowling a cestou k autu nás odchytil pán z vodáren - u nás v ulici byla havárka na vodovodu a do dneška museli zavřít vodu, tak jsem zůstala přes noc u rodičů a domů dorazila až teď.

příšte už se nahlasím, slibuju!

dneska jsem strašně utahaná, mimčo mě vzbudilo ve 4:20 a pak jsem usnula jen asi na hodinku během dne…takže doufám, že dneska se to nerozjede, protože vůbec nemám sílu. a taky nemám oholený nohy :wink: :oops:

ADUŠKO , gratuluju k průkazce! to je super! jeeeee, hormony, jsem úplně dojatá :D

Mirinko , gratulace obrovská!

krásně se to tu letos rozjíždí, tak doufám, že to tak půjde i dál! moc vám to všem přeju!

víc si nějak nepamatuju, stihly jste toho napovídat tolik, že můj těhumozek je z toho úplně vedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.1.08 15:50

Aduš,to je stejně takovej zázrak. Ty jsi z nás doufala nejmíň a podívej se :D No opravdu je fajn se na to vyprdnout a přestat počítat ty plodný dny,měřit a myslet jen na to. A gratuluju k průkazce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
10.1.08 16:05

Denny fakt…v době kdy jsem ani vlastně neměla chlapa a říkala si, že to nemůže ani dopadnout, přes mé zdraví a než někoho klofnu a…a šup! Fakt jen si užívat pěknej sex!!!!
Zdenjo…tak šup…já chci řvát dojetím!!!!!!!
Jo a holky, obrázek nebude. nemám ho tam jak dát…bohužel :x
Ale je to jen flek - oválnej s růžkama na hlavě…hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
10.1.08 16:11

Ahojky všem, dneska nestíhám, takže jsem dočítala jen tak trochu :oops: Mám depinu stahlou na minimum, ale ten drobnej smutek tak pořád nějak je. Prostě jsem v mezistadiu a potřebuju se s tím poprat. Včera jsme se neskutečně pohádali s tchánovci, teda oni prudili, my se bránili a oni nechápali, co to s náma je a proč jdem domu… Fakt kvalita, takže jsem pak probrečela večer a kus noci a ráno vypadala jako zombie :roll: No nic, ten plán náhradních rozveselovacích akciček musím taky dát do kupy, ale udělám to radši po měsících, ať je to hodně radostí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.1.08 16:33

Ahojky dívčátka........ :lol: :lol:
**Janinko24 tak jsem ti chtěla napsat, že jsem ráda, že si v pořádku, že ten minulej měsíc s tou mrchou to byla přeháňka(já vim, že by bylo lepčí, aby ta potvora nedorazila 9 měsíců)ale je fakt, že taky už se pomalu učim na všem hledat to pozitivní-tak prostě je fajn, že normálně funguješ…A on tu další splín :roll: -a to samozřejmě tchánovci prudili kvůli někaký hovadině-jak to bývá, že???.......Zrovinka nedávno jsme ve škole na rétorice probírali konflikt a pan učitel nám říká „konflikt je naprosto přirozený a ve vztazích mezi lidmi naprosto nevyhnutelný“

Ale je fakt, že já od jakživa říkám, že kdyby všichni lidi byli jako já, tak žádný konflikty nejsou-protože já jsem absolutně nekonfliktní člověk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konfliktní člověk se ze mě stává ve chvíli, kdy mě taky začne někdo bezdůvodně prudit :lol: :lol:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.1.08 16:53

Teda janinko,vy si s nima užijete :!
Vykašli se na ně,za ty slzičky ti nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
10.1.08 17:00

Díky moc holky za podporu, jsem nějak cíťa :roll: Prostě mi vadí, že místo jakýhokoli uznání svýho syna ho jenom shazují, chválí jeho bejvalku a za našima zády se s ní paktujou. O mě nejde, o mě ať říkají co chtějí, já se přizpůsobím, ale kecy o tom, že jejich vlastní dítě nikdy nic nezvládnul a nedokázal, přitom je fakt dobrej, to mě vadí. A pak ty poznámky, že líp už bylo a teď je všechno špatně a my jsme divný a tak :oops: Mám pocit, že všechno to, co nás v centru čeká může bejt záhul na nervy a že spíš budem potřebovat podporu. Ale samo, že jim to radši neřekneme, protože povzbudivý poznámky, že proč chceme dítě, když jsme neplodný, to teda nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
10.1.08 17:04

Dito já vím, ke konfliktu taky může dojít, jenom když jsou podmínky a komunikační bariéra a tak… Tohle znám. A mám pocit, že nejsem hádavej typ. A teď si představ člověka, kterej ti řekne do obličeje, že si čůza ( bez jakýhokoli důvodu a absolutně s poker face ) a když se ohradíš, že čůza je dost negativní hodnocení, tak ti řekně, že ona si to myslí a že to zas tak negativní není. A to je prosím moje tchýně. Teda potenciální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
10.1.08 17:06

No nic, nebudu si povídat sama se sebou, aspoň zatím ne :oops: Přeju všem krásnej večer a jdu rychle dopsat prezentaci, ať můžu jít domů a nabrat sil. A hlavně vymejšlet ten plán odměn pro případ neúspěchu - hele to zní dobře, to si musím zapamatovat. Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
10.1.08 17:08

Jo a beru od včerejška SARAPIS a pak nějakej extrakt z brusinek, heč. Takže pak budu referovat, co to se mnou dělá. Je tam dávkování u obojeho 2×1. Takže ráno a večer zobu. Jak to berete vy?

A už definitivně pádím něco dělat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
10.1.08 17:14

Jeanine - hlavinku vzůru,, at si trhnou nohou všechny..... :D , my to taky neříkáme, vědí to jen moje rodiče a moje ségra.. nikdo víc zatím… a dokonce máme v Dohodě na IVF napsaný, že se zavazujem mlčet před narozeným dítětem, jak bylo počato - z etických důvodu… takže to beru tak, že „serem“ na všechny a nikomu to vykládat nebudem.. je to naše věc.. a jak mi napsala moje ségra..... že to je krásný, byla nadšená a říkala, že můžem být na sebe pyšní,,, že i když to nejde tak se snažíme jak to jde,, a že to je hrozně hezký, že chceme dát dalšímu človíčku a že tady je vidět ta opravdová touha po miminku . :)

Duši… nic moc jo??? No to už taky známe… jako s tím Mořským světem v Práglu třeba… absolutně NIC nás tam nenadchlo.. no uvidíme ještě to proberem, ale myslím, že cestou taky nějaké zajímavosti budou, něco vyberem a v Plzni jsem nikdy nebyla… tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.1.08 17:46

Ahoj holky zdravím! Občas sem vám vlezu z jiných snažilek… Jsem napnutá ze Zdeenji! Hlavně aby vše proběhlo ok! A Už mohla držet hrošátko v náručí!
Sluni- moc tě zdravím, mám dceru, která má letos 15 let a atopický exém jí trápí od mala. A to tak moc, že jí praská kůže až do krve! Občas je to lepší, občas je to hrůza! Jenže teď - když s ní puberta cloumá je to dost děs! Na škrábání jí pomáhaly nějaké léky… aspoň na noc.. a mazání - lipobase.. a další a další mastičky… měla pyžamka úplně promaštěná a zničená! A vyzkoušeli jsme fakt vše… jenže hormonální masti zabraly chvíly a pak už zas ne! Tak jsme střídali… a zkoušeli.. doktorka taky radila sledovat, že je to závislé na jídle.. vím, že jí 100% vadí exotické ovoce - mandarinky, pomeranče.. prostě nejlépe aby jedla z ovoce jen to co roste u nás.. a dál sledujeme co vadí a co ne! Ale nechci to tu zahlcovat radami, protože jestli je to potíž dlouhodobá tak určitě máš už hodně vyzkoušené! Ale pokud něco budeš chtít vědět - zkus mi napsat! Třeba něco budu vědět! :)
Ado - moc gratuluju k těhu průkazce.. a užívej si!!!!
Madlo - tvůj kalendář je fakt super!!! nadchl mě§!! jsi šikula!
Noni - gratulace ke //
Janinko - prosím tě tchánovci umí pěkně prudit! A jak tě rozčiluje že hážou špínu na jejich syna… uvidíš ono dojde pár let.. a změní se to! měla jsem něco podobného. Můj manžel měl bráchu a ten byl ten nej..... a vše prostě dělal jen nej… a uběhlo pár let… a najednou jeho nej brácha udělal pěkných pár bot, teda jako chyb… a postupně se ukázalo jakej kdo je! Jinak bych doporučila - bič a od nich pryč!!!!! najít si své bydlení a na ně se vykašlat.. a návštěva max. několikrát do roka!!!!
Jinak ostatní taky zdravím! a omlouvám se, že sem tak vpadám! Martina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital