Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Sharan, na těhupříznaky ti doporučuju ještě dva dny počkat a pak se testnout. ![]()
SLUNICKOO naše nesmutni, já vím to se říká. Buď tady s náma a časem to přebolí. A těhulka budeš a budeš mít zdravý, krásný a hodný děťátko.
Dittuš SARAPIS teď beru 9 den, jsem zvědavá co to udělá s ovulací, ale podle BT mám nižší teploty než v minulých měsících, tak uvidím, jestli přijde nějaký vzestup. Jinak v lékárně mi doporučili jen ten čistý Sarapis a ne Sarapis soja, ten je opravdu spíš pro ženy v přechodu. (ovšem jako negativum musím uvést, že moje pleť vypadá jak u 15-ti letýho puberťáka a to jsem s tím neměla žádné problémy už hodně dlouho). ![]()
Ahoj kočičky,
tak se taky hlásím do hlasování : Hrošátko je podle mne holčička.
Všechny Vás zdravím.
Sluníčko naše nesmutni, neboj bude i průkajda a co ty víš, třeba budeš zakládat něco jako říjen 2008? Moc bych ti to přála!!!
Mischni jen tak dál, nemyslet na to a Julča Tě překvapí ![]()
Sharanko tak to je docela zajímavé, že by ???
a to by operaci určitě odložili…hlavně mne napadlo, že mimi chodí právě v době, kdy se to nejméně hodí, takže taková plánovaná operace by mohla být ten správný okamžik, nemyslíš?
Aduš moc gratuluju k průkazce, a přiznám se, že jsem si taky vzpoměla na léto, kdy jsem ji dostala a během půl hodiny jsem o ni přišla, ale dost… letos budou všechny průkazky popsané až dospod!!!!!
Madlo tvůj plán je bezvadný, to si myslím, že mimi bude taky co nevidět ![]()
Víc si nepamatuju ![]()
Takže ještě jednou , všem hezký den!!!!!
Pa pa
Ještě jednou se vám mooc omlouvám.
Nevím,jak to na mě padlo.Už jsem totiž domnívala,že jsem z toho venku a ono ejhle.Pak přijde nějaká prkotina,která mi rozhodí myšlenky na vedlejší kolej…
Už jsem v pohodě,ale moc vám děkuji… Jste fakt super.
Sharanko - no spíš něco co by bavilo i naši mladou…mysleli jsme to ZOO, pak Dinopark, rádi máme i zámky nebo hrady, nějaká pěkná zajímavá výstava???? Nevím co tam je - vůbec ![]()
Noninko,Jandulko.. děkuji vám…
Jste moje sluníčka…
Noni,byly jsme na tom podobně.. viď.. Ach jo.
Ale ty jsi těhulka,že… tak to je super Noni.
Snad to vyjde nám všem tady… to by v tom byl čert.. ![]()
Tipovací soutěž „ZDEENJI hrošátko“
http://www.gify.nou.cz/…ubory/61.gif
HROŠÁTKO BUDE: http://www.gify.nou.cz/…bory/635.gif
http://www.gify.nou.cz/…ry/dite7.gif style=„color: red;“>Holčička: 9 hlasů
http://www.gify.nou.cz/…ry/dite8.gif style=„color: darkblue;“>Chlapeček: 11 hlasů
HLASOVALI:
Slunickoo - holčička
JandulkaMysulka - holčička
JitkaL - chlapeček
Nobady2( Blanina) - chlapeček
Madla75 - chlapeček
Petra - chlapeček
Janine24 - chlapeček
Ada76 - holčička
Pája01 - holčička
Mischni - holčička
Adelina77 - chlapeček
Macík74 - chlapeček
Ditta77 - holčička
Simiki - chlapeček
PeťuleP - holčička
Sharane2006 - holčička
Morgana76 - chlapeček
Dusicka - chlapeček
Misajelen - chlapeček
Nonina - holčička
Noni, moc děkuji za SZ. Jsi moc hodná,užívej si miminka v bříšku a buď
šťastná a neboj andílek miminko opatruje…
Holky, těhu průkazka je, ale zažehnáno ne…je pravada, že mám čekat do 22.1.2008 na první poradnu a pak mě to prý opravdu potvrdí. eště musím na utz štítné žlázy a pro léky a Dr. říkal, že teď je nejrizikovější čas. Mám se opatrovat a v klidu bez nervů vyčkat 22.1......takže tak činím. Jsem moc šťastná, ale nebudu eště řvát, že je vyhráno!!!
Ale moc a moc díky za gratulace!!!!!!
Jo a mimochodem, nějak jsem nepostřehla, co bude první cenou v tipovací soutěži na Hrošátko?
A ještě mne napadlo, co takhle tipnout si i datum a čas porodu?
Noni,já nevím,jestli tipovat i datum a čas porodu..
To je už poněkud složitější…
No a cena? Tu jsem tedy nevymyslela…ale zkusím to napravit..Jen my dejte chvilku času..tedy snad mě Hrošátko nepředežene…
Noni akorát také..Ona první cena? To nebude tak první cena..když tipuje více lidí na holčičku či chlapečka..
No,cena pro 10lidí,no nevím…hm…
Sluníčko klídek,
to jsem to jenom chtěla trošku odlehčit.
První cenou přece bude ZDRAVÉ A KRÁSNÉ HROŠÁTKO !!!!!!!! A taky ZDEENJA
Jsi mě NONI ouplně vylekala…
Je jasné,že hlavní cenou bude Hrošátko,ať holčička či chlapeček..ale hlavně ZDRAVÉ a KRÁSNÉ miminko..
Správně tipující se dovědí zprávu nejdříve…
![]()
No jo, když typovaly holky z listopadu 2007, váhy miminek, sázely se o super erotické poporodní kalhotky.
Ještě, že tady nic takovýho nemáme.
Zdraví je to to nejcennější, co můžeme Hrošátku, mamince, ale i nám přát.
Aduš neboj, už tam jednou je a docela dlouho. To musí vyjít.
Holky právě jsem četla, jak nějaká holčina přišla do jiného stavu v okamžiku, kdy všechno pustila z hlavy. Je to na úvodní stránce.
Úkol dne: PUSTIT TĚHU Z HLAVY!!!!
![]()