Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.08 13:49

Jé ahoj SLUNICKOO, děkuju za pozdrávek. Ale já jsem měla v těhu taky pleť jak vymetenou a vykoukla na mě holčička. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
9.1.08 13:51

Ahoj JANDULÍKU.. No vidíš,to je asi zvláštní úkaz..

Já jsem tedy zvědavá,co vykoukne ze ZDEENJÍKA.. To budeme všichni koukat..

Budeme tipovat.. Co vy na to?

Vyhlašuji tipovací soutěž na hrošátko.. Tak honem honem,ať to stihneme..

Já hlasuji pro holčičku…

• Citovat
  • Upravit
9.1.08 14:01

Hlasování, to je super nápad, takže já hlasuju taky pro holčičku.http://www.sirmi.ic.cz/deti/31.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 14:04

Koukám že mi nevyšel obrázek tak ještě jednou.

http://www.sirmi.ic.cz/deti/31.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
9.1.08 14:21

HROŠÁTKO BUDE:

http://www.sirmi.ic.cz/deti/21.gif

Holčička: 2 hlasy

Chlapeček: 1 hlas

Hlasovali:
SLUNICKOO - holčička
JandulkaMysulka - holčička
JitkaL - chlapeček

• Citovat
  • Upravit
10480
9.1.08 14:21

Ahoj ahoj,

Janine mrcha je prostě mrcha, ale aspoň se tenhle měsíc ukáznila… aspoň se to v CAR hne trochu dopředu :wink:

Jandulko, tak to je fakt unavená :P , ty jo já bych byla tak hodný miminko poo bych spinkala, ráno byc spinkala dlouho…blbý je že na to člověk přijde trochu pozdějc než v roce :roll:

A já tipuju, že hrošátko je chlapeček :wink:

Zdeni a jaký máte vybraný jména? Asi si to už psala a já si nemůžu vzpomenout :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
9.1.08 14:25

Tak už jsem vyplodila i tabulku,tak pište pište a já to pak naházím do tabulky..

:lol:
  • Citovat
  • Upravit
slunickoo
9.1.08 14:29

Jen doufám,že se na nás ZDEENJIK nebude s HROŠÁTKEM zlobit.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
65413
9.1.08 14:38

Ahoj holky moje :lol:
tak včera jsem doma vyhrabala ještě poslední ovutest a normálně tam byly // čárky,tak ovu byla :lol: dnes to raději pojistíme zase :lol:

Moc gratuluji anonymní nonince,ale jen potichoučku :P

A info z centra-dostala jsem mnoho papíru k podpisu a šechny možné souhlasy.Musíme to s miláčkem podepsat.
Jedu tam příští pátek-18.1 na UTZ jestli není cysta a pak když bude vše v pohodě vyfasuju protokol a léky na stimulaci a budeme se na to moci vrhnout.Dostala jsem rovnou ceník,máme se rozmyslet jestli léky plně hrazené poj.nebo s doplatkem.Takže si klidně doplatíme,mám přivézt penízky sebou už příští pátek,abych si to hned mohla vyzvednout tam v lékárně.jinak to je asi vše,co si ted pamatutju,bylo to zase milion informací :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
9.1.08 14:42

Hlasuju pro chlapečka ....... (dle toho , že Zdenja psala že moc velké bříško nemá a že moc nepřibrala :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.08 14:48

Koukám že hlasování se pěkně rozjelo.

Peťo takže ovu byla? No to je paráda, tak jistěte, jistěte. Ať ty papíry do CAR můžeš hodit do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.08 14:50

Já taky hlasuju pro chlapečka, u holčiček se prý víc přibírá, protože se v těle prý drží voda.
Nepřihlášená Madla75

• Citovat
  • Upravit
9.1.08 14:53

Holčinky, nevím jestli vám některé taky psala Simi, ale stalo se jí asi něco opravdu hrozného, co vůbec nesouvisí s jejím přítelem, takže se cítí velmi špatně a asi bude trvat hodně dlouho než se vzpamatuje. Tak jen abyste věděly, že přítel jí nic neprovedl a naopak jí teď opatruje. Doufám že se Simi nebude zlobit, že jsem vám to sem napsala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65413
9.1.08 14:56

Jandulko ale ovu u nás bývala i dřív a nic :cry: takže nevěřím.
Jinak já říkám,že hrošátko je kluk jako buk :lol:
To je dobře že má SIMI oporuv příteli,my tady na ní myslíme,snad jí brzy bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.1.08 15:01

Já hlasuju taky pro chlapečka :wink:

Péťo gratuluju k ovu a pojišťujte, pojišťujte, to se musí :P

N. potichounku a skoro neslyšně taky gratuluju 8)

Jitko, Zdeni dík za podporu, já tohle všechno vím, jen mám trochu strach co a jak a tak…

ostatní zdravím a ty s beruškama ( krásný domácí označení beďárků ) zvlášť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí