Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jandulko to snad jistě nebude Simi vadit a je dobře, že je teď Tom s ní a dává na ní pozor. Jestli jí budeš psát, tak že na ní myslíme a ať je jí brzo líp a vyřeší to nebo se s tím popere co nejlíp
kluk jak buk to bude
ZDENJI http://www.klubicko.webz.cz/…/miminko.gif
Já hlasuju pro E.T. čku…hihihihii
Ne dělám si prču...... BUDE TO HOLKA!!!!!! Bude to hrošík s růžovou mašlí na hlavě…hihihiih
SIMI ať se opatruje!
A já…já pomalu půjdu domů a na pizzu s kámoškou co se vrátila ze států ze svátků s rodinkou! Jo a jinak …jinak holky…jinak mě dnes nějak vylezl pupík.....ale to nebude růstem fazolky, ale plynama…hihihihi
Jsem zdutá jak koza!!!!!
Už abych byla z kanclu a rozhýbala to a mohla odpouštět…hihihihii
Teda snad jsem vás tím pobavila....... ![]()
Aduš dík, to tvoje hihihi a vtipný hlášky mi dneska moc bodly, nějak to snáším zas hůř, ale o to rychlejc se z toho vzpamatuju. Takže utíkej z kanclíku, odplynování je lepší dělat ve větším prostoru
a užij si pizzu i kámošku ![]()
Jasan.....
hele jednou jsme dole a jednou nahoře…taky nemusím furt skuhrat ne, Můžu Vás i rozesmát!!!!!
Jo můj chlap mi nadal, že tomu říkám „fazole“, tak jsem mu řekla, že musím, protože jsem plná plynů a proto teda fazole…kdo jinej to asi může způsobovat!.....tak se smál jak malej Jarda. No a pak jsem mu řekla, že pravý důvod byl, že to vypadá na začátku jako fazolka, tak povídal, že na ten pravej důvod kašle, že ten první vymyšlenej- plynovej je lepší!!!!!
Ahoj kočandy.
Noninko gratuluju. Musí to už dopadnout dobře tento rok.
Petro tobě taky gratuluji k ovu po dlouhé době, a k dobrým zprávám z Caru. Už to musí vyjít nám všem.
Simi přeju ti aby bylo brzy líp a ty jsi se vrátila mezi nás.
Ado držím palečky aby bylo zítra vše OK.
Hlasuji že Zdeenja bude mít krásnou hrošandu.
Tipovací soutěž o ZDEENJI hrošátko
HROŠÁTKO BUDE:
http://www.sirmi.ic.cz/deti/21.gif
Holčička: 4 hlasy
Chlapeček: 5 hlasů
HLASOVALI:
Slunickoo - holčička
JandulkaMysulka - holčička
JitkaL - chlapeček
Nobady2( Blanina) - chlapeček
Madla75 - chlapeček
Petra - chlapeček
Janine24 - chlapeček
Ada76 - holčička
Pája01 - holčička
Super,holčinky.. Hlasování se pěkně rozjelo,že.. To jsem ráda.Nejdříve jsem si říkala,že je to asi blbej nápad.. Ale vidím,že blbej nápad taky nápad..že.. ![]()
Jen,co na to ZDEENJA.. ![]()
Sluní,ty jsi ale šikulka
to je super ![]()
Pájo,díky,asi ten femigard má něco do sebe ![]()
Ahoj Peťulinko,děkujiiiii… ![]()
Peťulko,gratuluji k OVU,to je super,že. Třebas se miminko zaleklo lékařů a budeš těhulka,bylo by to super vyhnout se všech těch lékařských peripetií,že.. ![]()
Jo Sluní,to bych si samozdřejmě přála ze všeho nejvíc
já vím,že zázraky se dějí,jen mi přijde,že se mi vyhýbají.Ale to neva ![]()
Jednou se nějakého přece taky dočkám ne?Vlastně my všechny tady ![]()
Jasnačka Sluní ![]()
Co Filda,drží se?
Jinak asi v neděli zase jedeme k vám na hokej
a Pepa tam je ted v Liberci.Vidíš,mohla jsem jet s ním a dát si s tebou někde rande
a s Fildou.