Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no holky uvidíme, nechci už to zklamání, že se na testíku oběví jen /, počkám do zítra a pak si koupím testík a zkusím to..doma je totiž raději neskladuji pak to láká:-)..n ato grilování jsem se těšila jakomalá holka a pak když jsem to viděla tak
a taky ta teplota to jsem nikdy neměla:-( no necháme se překvapit snad se tam oběví:-) // ![]()
Almondea píše:
Hezký den všem, tak testíky nelhaly, dneska v noci doraila MS.Pokračujeme s
Tak ať žije léto.
Tak to mě moc mrzí, držím
, aby se zadařilo tento měsíc
![]()
zlatuna píše:
Ahoj holky ?? Testík starý 10 minut![]()
![]()
Zlatu moc moc moc gratuluju
, přeju pohodově těhotenství a ať je všechno tak jak má být ![]()
Ahoj holky, chvilku jsem tu nebyla. Nečekaně jsme odjeli na pár dní do Chorvatska
. Byla to taková fofr akce
. Já čekám MS v pátek, tak jsem na to zvědavá. Doufám, že ta potvora nedorazí
. Žádné těhu příznaky nemám
, jediné co tak mám zácpu a bílý hlenovitý výtok
a dneska se mi motá hlava, tak nevím nevím co si o tom myslet …
Lojzičko, tak jak? Dělala sis další test nebo už ta potvora MS dorazila???
tohle mám já až na tu zácpu teda..ale MS měla dorazit dnes a zatím nic tak nevím ![]()
Další jsem nedělala ani dělat nebudu dřív jak za 14 dnů,test z pátku negativní a tak mě strašně bolí záda jako před MS a to jako těhu příznak nikdo neuvádí tak asi budu dalěí měsíc opět snažit
manžel už se rozhodl,že od srpna se do toho obuje více
a zácpa tu mám taky,ale asi z vitamínu,protože jinak by ten test ukázal,alespoň ducha ikdyž posledně v 5 tádnu pozitivní u dr. a odešlo to vše tak nevím,nevím.
no ty záda mě bolí taky v kříži ,ale nevím jestli to nemám spíše namožený, jelikož jsem dost špatně dneska spala:-(
No já si to myslela taky a tak jsem mrkla na starší diskuze a je to též příznak přicházející MS i těhu
mrkni a tak si můžeme vybrat co? ![]()
je pravda,že mě nikdy při menstruaci ty záda nebolely pak jsem ovšem při porodu měla křížový bolesti při vzpomínce na ně jako nechci je mít zas:-Dno uvidíme…řikám MS měla dorazit dnes a zatím nic ![]()
Mishuliiina89 píše:
je pravda,že mě nikdy při menstruaci ty záda nebolely pak jsem ovšem při porodu měla křížový bolesti při vzpomínce na ně jako nechci je mít zas:-Dno uvidíme…řikám MS měla dorazit dnes a zatím nic
Mě by měla dorazit zítra tak uvidím
lucka83 píše:michaelas2010 píše:Ahoj,jak to jde?ahojky holky
Mushulin já měla při druhém porodu taky křížové bolesti a byla to hrůza trval jen 3 hodiny,ale bolůesti byly horší než u prvního ,který trval 14 hodin,křížáky už nechci ![]()