Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
10.10.10 22:48

Holky, no teda, vy jste mi ale hromadky nestesti!!!
Essexi - neboj, ted jsem o tom dost cetla, jak jsem sletela na tech schodech (tam je taky riziko hematomu) a vesmes to na tehu nemelo vliv! Tak neboj, hematom se ztrati! Ale ja striktne od prvnich dni, co jsem vedela nebo i tusila, ze jsem tehu, odmitam nosit cokoliv tezsiho, tahat psa na voditku, jsem na sebe fakt opatrnejsi… Ted jsi v nejrizikovejsim obdobi, me hned postrasila sestra, ze at se psychicky pripravim na to, ze muzu potratit, tak jsem se pripravila a je to OK a mimiskovi zitra zacina 12.tyden :-) Tak hlavu vzhuru, nic nedelej, jen pekne lez (ja lezela v 5. a 6. tydnu 14 dni s nachlazenim), ono to k necemu asi je… drzim palecky!!! :hug:

Ivus - ty prestan stresovat, uvidis, ze to bude dobre! Budes podle me stejny pripad jako ta moje kamaradka, kterou uz posilali na potrat, nikam nesla a ma zdravou holcicku! Mysli na malou, ten stres ji dela spatne! Ja vzdycky, kdyz se nervnu, tak mi to to mrne pekne da sezrat, nelibi se mu to a pekne me zacne bolet bricho, asi se vice mele ci co :-D

Prdulko - 50:50 je sice dost, ale myslim, ze za pokus to stoji… ja osobne bych do toho rozhodne sla! a pozna se ta nemoc uz v prenatalnim stadiu, abyste mohli dat kdyztak mimiska hold pryc a pak se pokusit o dalsi? V takovem pripade bych nevahala! Ale pokud se to nepozna a pozna se to az pozdeji, tak bych taky mela strach, no… nevim, co manzela trapi, to je tezko soudit nebo radit…

Mamule - zitra hodne stesti na screeningu! Ja jdu az skoro za 2 tydny :-( uz at to mam taky za sebou :-)

Katuli - nesmutni :-) ale je hezke, ze sis na ni vzpomnela :-) a ja uz se neskutecne tesim, az zacnu mimi citit! Porad saham v leze na bricho, jestli nahodou, ale nic :-( ale vim, ze tam je, obcas se ozve, nejak ho citim uvnitr :-)

Daajik - co noveho u tebe krom nachlazeni??? kdy se budete zase snazit? Ja jsem vsem okolo striktne zakazala me navstevovat nebo se mnou byt v kontaktu, kdyz jsou nachlazeni, okamzite to chytam a ty 3 tydny, co jsem mela pred 14dny uz nechci v zivote zazit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.10.10 22:49

No, tak tolik muj slovni prujem :-D to vite, xLin si povida, kdyz uz vsichni spi :-D :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 06:38

Prdulko, já bych to asi zkusila, třeba to výjde…

Xlin díky, ale pokud budou testy pozitivní, půjdu na potrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 07:42
Daajik píše:
Brkatka, nedavno jsi tady psala o prstikove metode :-) Mela bych k Tobe takovy dotazek… :oops: :oops:
Ja to teda poprve zkusila :oops: ,ale ja teda nahmatam cipek jen ve drepu a to pak ty spermie snad vsechny utecou, ne??? :-)

Ahoj Daaji, já jsem to teda dělala tak, že jsem chvíli po akci ležela a pak jsem šla na wc, na záchodě si na čípek dosáhnu nejlépe a udělala to tam. :oops: I tak bych to před manželem asi nedělala, ťukal by si na hlavu :mrgreen: . I když jsou to naše polovičky, je spousta věcí, o kterých vědět nemusí ;-) Takže přeji hodně zdaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.10.10 08:40

A ty spermíky se natlačí na ten čípek? pokud tomu dobře rozumím? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.10.10 09:11
soník 25 píše:
A ty spermíky se natlačí na ten čípek? pokud tomu dobře rozumím? :mavam:

No tak nějak. I když je prý riziko, že se k vajíčku dostane nějaká nepříliš kvalitní spermijka, která by se tam za normálních okolností nedostala. Ale je to zase názor někoho na emiminu, takže asi to dokázaný není. No já uvidím jak to klapne. Za 16 dní jdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
11.10.10 11:14

Ahojda holky.Včera jsem byla ve vaně…samo,že né v horké a nevím jestli to bylo ono,ale asi 3× jsem cítila ňáký pohyb v bříšku :-D To bylo tak krásné.Ale nevím jestli to není brzy.Ale četla jsem že i prvorodičky který mají malou dělohu…cítí pohyby dříve.A já podle doktorky malou dělohu mám…tak nevím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 11:44

Kačenko to mohlo být ono, bylo to jako pod pupíkem? To je super… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 14:18

Jsem pěkně naštvaná :pocitac: :cert: :evil: Tak pan manžel si odjel někam do Mariánských lázní na poradu, bude tam přes noc a druhý den se vrací zpět, mají tu poradu dvakrát do roka a po každé to pořádá jiný kraj…už jsem si na to zvykla, a neřeším to tak, ale naštvaná jsem proto, že snad poprvé mi ještě nezavolal… ani se neobtěžoval mi napsat, že dorazili v pořádku… :cert: Tak teď tu čekám zase jako blbka u telefonu, až si laskavě vzpomene a zavolá…před chvilkou jsem mu napsala SMS, tak snad se brzy ozve…snad dobře dorazil…ach jo, jakoby to všechno nestačilo, ještě se budu strachovat o manžela… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
11.10.10 17:25

Tak berušky dle UTZ by měl být mimísek v pořádku :dance: a na výsledek krve budu volat ve čtvrtek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
11.10.10 17:33

Ahoj holky

Mamule: tak to je super :potlesk:

Xlin: ono se lehce řekne, lež a nic nedělej. Ale mám doma Adélku, i když je zlatá, a manžel pomáhá musí chodit do práce a těch 8 hodin co je pryč se musím starat já. Při prvním těhu je to pohodička, člověk si může lehnout kdykoliv je jen malinko unavený ale když už máš dítko tak to nejde. Proto říkám že si těhulinky to první těhotenství mají čas vychutnat, těch povinností ještě není tolik :lol:

Jinak dneska jsem právě nějaká utahaná, nic se mi nechce a to má manžílek odpolední a přijde mi až po desáte večer :-( což už asi budu v krajině snů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 17:50

No mamule super… :dance: :potlesk: veliká gratulace…

Jo jo Ess máš recht, první těhu byla procházka růžovkou, byla to jiná pohodička, teď s Karolínkou to už není stejné, i když je miláček, ale stejně vyžaduje pozornost, a do toho normálka každodenní uklízení a tak, a člověk je úplně kapút…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
11.10.10 17:53
Ivušáček píše:
No mamule super… :dance: :potlesk: veliká gratulace…Jo jo Ess máš recht, první těhu byla procházka růžovkou, byla to jiná pohodička, teď s Karolínkou to už není stejné, i když je miláček, ale stejně vyžaduje pozornost, a do toho normálka každodenní uklízení a tak, a člověk je úplně kapút…

IVU děkuju :hug: spadl mi obrovský kámen ze srdce a teď ještě ta krev a budu úplně v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 17:55

No vidíš, to mám radost… já za týden touhle dobou už třeba budu taky oslavovat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
11.10.10 18:00
Ivušáček píše:
No vidíš, to mám radost… já za týden touhle dobou už třeba budu taky oslavovat… :wink:

Tak to si piš že budeš slavit :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital