Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak jdu od doktora, jsem 9.týden, mimi OK, já se mám stále šetřit, ale nemusím už ležet!
Jo termín mám 2.1.2015!! To bude Silvestr!
Utrogestan beru pořád, sexovat jen opatrně a s ochranou
@izzinka Ahojky, 4 dny opoždění? A co test? Ten sis nedělala? Už by tam něco mělo být vidět. ![]()
Moc moc gratuluji
test jsem si delala dnes a jen jedna carka
ale snad se brzy dockame.
@izzinka Zkus ještě třeba za 2dny testnout
Mohla si otěhotnět později. Já měla ovulaci až 20-21.den po ms. A jak dlouho se snažíte? To byl první pokus? ![]()
Ahoj holky, tak jsem konecne objednana na prvni kontrolu-10.6. uz aby to bylo ![]()
Dobrý den. Jsem nový. Pocházím z polštiny. Poté, česky mluvící špatně, ale já prostě miluju češtinu. Už mám jednu dceru snažím pro sourozence. Bohužel potratila dvakrát Bohužel potratila dvakrát. Můžu se připojit? ![]()
@veve15Snazime se od dubna.. uvidime.. mam asi strevni chripku ale to spozdeni ms me zarazi pac to mam pravidelne.. ale verim ze se brzy dockame..
@Vivien25 ahoj a vitej
dufam, ze sa skoro zadari
prajem vela stastia ![]()
A já dneska byla na kožním kvůli ekzému na rukou a mám nemocenskou
Vzhledem k tomu, že mi smlouva končí v červnu, mi ji ani neprodlouží, takže na nemocenské až do mateřské pfff. Navíc jsem na první měsíc nedostala žádné vycházky!!!
TYRANI
Reaskiller Děkuji za přivítání
Jsem tak pěkné, že mohu vstoupit ![]()
Holky tak jsem doma z odběru na screening a malého ultrazvuku. Miminko přesně odpovídá 9+3. Mam hodně zaklonenou dělohu tak nemam ani fotku byl problém miminko změřit musela mi paní doktorka tlačit na břicho. Ale povedlo se. Jen teď už jsou všem jasné ty mé šílené křížové bolesti děloha tlačí na páteř a zaklonena je díky císaři. No každopádně na screening jdu 13+3 což je dost hraniční ale prý ještě v normě. Vlastně screeningem vstoupim do druhého trimestru. Mimisek měří 3,5 cm macek ![]()
@a-šmudlinka páni, to je ale kus chlapa/ženský - 3,5 centimetrů
![]()
Hele to jsem se chtěla zeptat - měla jste některá při ovulce opravdu velké bolesti? jako při ms a bolesti v zádech (na ledvinách)? Ovulku jsem občas lehce cítila, ale dnes myslím, že asi umřu…
tak by mě jen zajímalo, jestli jste to taky zažily při ovu nebo jestli to není nějaká nemoc či co…
@Ilunka stava sa to, ja pri ovulke dokoca spinila a mala bolesti..stava sa mi to sem tam..zobrat tabletku a do zajtra by to malo byt v pohode..vacsinou mi to trva len jeden den..