Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3491
24.6.14 15:28

@a-šmudlinka No, to jsou taky radosti, teda… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.6.14 15:48

@Salvaje to Teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.6.14 10:11

@a-šmudlinka Gratuluji, krásná fotečka! :kytka: Tak jsis odfrkla, že je vše OK, viď? Druhá holčička, paráda. Já byla včera na screeningu a taktéž vše ukázkové. A vypadá to na klučíka. Jak sme si psaly, taky už nemám žádné příznaky, byla jsem napnutá jako gatě, ale mrňousek hned na obrazovce začal skákat, tak jsem uronila slzu, aniž by doktorka ještě cokoliv řekla! :lol: Jen bojuju s tlakem, mám ho nízkej, pořád, a je mi dneska opět divně. Venku prší, opět šel tlak dolů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
25.6.14 10:18

@veve15 veliká gratulace ty jo klucik tak to gratuluji. Tady taky prší. Mě taky nic není tak jsem tam šla taková nejistá ale prsa boli na dotek porad. A bříško roste tak mě to trochu uklidnovalo. Jsem ráda že jste v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 10:45

Ahoj holky, tak se přítelem snažíme 3 měsíce, a ted bych potřebovala radu, minulé pondělí jsem byla u doktora, muj cyklus je 28–29 dní, poslední MS byla 3.6. doktor tedy rekl že přítel 16.6. proste musí! :-) že je to velká šance na tehu, hned v pondělí jsem tedy koupila ovu testy, ale pozitvní byl až 21DC.. což bylo 23.6…
sex probehl včera, a předtím v sobotu.. ale mám strach že když ovu byla takhle pozdě, že se to nestihne uchytit, do toho mne už 5 dní bylí podbřišek, jinak nic, prsa nebolí nic mi není jen to bříško máte s tím nekdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.6.14 09:30

@petulililinka22 Ahojky, taky jsem měla ovu 21-22DC a nejsem doktor, ale vajíčko se uchytilo. Myslím si, že pokud máš ovu tak pozdě, nemusíš mít teď ten cyklus 28-29, ale klidne 35. Podbřišek bolí, to je OK. Pokud to do 12-13.dne nedostaneš ( od ovu ), zkus udělat test. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 09:33
@veve15 píše:
@petulililinka22 Ahojky, taky jsem měla ovu 21-22DC a nejsem doktor, ale vajíčko se uchytilo. Myslím si, že pokud máš ovu tak pozdě, nemusíš mít teď ten cyklus 28-29, ale klidne 35. Podbřišek bolí, to je OK. Pokud to do 12-13.dne nedostaneš ( od ovu ), zkus udělat test. :)

minulý měsíc jsem netestovala, ale bříško bolelo, tak 11 dní před MS, a najednou ted tohle, sex byl v sobotu v pondělí pozitivní ovu test a sex v uterý.. tak uvidíme, doufám že neprijde, jen se mi neskutečně zhoršila plet :-/ akne snad všude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.7.14 09:48

@petulililinka22 Tak jak si dopadla? Přišla či nepčišla ms? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.7.14 09:51

Ahojky všem, jak se vede? Nějaké novinky? Co mimísci? Jdu na další velký utz 19.8., před tím 5.8. k mému doktorovi a napíše mi neschopenku, pořád mi občas tvrdne a pobolívá bříško, ale mrňousek je OK. V práci o tom ví a moc nám to přejí :) Dneska má být zase brutální vedro, tak za chvíli jedeme s malou k našim na bazén, aspoˇto! :lol: Měj te se krásně, pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 11:11
@veve15 píše:
@petulililinka22 Tak jak si dopadla? Přišla či nepčišla ms? :)

zatím nic, zítra jdu na gyndu tak uvidíme.. co mi rekne.. vyděsil mne cystou, tak snad to nebude ono ale ude tam mimi, ktere si podle mne stejne neuvidí.. protože je brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.7.14 10:33

@petulililinka22 Tak jak na gyndě? Něco ti k tomu řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 11:19

Prisla včera ms, takze nic :-//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.7.14 14:10

@petulililinka22 To je mi líto, tak se budete snažit dál. :) Tak máš delší cykly. Holt teď musíš sledovat ovulku dýl než od 10.dne. Já fakt až 20-21.den po ms. Určo to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
15.7.14 13:06

@petulililinka22 ahojky, jestli ti mohu poradit z vlastní zkušenosti, zkus pít kontryhel, já mívala 28 dní cyklus, ovulku 14.DC, kontryhel podporuje růst sliznice a u mě i jiných holek zkrátil cyklus, takže ovulku jsem po něm měla už 11.DC a 25.DC MS, ale co je důležité, luteální fáze(mezi ovu a ms) zůstala 14 dní, takže vajíčko má dost času na uhnízdění.

Jinak já měla možná štěstí a z dovolené jsem si přivezla malý poklad v břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
15.7.14 14:40

@lucillee jee gratulace :) my zacnem asi na podzim… ja ted mela po tom zakroku ovu az 29 dc (10.7.),tak uvidim jestli se to srovna, kdyby ne, tak zkusim taky ten caj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí