Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
15.8.14 08:22

@veve15 No právě nevíme, nechce se nám ukázat, dneska máme echo, tak snad se umoudří. :D TP 25.12 zatím pevný, vše sedí. Hehe jak na Nový rok, tak po celý rok? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.14 08:17

@Nikeyla Tak jak si dopadla? Mrňousek se ukázal? 8o Já jdu v úterý, tak snad konečně na screeningu bude vidět :) Doufám, že už mi nějak upřesní TP. A jak se jinak cítíš? Já už musím nosit těhu kalhoty, pupík nějak vyrostl dřív než u prvního :( Nahoře mám 3kg. Teď mě čeká zubař, obvoďák a příště už se objednávám na cukr.
Teda dneska je tam venku ale hnusně:( Zima, zataženo, fouká vítr, fuj fuj. Ty jsi také na neschopence, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.8.14 08:54

@veve15 Tse, neukázal, klasicky. :D Už si nějak začínám zvykat na to, že to do porodu asi vědět nebudeme. Prcek má čuch na doktory asi. :D Vždycky mě před utz pokope, abych tam náhodou nelezla. :D Jinak na poslední kontrole cca 7 kg nahoře. :/ :D U nás teda krásně, sluníčko, příjemný větřík. Ano taky na neschopence, už od května, poslední dobou teda nedodržuji vycházky, už mi z toho straší na maják. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.14 18:30

@Nikeyla Tý jo, potvůrka :) No taky pochybuji, že něco bude vidět, ale může nám udělat radost a naznačit… :))))))))))))) Vycházky jsou docela mazec, jen 6h denně. S malou jsem měla od 8-20h, takže vlastně jsem mohla kdykoliv, kamkoliv. Takhle to musím řešit a plánovat, i nákupy :( Když chce dcera ven, čekám, až budu mít vycházku, je to blbý. Já jsem na neschopenku nastoupila teďka od 7.8. Takže to máš taky do konce října-začátek listopadu, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.8.14 08:52

@veve15 No, s dítětem mít vycházky, to je vážně na hlavu no. Škoda, že zrušili neomezené, přeci jen ráno mi může být hej a odpoledne ne a ven se nedostanu. :/ Ale naštěstí netrpím žádnými neduhy a nebolí mě absolutně nic, tak si zatím užívám, akorát zohýbání už mi dělá přes ten balon problém. :D Já bych na neschopenku nešla vůbec, ale z práce se mi udělala vyrážka, tak to bylo na jistotu no. Jinak ano nějak tak no budu nastupovat na mateřskou, přesně se v těch termínech nevyznám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.8.14 20:52

@Nikeyla Ahojky, tak dle screeningu vše OK, jsem 21.týden, 20+4 a mimi bude holčička :) Konečně se ukázala, teperenda. Jinak mám prý nízko placentu, tak za 2týdny kontrola. prý by mohl hrozit dřívější porod, kdyby se to nesrovnalo :( Tak snad se to dá dokupy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
9.10.14 10:51

Ahojky tak my uz se snazime pulroku a zatim neuspesne ale snad to prijde. chci se zeptat ted sem mela MS slzacla s dennim spozdenim trvala 1den a pak 2dny spineni nevite co to muze znamenat? po srpnove hospitalizaci nemocnici s prasklou cystou mam strach. dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
13.10.14 20:44

Ahoj holky, jste tu jeste nektera? jak se mate? nam se necekane zadarilo na nase 4te vyroci.zase jsem po namaze jednorazove zakrvacela, tak se musim setrit, mam prej vcestne luzko, snad se to vytahne. jinak prcek zatim roste jak ma-ted jsem 10.tt a 29.10. jdu na prvni poradnu :) snad se mate taky fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.10.14 07:21

@liiida Gratulujiiii a hlavně ať je vše v pořádku!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
14.10.14 09:37

Noc gratuluji :) nam se zatim nedari. navic me trapi ms tenhle mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
14.10.14 17:31

@liiida Jee bezvadné ze se zadarilo nám se to krátí. Třicáty týden je tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
14.10.14 17:58

@a-šmudlinka neskutecny, ze uz jste tak daleko :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
14.10.14 20:22

@liiida hrozně to letí. Teď to u vás půjde hladce také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
14.10.14 20:32

@liiida Jéé, tak to moc gratuluju!!! To je super! :potlesk: Nám už se to taky krátí, 26.tt. :mrgreen: Navíc teď vyřizujem hypotéku, na Vánoce bychom rádi byli už ve svém a malej by se už mohl narodit do nového domova (TP máme 24.1.2015) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.11.14 13:08

@liiida Ahojky, také velikánská gratulace :) příroda si to zařídí :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie