Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a-šmudlinka @Nikeyla Ahojky holky a co vy? Jak prďolky? Končím 32tt a naše malá dračice se ne a ne otočit, sedí si tam v tureckém sedu
pana doktora to vždy pobaví, ale já už se pomalu začínám smiřovat s tím, že se neotočí. ALe ještě má 2-3týdny. Jinak má asi 1500g, takže bude asi menší a jméno už jsme konečně vybrali. A jak u vás? Termíny máte před Vánoci nebo na ně? Já 2.1.2015, ale pokud bude císař, tak před Vánocema
přeju všem moc zdraví a pohody do porodu, už se to chýlí ![]()
@veve15 me tete taky tak holka sedela, ale ona byla i velika, tak nemela sanci se otocit, takze musena na cisare. treba se este otoci neboj ![]()
@veve15 Ahooj, malá hlavičkou dolů a v pátek nástup na mateřskou. Nakoupeno snad vše, termín mám 25.12. a váží zhruba 1800 g. Teda aspon na ultrazvuku ve 30 týdnu měla.
A nebooj ještě se může pořád otočit. Na 4 a dělej kočičí hřbet a máš to. ![]()
No zeny ja ted lezela v nemocnici jsem otevrena na tri prsty. Tak snad vydrzim. vypada to zase na cisare i kdyz je mala hlavou dolu kvuli predchozimu cs.
Holky, já mám termín 24.1. a malý zatím taky sedí zadkem dolů
Navíc mám těhotenskou cukrovku, takže super vyhlídky
![]()
@a-šmudlinka A jaký máte váhový odhad? Můj první syn se narodil 34+1 a měl 2400 g. Přeju, ať vydržíte co nejdýl ![]()
@Salvaje tak 2 kila odhad. Ja doufam ze do 36 vydrzime a dyl
@Nikeyla Taky mi už někdo říkal o těch kočičích hřbetech, ale nevím. Myslím si, že k tomu má prďolka důvod se neotočit, třeba krátká nebo omotaná šňůra a nebo se jí v tom tureckým sedě prostě dobrře daří. ![]()
Ale mě ty čutance do močáku už fakt nebaví, zlatý žebra!!! ![]()
Veve miminko ma duvod u nas zadne hrbety cinkani svetlo nepomohlo.Viky byla silene zamotana do snury. sedela v tureckem sedu taky
@a-šmudlinka Taky si myslím, prostě to nechám na malé, jak se rozhodne a pak se přizpůsobím i já. pokud bude menší a zadečkem dobře, mohla bych rodit i normálně, ale je tam taky riziko, tak nevím. Císař je taky určitý zákrok, ale asi bych spíš volila ten.
Zadečkem napřed a naposled tlačit hlavu, to si nedokážu představit, vzhledm k prvnímu normálnímu super porodu
A ty jsi měla císaře - nechala sis pouze umrtvit spodek nebo sis pospinkala? Co je lepší?
A jak se jinak cítíš? Jsi v nemocnici nebo doma? odhad 2kg už je docela dost. Doufám, že už má malá dneska aspoň 1600!
@veve15 mela jsem spinalni anestezii takze jen spodek a vse uzasne. malou jsem slysela plakat pak i videla dala pusinku a pak na siti me uspali to trva tak 45 minut
@a-šmudlinka Aha, tak to by bylo asi nejlepší řešení
Třeba to nebudu muset řešit, ale kdyby…
@a-šmudlinka Ahojky, tak jak si na tom? V pá začínám 35tt a malá pořád zadečkem
Kontrolu mám až 26.11., tak snad do tý doby udělá kotrmelec. ![]()
Zdravím holky, nějakou dobu jsem na emiminu nebyla…tak jak se vám daří? co bříška? ![]()
@a-šmudlinka ty jo tak to drzim paclce, at to doklepete, co nedyl
@veve15 to je fakt, vse ma svuj duvod, lepsi to nechat na tech malickych ![]()