Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veve15 daří se mi dobře. Už aby byla malá venku je to náročné však víš. Myslím ze krásně vydržíme do císaře ten bude kolem 15 prosince
@a-šmudlinka Ahojky, tak to je super. A hlavně, že víš, kdy asi půjdete na CS. Většinou je to tak 2týdny před termínem, že? To bych mohla jít 19., což by bylo super, na Vánoce už doma
Zítra jdu na ko k doktorovi, tak jsem zvědavá a pak už na monitor.Je to fakt už náročný, s první dcerou jsem ten konec měla pohodovej, teď trpím jak blázen.
Do toho jsem nachrchlaná, malou mám doma už 2týdny, měla atb. a já to asi chytla.
A co přípravy na Vánoce? My pekly s dcerou perníčky a docela se povedly. Jinak nic moc dělat nebudu, nějaká decentní výzdoba, úklid jako každý jiný týden. Máme čerstvě novou kuchyň, takže nějaký větší gruntování už proběhlo
Pár dárečků už také dorazilo, takže spíš si teď zabalit včas věci do porodnice ![]()
@veve15 taky chci balit dárečky. už máme skoro nakoupené všechno.
@veve15 ahoooj
ja se mam fajn. zitra jdu na kontrolu, jsem 17.tt, male kope jak o zavod, uz to jde i videt a citit pres bricho
darky este nakoupeny nemame, az v prosinci, stejne budem kupovat hlavne jen sarce. akorat v patek jsme kupovali male postel na vanoce jako darek, tak jsem natesena, ale musime kvuli tomu prestehovat pokoje, pac loznice uz takhle je mala, kor pak s tou posteli. takze tenhle vikend bude asi narocnej.uz jsem chtela zacit taky delat cukrovi, no uvidim, kdy se k tomu dostanu ![]()
Ahojky, tak dárečky ( kromě jednoho ) už máme, takže jen zabalit a vše přichystat, kdyby náhodou. ![]()
Jinak kontrola nic moc, malá stále KP, 17.12. se uvidí, co doktor řekne a jestli mě pošle do nemocnice. Dneska jsem 35+4, to už Simonce moc času nezbývá ( an místa ) na otočení
@liiida Tak jak přípravy, cukroví a stěhování pokojíků?
@a-šmudlinka Ahojky, už stříháš metr? ![]()
@veve15 pokoje mame vymeneny, uz jen tu postel na vanoce, se tesim
cukrovi uz jsem udelala tri druhy a az se sni udelam dalsi…
@veve15 no striham.ale změna císař nebude pokud to nebude nezbytně nutné. Pokud do 21.12 neporodim tak jdu ten den na vyvolání a zkusíme rodit přirozeně. Jsem ráda. Pan primář mě ujistil ze jizva po císaři drží tak jak má tak mam radost.
@Nikeyla Tak já jsem 34+2, co považuju za úspěch - první syn se narodil ve 34+1. A opět mi hrozí předčasný porod…
Ale už se aspoň otočil hlavou dolů ![]()
@Nikeyla Ahojky, tak já taky ještě 2v1, 37+4,zítra k doktorovi a dohodnout asi CS, protože malá pořád KP
A jak ty?
@a-šmudlinka Takže do Štědrého dne budete doma, to je super! To vás určo pustí, když bude vše OK. Ale třeba to přijde samo dřív, ne? Já už se sotva šoourám, malá kope do močáku a do kosti tam dole a fakt už se to nedá
Zlaté kopání do žeber.
@Salvaje Ahojte, vydržte co nejdýl, držím pěstičky. ![]()
Jinak letos Vánoce opravdu neplánuji, zítra má dcera vánoční besídku, tak hlavně, ať ji uvidím, snad mi doktor nenapíše rovnou nástup do porodky ![]()
Cukroví napečeno, dárky zabaleny, holt příbuzní musí na nadílky počkat, až jak se to s námi vyvrbí! ![]()
@veve15 hele asi o den nestihnu vánoce. Ale to nevadí 20.12 děláme vánoce
@Salvaje Držím palečky ať jste 2 v 1 tak jak to má být a vydržíte dlouho!
@a-šmudlinka Já pořád niiic, akorát mě straší s nízkou porodní hmotností od malé, takže ve čtvrtek v porodnici řeknou, či mě nechají tak, nebo vyvolají. Ale nepřipadám si vůbec těhotná, teda nebýt toho bachora.
A už vůbec si nepřipouštím, že byhc měla rodit. ![]()
@Nikeyla hele já si to s tím pevným terminem už uvedomuju. Takže už začínám být lehce Nervni