Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2467
1.8.14 21:22

@Lucifer 84, ahoj diky za privitani :). my se snazili cca.rok, ovu testy jsem delala parkrat, vzdy nic, pak uz jsem nemela nervy na testy apod. :). Nakonec jsme se rozhodli pro vysetreni a v podstate nam zjistili par veci a ze prirozene to pujde asi jen tezko :S. Jinak jak psala Lucia IUI je v podstate vic prirozena cesta, kdy ti neodebiraji vajicka a neoplodnuji mimo telo, akorat te stimuluji a sleduji vyvoj folikulu a pak ti sperma primo zavedou a ceka se jestli si s tim zbytkem uz poradi ti dva vevnitr sami nebo ne :). Bohuzel u nas dve akce nedopadli, tak uz se pripravuju psychicky na umele… ale co psaly holky samotny proces neni tak strasny jako cekani, jestli se povedlo ci nepovedlo. Tak se snazim byt optimistkou :). Doktor sice rikal, ze ty prasky ano jsou narocny pro telo, ale nekolikrat mensi nez samotne tehotenstvi, takze mam bejt v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.8.14 08:06

Ahoj holky! Tak mám za sebou dovolenou, na které opět došla mrcha…Samozřejmě že s dvoudenním zpožděním, aby zadala naději, že se možná podařilo..Tak věřím že srpen přinese lepší zprávy..Už jsem z těch neúspěchů unavená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.8.14 08:30

Holky a zkoušíte někdo bylinky? Já zkoušela různé čaje ale na to už nemám nervy..tak ted zkouším užívat kapky mastodynon a tinkturu ze jmelí..bylinky prý fungují po delší době, tak zkusím aspon 3 měsíce vydržet..a pak vážně uvažuju o moxování..nemáte s moxou někdo zkušenost? Slyšela jsem, že kde nepomůžou bylinky, zabere moxa..tak se k tomu trochu upínám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
2.8.14 22:18

O moxe jsem v životě neslyšela, ale bylinky mám ráda. Kupuju si hodně třeba čajíčky a zatím mi to moc nepomáhá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
3.8.14 11:55

Ahoj holky. Tak jak pokračujete a nějaké novinky u vás?
Já jsem dnes 9 Dpo, sice to utíká pomalu ale dá se to. :)
Jsem velice zvědavá na konec příštího týdne, snad tady přibudou nějaké krásné fotečky. :)
Přeji krásný slunečný den. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.8.14 13:06

Sofia 82 o mě nenapadlo, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
3.8.14 13:11

@Lucifer 84 ahooooj :mavam: já jsem 7dpo a taky mi to utíká pomaličku :zed: :zed: :zed: a jak se cítíš? já teď zvelebuju náš baráček, tak se snažím na to tolik nemyslet :mrgreen: a kdy máš v plánu první testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
3.8.14 15:04

@Sofia 82 Taky jsem o tom slyšela. Kafe ten můj nepije ale čokoládku a možná i tu kofolu neodmítne. :D
Tak hurá do toho, to se musí vyzkoušet. :dance:
Kdo ví… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
3.8.14 15:11

@Muflu No já to taky zvelebuju kolem domečku a popravdě už na to nemyslím tak moc jako dřív. Nebo spíš skoro vůbec :) Jasně že trošičku jo, hlavně když jsem tady mezi váma ale jinak ani ne.
V pátek NEOČEKÁVÁM ms, :cert: to budu 14 Dpo a chtěla jsem testovat už v ten pátek ale pokud nedorazí v pátek, tak to chci vydržet do neděle. :)
No uvidím zda to vydržím. Ale dřív jak v pátek určitě ne.
Jinak se cítím tak nějak normálně ale každá nemusí mít tak brzy příznaky, ne?
Držím pěsti i tobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
3.8.14 15:12

@Muflu Jo a chtěla jsem se zeptat mimo téma: jak si sem vkládáš ty fotky pod své jméno? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
3.8.14 16:06

Ahoj holky…No my jsme to zkoušeli v červenci kavu, čokoládu/tak jsem zvědavá!
Jinak me nemam přijít ms dnes a nebo zitra! Ale nejak me položily nejdriv kvasinky a tedka chřipka!
Tak snad mam vybrana tenhle mesic!!
Uvidim, jak to dopadlo..Nevim, jestli se nemam testnout uz zitra rano :think: pokud to nedostanu přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
3.8.14 16:11

@Lucifer 84 někde na profilu se dá přidat fotka jako profilova
Podle me na upravit profil a tam někde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
3.8.14 18:39

@Lucifer 84 je to v nastavení, sjedeš dolů a tam je ikonka, tak tam to vložíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
3.8.14 18:40

@Sofia 82 já bych tesla, jsem nedočkavec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
3.8.14 18:50

@Sofia 82 Já testuju, až když mám den zpoždění. Vždycky vydržím až do konce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí