Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
4.8.14 18:29

@merlose já zkusím v pátek, to budu 12dpo a dostat to mám až v neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.8.14 18:52

No holky úplně jsem zapomněla počítat cyklus tak já jsem 23DC - kdyby byla a jestli vůbec ovulka netuším, ani nevím jak to teď druhý cyklus po ivf funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.8.14 18:59

Ahoj holky, mně pomohlo to, že jsem si v práci zkrátila úvazek a začala jsem hodně, ale opravdu hodně odpočívat. Snažila jsem se čtyři roky a už jsem s tím vůbec nepočítala. Mám nějaké hormonální problémy, ale už jsem to ani s doktorama nijak neřešila. Je mi třicet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
4.8.14 19:58

No holky ja uz neverim, ze jsem v tom! Zacalo me pichat na vajecniku a boli me prsa! Test byl negativni, ale delala jsem ho odpoledne!
Podle me to dostanu!
Mam hrozne navaly!
No ještě uvidim, ale testovat se nechci uz! To je hrozny pocit a nic na testu!
Po každé kdyz to dostanu, jdu si neco koupit na sebe, dam si lahve vina a pak jim belgické hranolky, sladké s hodne šlehačkou!
Jestli ja brzy neotehotnim tak, Se ze me stane brzy tlusta alkoholicka a ještě chudá! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
4.8.14 20:37

@Lucifer 84 testnu, kdyz budu mit pocit, ze to ma smysl. Zarim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
4.8.14 20:55

@Sofia 82 taky si dám vždycky víno a něco si koupím pro radost :hug: a ještě tady není mrcha jedna :cert: :cert: :cert: tak ji nepřivolávej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.8.14 22:59

@Sofia 82 jj to ja znam…vino a nakupy…skoda ze pomuzou jen na chvilku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
5.8.14 09:50

Ahojky asi bych se zbláznila mít najednou pozitivní test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
5.8.14 09:51

@Gilmorka to myslím, že každá z nás tady :dance: :dance: :dance: jdeš do toho v pátek :pankac:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
5.8.14 09:59

Já mám úplně opačný problém. Pozitivní testy mívám často, ale ani jednou se to nepovedlo. Vajíčko se oplodnění bez problémů (4× ze čtyř pokusů) ale problém je s uhnízděním. Buď se uhnízdí někde špatně, nebo vůbec. Máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
5.8.14 10:03

@Muflu právě jsem se vrátila z wc a dostala jsem to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
5.8.14 10:41

@Gilmorka a není to jen uhnízdění? přeci jen jsme 9dpo, tak by to mohlo být :think: kdy jsi to měla dostat?
@Vererka83 a řešila jsi to s dr? není to třeba špatná funkce žlutého tělíska :nevim: někde jsem to četla ale nechci tady psát bludy ;) zkus mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
5.8.14 11:18

@Gilmorka Tak to mě moc mrzí pokud se to rozjede :(
Drž se, třeba se to zastaví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
5.8.14 11:18

@Vererka83 Já taky našla 4× // ale jen dušíky a MS dorazila bud na čas nebo z drobným zpožděním, takže ty jsi se dostala mnohem dál, ale taky nevím, proč to neudržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
5.8.14 12:04

@Lucia81 2× jsem měla silně pozitivní testy a 2× taky jenom pididušíky. Akorát po tom posledním pididušíkovi MS nedorazila. Ale prý se to může „vstřebat“ to mi teda příjde divný :think:
Počkám ke konci prázdnin a pak se objednám a rovnou budeme řešit i různá ta vyšetření.
Nemáte zkušenost, čím by to mohlo být, že se oplodněné vajíčko nechce uhnízdit nebo se uhnízdí jinde než má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí