Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sofia 82 ještě, bych zkusila testnout, ms ti mešká teprve tři dny, to pořád ještě je naděje
já měla jeden měsíc zpoždění 17 dní, ale pila jsem ten měsíc kontryhel, tak nevím, jestli mi to nějak nerozhodil ![]()
..já už mám příznaky jako před ms…takže nevěřím, že to vyšlo..po menstruaci zkusím změnit doktora..už se nechci trápit, chci aby se ujasnilo proč to nejde a něco se konečěn začlo dít..že to jednou vyjde, na to čekám už 13 měsíců a už mě to fakt vyčerpalo..za hodinu mi dojede o 7 let mladší ségra s miminkem..to taky nepřidá..
@alicerajn taky budu měnit doktora, jsem objednaná na 19., my se snažíme 15 měsíců a v sobotu jedu za bráchou mají třítýdenní miminko, takže vím, jak se cítíš
a ještě není nic ztraceno
@Muflu díky, aspoň v tom nejsem sama..musím se už v tom snažení pohnout z místa, jinak se bojím, že mě to rozdrtí..fakt hrozně to dítě chci a enmyslet na to je pro mne naprosto nemožné..chci mít aspon nejakou představu, jestli jsem zdravá…a mojí doktorce se to prostě nechce řešit, když mám ms normální a pravidelnou a ovuluju, což viděla na ultrazvuku…já mám strach, že mám neprůchozí vejcovody po tom umělém přerušení těhotenství..
@alicerajn to znám, taky se snažím něco dělat, ale ty dny od ovulace do ms se strašně vlečou a nejde na to nemyslet
taky chci právě zjistit, jestli je vše ok, navíc před ms špiním a minule pět dní, pak den nic a na to přišla jednodenní ms
to bych s ním taky chtěla pořešit
Já když se to povedlo (i když jen na chvíli) tak jsem měla nidační špinění, které začalo jednou 7., jednou 8. a jednou 9DPO a trvalo tak 2 dny.
Já bych to měla dostat za týden. Otec bude mít 60, vnouče by bylo super dárek. Moc tomu ale nevěřím. ![]()
Tak holky je to v riťce
začala jsem špinit, včera jen na toaleťáku, ale dneska už musím mít intimku, takže asi nic
![]()
@Lucifer 84 dík ses zlatíčko
jak jsi na tom ty? v pátek testneš?
@Muflu Dnes jsem 13 Dpo ale chci počkat aspoň na den zpoždění, pokud do té doby nedorazi mrcha. ![]()
Je ale změna v tom, že vždy tak 2-3dny před ms mívám nafouklé břicho a teď nic a taky mivam takový hustější hlen a teď nemám žádný.
![]()
Tak uvidíme, kéžby už nedorazila. ![]()
A jak ty, rozjela se? ![]()
Krásný den
![]()
@Muflu to snad ne!!Ja na to kaslu tenhle mesic a Pak dalsi! Soustredim se na sport a dietu!
Tak vam drzim moc palce!
Ja Zatim nic, ale boli me bricho!
Tak já už regulérní menstruace ale neva aspoň se pořádně dočistím a snad mi konečně splaskne břicho.. aneb držím přísnou dietu a nehubnu ![]()
Drzis prisnou dietu? Jakou?
Ja tedka budu Jen na zelenine a ovoci, maso!