Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
9.8.14 16:57

@Muflu Ahojky. Ještě jsem „netestila“, řekla jsem si že naostro až zítra. Abych to upřesnila: testila jsem ale než se to začalo zbarvovat, tak jsem si řekla že počkám do zítřka. :)
Tak jsem ho rychle strčila zpět do obalu a ani se na něj nepodívala. Zítra ráno udělám ještě jeden a pak mrknu na oba. :roll:
No jsem fakt zvědavá, dnes jsem 15 Dpo a ms nikde, ani sebemenší náznak (bolesti nikde, hlen nikde). :think:
Ve čtvrtek jsem měla asi hodinu citlivější prsa ale pak zas nic. No a ve středu a dnes je mi nějak zvláštně, ani zle ani špatně ale cítím se tak nějak jinak.
Nevím, třeba si to vsugerovávám…, kdo ví. :)
Vydžíš taky do zítra? :hug:
Mooooc držím pěstičky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
9.8.14 16:58

@merlose tobě taky moc držím pěstičky. :hug:
Já to měla dostat včera a zatím nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
9.8.14 19:59

@Lucifer 84 teda ty máš nervy 8o 8o 8o to bych nevydržela :lol:
jestli v noci nedojde mrcha tak testnu, i když by měla dojít spíš zítra nebo v pondělí, ale 14dpo už by měl být vidět aspoň duch, tak aspoň už nebudu zbytečně doufat :roll: já si myslím, že mám asi problém s funkcí žlutého tělíska, proto špiním :think: 19 jdu k tomu novému dr, tak to hned s ním pořeším a třeba mi předepíše utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
9.8.14 22:02

@Muflu Taky se divím. :lol:
A tak třeba nás ty testíky zítra překvapí a už ti nebude muset ani nic předepisovat. :)
A kdy se chystáš testovat, hned ráno?
Už začínám být docela nervózní. :roll:
Držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.8.14 08:17

@Lucifer 84 já ráno bílo, je mi z toho smutno :,( hodně jsem tomu tento měsíc věřila, ale asi mám opravdu problém s funkcí žlutého tělíska, když tak dlouho před ms špiním :think: takže v nejbližších dnech očekávám mrchu :cert: :cert: :cert:
a co ty, u tebe tomu věřím víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
10.8.14 10:54

@Muflu Ahojky. Tak to mě moc mrzí :hug: :( ale kdo ví, zkus testík ještě za pár dní. Některé holky měly prvního ducha až 16 dpo. :) Budu na tebe moc myslet, ať nedorazí. :kytka:

Jinak já se nemohla ráno ani namalovat jak se mi nervozitou třepaly ruce a teď se mi třepou ještě mnohem víc! Já ho asi našla, já ho tam mám! :D :dance:
Nechci to zakřiknout, ani tomu nemůžu uvěřit. 8o
Jsem prostě v šoku.
Po 5 minutách tam byl jen duch ale po zaschnutí //.A je slaboučkej i na tom včerejším testu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.8.14 11:05

@Lucifer 84 to je krásné :hug: navíc máš zpoždění, takže můžu potichounku gratulovat :* aspoň někomu to vyšlo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
10.8.14 11:05

@Lucifer 84 Krásná zpráva! Pevně doufám, že duch bude sílit! Moc ti gratuluju!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
10.8.14 11:09

Holky moooc děkuju. :hug: Snad bude jen sílit. Pořád tomu nemůžu uvěřit a to jedem zítra pro výsledky těch testů. :lol:
Vložím foto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
10.8.14 11:13
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.8.14 11:18

@Lucifer 84 Tak gratulace:)))to se krasne cte :potlesk: ja uz prestavam verit ze ty // existuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.8.14 11:27

@Lucifer 84 tak to už je pořádná čárka, gratuluji nahlas :lol: :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
10.8.14 11:31

@Muflu Myslíš? :) Mě už to začíná pomalinku připomínat tu vysněnou dálnici jak tu některá psala. :dance:
Snad bude vše o. k. :)
A moooc děkuju. :hug: Snad se i tobě brzy zadaří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.8.14 11:38

@Lucifer 84 snad ano, musím tomu věřit :andel: a děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909