Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muflu Ahojky. tak co hlava, už je to dobrý? No snad tu smůlu prorazím. ![]()
Zatím se cítím tak nějak normálně, žádné náznaky příchodu ms. Ale kdo ví…
Nedávno jsem se dozvěděla že další moje kamarádka je těhotná, takže zas další v mém okolí.
Už mě sakryš musí nakazit! ![]()
Už chci aby byla sobota a bylo mi tak jak teď, fajn a bez ms. ![]()
Krásný večer ![]()
A díky ![]()
@Lucifer 84 hlava lepší, špinění nějak ustává, i když to taky nic neznamená, minulej cyklus jsem špinila pět dní, den nic a pak se rozjela mrcha
tak to zatím neřeším ![]()
moc moc moc držím pěstičky, ať to tam je
někdo tu smůlu musí prolomit
![]()
Tak u mě to vypadá, že to dostanu dle předpokladu o víkendu. Jsem měřila BT a klasicky klesá. Zítra odlétáme na dovču k moři, tak je to trochu škoda, že to akorát dostanu…co nadělám
. Tak holky držím palce a u mě snaha zas příští měsíc…
@Lucia81 Takže taky nic?
Ach jo, to je nějaký divný že nikdo z vás. ![]()
Ale dokud nedorazí, tak je snad pořád naděje. ![]()
@Lucifer 84 Ne u mě naděje už není, BT klesá a vše tomu nasvědčuje…jelikož už jsem // 4× našla, tak vím, že pocity byly prostě jiné…za ty roky to svoje tělo poznám už dobře…výsledky štítné žlázy potvrdily, že to zase ani jít nemohlo…já mám totiž pocit, že už i poznám, jestli došlo k oplodnění, pak zahnízdění a tak vím, jestli // můžu čekat nebo ne…nikdo to moc nechápe, ale je to tak…tělo dává signály, stačí je umět číst…třeba moje endokrynoložka (kterou asi změním) mi vysvětlila, že prednison nemůže mít vliv na štítnou žlázu…i z internetu jsem vyčetla, že jsou případy, kdy to štítnou žlázu rozhodilo…já mám sama podobnou zkušenost. Ted jsem na sebe naštvaná, že jsem ten prednison brala…štítku jsem měla krásně srovnanou a ted mi to zas lítá…no, je to zkušenost do případného dalšího pokusu…ještě i přemýšlím, jestli má IVF u mě smysl, když otěhotnět můžu…nevím, jestli za to neudržení může štítka a nebo je problém jinde
. Imuno je prý OK, ale půjdeme znovu…je to děsný…najít // (i když jen ducha) radost a pak to zklamání), ale už jsem si nějak „zvykla“
snad se to jednou povede nám všem
@Lucia81 jo někdy ta poznání jsou tvrdá
ale neboj dá si jí dohromady a půjde to
na IVF bych zatím nechodila, když se ti daří otěhotnět
@Lucifer 84 já pořád špiním, teplota zatím 37,2 ale mě spadne až den kdy se to pořádně rozjede
talkže zatím čekám ![]()
ale u tebe to vypadá moooc dobře ![]()
@Muflu Aha,tak to je škoda. ![]()
Nadějně to vypadalo už 2× když jsem měla pokaždé 2 dny zpoždění a pak přišla mrcha. ![]()
Taky jsem měla jednou tak šílené příznaky a stejně nic. ![]()
A dnes je ten den D, kdy nemá dorazit mrcha. ![]()
Nic mi není akorát mám žaludek jako na vodě. Vždy už mívám pobolívání břicha a hlen ale nic z toho zatím nedorazilo.
Tak uvidím. ![]()
@Lucifer 84 tak držím palečky
a kdy případně testneš|? chtěla jsi původně dnes ne?
@Muflu Původně jo ale pak mi došlo, že už jsem měla 2× zpoždění.
Takže budu testit asi zítra nebo v neděli, pokud nedorazí. ![]()
@Lucifer 84 no já pokud by se mi mrcha nerozjela bych v neděli zkusila testnout taky, protože 14dpo už by tam muselo něco být, tak to kdyžtak můžeme zkusit spolu
ale u tebe to vypadá podstatně líp než u mě
a co náznaky ms žádné?
@Muflu nechci to zakřiknout ale vůbec nic, náznaky žádné. ![]()
Kéž by zůstala tam kde je mrcha. ![]()
Jinak ani 14 Dpo ještě nemusí být nic vidět. Četla jsem na některé disusi, že několik holek mělo prvního ducha až 6 nebo 8 den po vynechání ms. ![]()