Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leeloo_x Dělala jsem je jen orientačně abych věděla kdy zhruba ovu mám, ale nejsou 100%.Aspoň u mě ne. ![]()
Chodím poslední 4 měsíce na folikulometrii a podle ultrazvuku jsem měla mít ovu např. v úterý ale testy mi ukázaly 2 // až ve čt, takže ovu podle testů tak pá.
Ale všichni tvrdí, že ultrazvuk je spolehlivější a přesnější.
Tak jsem věřila mudr. a řídila se ultrazvukem. ![]()
@Leeloo_x I já tě vítám a pevně doufám, že se vám brzy otěhotnět podaří. My se snažíme téměř třičtvrtě roku, jednou se nám to podařilo, ale těhotenství nemělo dobrý konec… První nové snažení po revizi proběhlo teprve minulý měsíc, zatím neúspěšně. Přeju ti hodně štěstí!
@Leeloo_x můj bývalý doktor neřešil bohužel vůbec nic
ani po tom co jsem byla těhotná a přišla s tím, že špiním mi nepředepsal ani utrogestan
neříkám, že bych stejně nepotratila, ale mohl mi ho předepsat do dalších cyklů
naštěstí teď 19. jdu k novému dr, tak věřím, že mi pomůže ![]()
@zamlklinka dekuji…
s tim tehu to me mrzi, to musi byt hrozne, v kolikatem tt jsi potratila?
@Lucifer 84 ty jo, ani nevim, co je to folikulometrie?? to ti zjistuji, zda probehla ovu?
@Leeloo_x dnes 30dc, zítra by měla dojít ms a jsem dnes 14dpo
@Leeloo_x folikulometrie je metoda, kdy se ultrazvukem kontroluje a meri dominantni rostouci folikul ve vajecniku a presneji se tjisti, kdy praskne a tim dojde k ovulaci. Chodi se na to tak 3× po sobe ob den, cca od 10.DC.
@Lucifer 84 ja ani nedoufam, ze by se to po takove dobe povedlo jen tak. To by byl asi zazrak ![]()
@Muflu tak to jeste neni nic ztraceno. Drzim pesti, at ms nedorazi ![]()
@LePenka cítím se absolutně netěhotně
, po dnešním bílem testu jsem to vzdala
máš toho za sebou hodně
a zjistili vám nějaký problém?
@Muflu ty jo, tak to ti preju, abys nasla na testu zitra //
priznaky zadne byt nemusi ![]()
@Leeloo_x Přsně tak jak psala @LePenka .
Akorát já tam chodila vždy 12Dc a většinou mi už ten 12Dc píchla pregnyl(díky němu nastane ovulace do asi 36hodin).
Jednou jsem tam musela ještě jednou za 2 dny 14Dc a píchala mi ho až ten 14Dc, záleží na velikosti foliklů.
![]()
Příspěvek upraven 10.08.14 v 23:49