Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muflu aha, ja jen ze jsem cetla o tom Bitovu
jsem prave taky z Moravy, ze Znojma ![]()
@Leeloo_x @Muflu Tak to je náhoda, my byli minulý týden na dovče na Vranovské přehradě
. Na Bítově jsme se zastavili také, ale Vranovská přehrada se nám zdála mnohem lepší.
@Muflu Jééé, fakt?
A jaké to tam bylo?
Snad nám to počasí vynde, u nás už od odpoledne prší a prší. ![]()
@zamlklinka jj Vranov je luxusni..tam jezdime kazdy rok vzdy jen pres den na koupacku..Byli jste primo na Vranovske plazi?
@Leeloo_x Ne, kousek od Vranovské pláže, měli jsme zamluvenou celou chalupu Gatex, jelo nás 8 dospělých a 5 dětí. Bylo veselo ![]()
No my byli už po třetí, jednou na Vranovské pláži a protože se k nám zatoulal pejsek a už nám zůstal
a ten na pláž nesmí, byli jsme pak dvakrát na Bítově ![]()
@Muflu jee, to je krasny darecek z dovolene, pejska bych taky moc brala…rikala jsem si, ze az po diteti, treba az budou diteti dva roky, tak urcite…ted uz jen pocit
jak stareho mate pejska? a co za rasu?
@Leeloo_x @Ginuš jj vybrala, ale né na té dovči
jsem to blbě napsala, tady se k nám zatoulala, přišla 10.11.2013
byla úplně vychrtlá zrovna hrozně fučelo, tak si lehla za garáž, tak jsme se jí ujali, asi ji někdo vyhodil
na veterině ještě zjistili, že má zánět, tak jsme si ji vypiplali
rasa těžko říct
něco mixlého a teď má něco mezi dvěma a třemi lety podle zubů
a je za všechno strašně vděčná, prostě miláček
@Leeloo_x taky jsem chtěla pejska až budu na mateřské, ale teď jsem ráda, že ho máme, aspoň mě vytáhne na procházky
jinak máme ještě kočku, želvy, 4 zakrslé králíčky a rybičky
![]()
Gratuluji těhulkám
U mě stagnace, nic se neděje. Test negativní. Chystám poradu s doktorkou
@Vererka83 u mě to samé
v úterý jdu k novému dr, tak se těším, že se něco začne dít, tento cyklus 6 dní špinění a 2 dny ms, minule to samé
![]()
@Muflu Tak to máme úplně stejně. Už jsem skoro dva měsíce neměla klasický krvácení ![]()
@Vererka83 já si myslím, že mám problém s funkcí žlutého tělíska, můj původní dr mi neudělal ani hormonální profil a to jsem měla v prosinci sp a v dubnu biochemické
tak jsem zvědavá co se dozvím v úterý ![]()
@Muflu To jsem zvědavá s tebou co se dozvíš. Taky mám za sebou biochemka, sp a jako bonus navíc i mimoděložní. Zatím jsme s doktory neřešili příčinu. V září už to bude rok od začátku snažení, tak se musí už začít jednat ![]()