Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
13.8.14 18:42

@Leeloo_x nene střední, kousek od Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.8.14 18:49

@Muflu aha, ja jen ze jsem cetla o tom Bitovu :) jsem prave taky z Moravy, ze Znojma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
13.8.14 19:34

@Leeloo_x @Muflu Tak to je náhoda, my byli minulý týden na dovče na Vranovské přehradě :). Na Bítově jsme se zastavili také, ale Vranovská přehrada se nám zdála mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
13.8.14 19:40

@Muflu Jééé, fakt? :) A jaké to tam bylo?
Snad nám to počasí vynde, u nás už od odpoledne prší a prší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.8.14 19:56

@zamlklinka jj Vranov je luxusni..tam jezdime kazdy rok vzdy jen pres den na koupacku..Byli jste primo na Vranovske plazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
13.8.14 20:11

@Leeloo_x Ne, kousek od Vranovské pláže, měli jsme zamluvenou celou chalupu Gatex, jelo nás 8 dospělých a 5 dětí. Bylo veselo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
13.8.14 20:34

No my byli už po třetí, jednou na Vranovské pláži a protože se k nám zatoulal pejsek a už nám zůstal :srdce: a ten na pláž nesmí, byli jsme pak dvakrát na Bítově :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.8.14 22:26

@Muflu jee, to je krasny darecek z dovolene, pejska bych taky moc brala…rikala jsem si, ze az po diteti, treba az budou diteti dva roky, tak urcite…ted uz jen pocit :) jak stareho mate pejska? a co za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.14 23:58

@Muflu jůů tak to je hezké, pejsek si vás vybral :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
14.8.14 07:18

@Leeloo_x @Ginuš jj vybrala, ale né na té dovči :lol: jsem to blbě napsala, tady se k nám zatoulala, přišla 10.11.2013 :mrgreen: byla úplně vychrtlá zrovna hrozně fučelo, tak si lehla za garáž, tak jsme se jí ujali, asi ji někdo vyhodil :pocitac: :pocitac: :pocitac: na veterině ještě zjistili, že má zánět, tak jsme si ji vypiplali :srdce: rasa těžko říct :mrgreen: něco mixlého a teď má něco mezi dvěma a třemi lety podle zubů :lol: a je za všechno strašně vděčná, prostě miláček :hug: @Leeloo_x taky jsem chtěla pejska až budu na mateřské, ale teď jsem ráda, že ho máme, aspoň mě vytáhne na procházky :pankac: :pankac: :pankac: jinak máme ještě kočku, želvy, 4 zakrslé králíčky a rybičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
14.8.14 07:29

Gratuluji těhulkám :kytka: U mě stagnace, nic se neděje. Test negativní. Chystám poradu s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
14.8.14 07:53

@Vererka83 u mě to samé :zed: :zed: :zed: v úterý jdu k novému dr, tak se těším, že se něco začne dít, tento cyklus 6 dní špinění a 2 dny ms, minule to samé :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
14.8.14 08:41

@Muflu Tak to máme úplně stejně. Už jsem skoro dva měsíce neměla klasický krvácení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
14.8.14 08:44

@Vererka83 já si myslím, že mám problém s funkcí žlutého tělíska, můj původní dr mi neudělal ani hormonální profil a to jsem měla v prosinci sp a v dubnu biochemické :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak jsem zvědavá co se dozvím v úterý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
14.8.14 10:15

@Muflu To jsem zvědavá s tebou co se dozvíš. Taky mám za sebou biochemka, sp a jako bonus navíc i mimoděložní. Zatím jsme s doktory neřešili příčinu. V září už to bude rok od začátku snažení, tak se musí už začít jednat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí