Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, muzu se k vam taky pridat? Je mi 29 a snazime se pul roku..
@Leeloo_x no my už od května 2013 takže přes rok
už začínám být zoufalá
![]()
@Muflu ajaj, no to chapu…ja uz nervacim po pul roce…a beres neco? ja cetla hodne dobre recenze o Nosifolu, tak jsem si koupila 2 krabicky a beru to, ale ne pravidelne kazdy den…a taky obcas listovku..
@Lucifer 84 super, moc gratuluju. To je nadhera.
My jsme se vcera vratili z dovolene a zaroven prisla i MS. Takze zadna zmena ![]()
@Lucifer 84 dekuji a zaroven gratuluju
jak dlouho jste se snazili?
@Leeloo_x Ha jsemm vysadila koncem srpna 2013, pak jsme tomu nechávali volný průběh.
A ovu testy jsem začala dělat asi od listopadu. ![]()
Snad bude vše o. k, zítra budu teprve volat mudr. a musím se objednat aby to potvrdila. ![]()
@Lucifer 84 takze ty ovu testy ti zafungovaly? premyslim, ze si je nakoupim, ale nejak ve mne nevzbuzovaly moc duveru… ![]()
@Leeloo_x listovku beru rok, zkoušela jsem pít kontryhelový čaj, ale ten mi protáhl cyklus o 17 dní a v prosinci jsem našla //, ale bohužel sp v 7tt ![]()
já budu mít asi problém s funkcí žlutého tělíska, protože před ms tak 4-5 dnů špiním
tento měsíc už 6. den a ms pořád nikde ![]()
@Muflu jeej, tak to me mrzi ten sp…tak ted uz to musi vyjit ![]()
Jinak jsem si ted googlovala, co vlastne dela to zlute telisko..a uz jsi byla u doktorky na vysetreni? ja jsem rekla priteli, ze pokud to nepujde jeste tak 3 mesice, ze pujdem na vysetreni oba, abychom vedeli, zda je to pouze psychicky..