Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se chystám ve čtvrtek ráno, jestli to do tý doby nedostanu.
Jak už jsem tu psala, moc dobře to nevidím. Mám od včera strašné chutě a jsem podrážděná. Spíš si myslím, že to dostanu. ![]()
@zamlklinka dekuji, snad za par, mesicu uz vsechny budeme v diskuzi o tehulkach ![]()
Ahoj holky, jak se mate?? U me vse ok konec ms…Ale nebudu uz o snazeni mluvit..Nejak me to hrozne deptalo.
Moc gratuluji Lucifer 84 A HLAVNE SE OPATRUJ.
![]()
@Sofia 82 Moc děkuji. ![]()
Snažím se moc nenamáhat a hodně odpočívat. ![]()
K mudr. jsem objednaná až na 28.8., tak jsem zvědavá, ale než tam půjdu, to budou nervy. ![]()
@Lucifer 84 to uteče jako voda
, aspoň už bude něco vidět na utz
@Muflu Jsi prostě zlato. ![]()
Vůbec nevím kdy ani jak to mám říct tomu mému.
![]()
A taky to budu muset (ač zatím nerada) říct šéfovi v práci. ![]()
Je úplně super a hodnej ale nevím jak nato. ![]()
@Lucifer 84 ten tvůj to ještě neví
tak to jsi dobrá
a chceš chodit dál do práce? tak jestli nic netaháš, tak proč ne ![]()
@Muflu nene, ještě nic neví.
Čekám na nějakou pěknou příležitost ale je to těžké tak dlouho mlčet. ![]()
Zítra odpoledne se chystáme na prodloužený víkend na Vranovskou přehradu, tak mu to chci říct tam.
Pokud to mudr. potvrdí, tak do práce bych chtěla chodit co nejdýl. Asi bych se doma zbláznila a každá kačka je dobrá. ![]()
No právě že dělám v práci na 3 pozicích a na jedné se tahám s těžšíma věcma, proto to musím říct šéfovi. ![]()
![]()
@Lucifer 84 ahoj moc moc blahopreju, je to super, fakt věřím, ze se to tu ted poradně rozjede. S tím datem kontroly jsou to nervy, já jsem byla celkem brzy, byl krásné vidět zloutkovy vacek a pak dvou milimetrove cosi, ALE na další prohlídku me objednal až za pět týdnu, takže až na začátek záři. Můj doktor je takovem klidas a realista, v podstatě mi řekl, ze častější ultrazvuj je zbytecnej, stejně by s tím nic neudělal, a kdyby bylo něco špatně, většinou si v prvním trimestru tělo poradí samo, no neuklidnil me, ale co nadělám
tak pevný nervy a drz se