Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naomina měli jsme to se sexem taky složité - manžel jezdil po - pá pracovně pryč, občas se stalo že to prostě nevyšlo. hele ono to někdy není tak jednoduché že v ovulaci a podaří se.. kamarádka otěhotněla hned po menstruaci. Každopádně jsem byla nedávno v podobné situaci jako ty a do IUI jsme šli určitě se zvýší šance
, zkontrolují ti cykly a nejsou žádná omezení dokonce v den IUI chtěli abychom to ještě pojistili jo to byly ještě zlaté časy ![]()
Ahoj holky, jak se mate??
Tady je fakt zima -pekne se ochladilo a zloutnou listy! Nejak nechci podzim a zimu!!
Jinak @Leeloo_x ja to mam stejne…Tak nejak vic a vic citim ovu-mam hrozne pichani a bolest tam, byva i takova hodne unavena jako kdybych byla nachlazena..
A pak jeste hrozne citim vajecnik pred ms tak 7 dnu!
Gilmorko díky za povzbuzení, ono je to někdy třeba
Asi ovulace nestačí, máš pravdu. Měli bychom zkusit více, jenže prostě jsem doufala a s každou další menstruací spíš nedoufám… ono je to fakt už dlouho. A ty chodíš na IUI?
@Sofia 82 já taky cítím přicházející menzes hodně brzy, takže to vím pak, že to nevyšlo, nemusím čekat do menzes.
Ahoj holky
tak jsem zpátky z dovolené a bylo to naprosto úžasné
akorát ovu testy jsem nedělala, protože se nedalo, vraceli jsme se až večer a dvě hoďky nepít nešlo, když jsme pořád chodili
Ahoj holky, já se taky hlásím po dovolené. MS dorazila dle plánu. Nyní musím srovnat rozhozenou štítku z 1. IVF a pak to budeme zkoušet asi pár měsíců zase přirozeně. Momentálně čekám na ovu, která by měla být tento týden. Jinak jsme tímto měsícem zahájili 4. rok snažení
je to boj.
Ahoj holky, i já tento týden očekávám ovulaci…ale nějak jsem se pro tentokrát vykašlala na ovulační testy a nechávám to jen tak plynout..sex jen když je chuť..moc nedoufám, že by to tenhle měsíc vyšlo..
@alicerajn držím palce ať to dopadne tak jak si ve skrytu duše přeješ.. ![]()
@Leeloo_x Já beru Nosifol denně. Vypila jsem asi 7 sáčků. Dnes ukrutný píchání a bolení v podbřišku a hle… pozitivní ovutest
@Vererka83 jj, ja diky nosifolu citim taky poradne ovu
ted aby to jeste k necemu bylo ![]()
@Naomina měla jsem 3× IUI a jednou IVF teď mám tak nějak od všeho pauzu
@Gilmorka Já taky pauza
a užívám taky nosifol…změna…asi menší PMS příznaky…skoro mě nebolely prsa
Ahoj holky jsem tu opět s dotazem.MS 9–12.8. BT po MS 36.8, 16 a 17.8 sexík teplota stále 36.8, 24.8 teplota 37 a dnes ráno 37.2 mohlo by to značit těhu ![]()
na testík je asi ještě brzy
@Hanina75 taky záleží jak míváš dlouhé cykly.. počítá se od prvního dne což je u tebe 9. čili jsi teprve 19 den jestli správně počítám toje opravdu brzy, nejdřív se testuje 10DPO -tzn. od ovulace