Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je tu nekdo kdo zacina novy cyklus? u nas to opet nevyslo ![]()
..ahoj holky..tento cyklus jsem nedělala testy, ale myslím že v době ovulace ani sex nebyl…takže za 6 dní čekám ms..manžel se rozhodl že dítě teď nechce, což mě neuvěřitelně bolí..moje doktorka ho poslala na spermio, ale 4 měsíce „neměl čas“…a ted mi oznámil že se na dítě necítí..
@alicerajn No tak to je bezva
Myslím, že se mu spíš nechce na to spermio, aby se necítil trapně, kdyby náhodou něco ![]()
@Vererka83 taky jsem dnes 3dpo
tak budeme čekat spolu, jak máš dlouhé cykly?
@alicerajn někdy jsou chlapi na zabití
ale asi bych se zeptala proč nechce ![]()
@Lucifer 84
![]()
@Muflu Paráda, spřízněná dušička. To mám radost
Mívala jsem cyklus 28 dní, ale to už jsem neměla ani nepamatuju… Taky jsi tak nedočkavá? Já strašně
@Vererka83 já tento měsíc ani ne, věřila jsem tomu minulý měsíc, byli jsme na dovči v době ovu a nic
byla jsem hodně zklamaná
tento měsíc jsem začala brát duphaston, tak jsem spíš zvědavá jestli mi konečně zmizí to špinění před ms
![]()
@Vererka83 teď se dívám, že jsme i stejně mladé
i druhé polovičky
jen my se snažíme od 5/2013, za to ty máš za sebou víc
jak dlouho bereš utroš?
@Muflu Duphaston neznám, já začala teď brát Utrogestan od ovulace. Třeba zrovna když to nečekáš, tak se zadaří
přeju nám to moc
@Vererka83 utrogestan je něco jako ten duphaston, je prý po něm bývají ženy víc unavené, tak my to vysvětlil dr
já bych řekla, že je silnější, a zavádíš nebo polykáš? má na tebe nějaký vliv?
@Muflu a kdy budeš testovat? já zkusím za 4 dny..mám ještě jeden test doma, tak to nevydržím, ale tenhle měsíc tomu nevěřím..
@Muflu No vidíš, máme hodně společnýho
Utr. dnes teprve 3.den. Snad už si ten náš mrňousek konečně najde cestu, kam by měl. Zatím se zkoušel zavrtávat všude možně. Asi to byly holky, obecně my ženy máme problém s orientací
Promiň, snažím se to odlehčit… Vůbec to tenkrát nebylo lehký
Teď tomu prostě nějak věřím. Květnový chlapeček je můj největší sen.
@Muflu zavádím 2× denně. Únava v normě jako každý jiný den. Akorát mě dnes děsně hodně píchá v pravém podbřišku. Od doby co beru Nosifol jsem o dost na všechno citlivější. Ovulaci jsem poznala naprosto neomylně. Potvrzeno i ovu testem, i doktorkou.
@Vererka83 zavádění je prý lepší
není tolik vedlejších účinků, já měla jeden potrat v 7tt v lednu a biochemické v dubnu, ale nepotvrzené
třeba nám ty hormony pomůžou
já ho beru taky třetí den, taky se musí brát po ovu, špinila jsem vždy 5 dní před ms, tak je asi problém s funkcí žlutého tělíska
no uvidíme tento měsíc, jestli špinění přijde a určitě se ti sen splní
![]()
@alicerajn já jsem teprve 3dpo, tak mám ještě spoustu času
ale s manželem bych promluvila ![]()