Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
30.8.14 10:51

Tak to je náš maličký poklad. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
30.8.14 11:35

Holky je tu nekdo kdo zacina novy cyklus? u nas to opet nevyslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.8.14 13:15

..ahoj holky..tento cyklus jsem nedělala testy, ale myslím že v době ovulace ani sex nebyl…takže za 6 dní čekám ms..manžel se rozhodl že dítě teď nechce, což mě neuvěřitelně bolí..moje doktorka ho poslala na spermio, ale 4 měsíce „neměl čas“…a ted mi oznámil že se na dítě necítí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.8.14 14:20

@Lucifer 84 Krásnééé, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.8.14 15:09

@alicerajn No tak to je bezva :pocitac: Myslím, že se mu spíš nechce na to spermio, aby se necítil trapně, kdyby náhodou něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.8.14 15:55

@Vererka83 taky jsem dnes 3dpo :hug: tak budeme čekat spolu, jak máš dlouhé cykly?
@alicerajn někdy jsou chlapi na zabití :pocitac: ale asi bych se zeptala proč nechce :think:
@Lucifer 84 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.8.14 16:02

@Muflu Paráda, spřízněná dušička. To mám radost :hug: Mívala jsem cyklus 28 dní, ale to už jsem neměla ani nepamatuju… Taky jsi tak nedočkavá? Já strašně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.8.14 16:06

@Vererka83 já tento měsíc ani ne, věřila jsem tomu minulý měsíc, byli jsme na dovči v době ovu a nic :,( byla jsem hodně zklamaná :? tento měsíc jsem začala brát duphaston, tak jsem spíš zvědavá jestli mi konečně zmizí to špinění před ms :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.8.14 16:08

@Vererka83 teď se dívám, že jsme i stejně mladé :mrgreen: i druhé polovičky :lol: jen my se snažíme od 5/2013, za to ty máš za sebou víc :,( jak dlouho bereš utroš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.8.14 16:09

@Muflu Duphaston neznám, já začala teď brát Utrogestan od ovulace. Třeba zrovna když to nečekáš, tak se zadaří ;-) přeju nám to moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.8.14 16:11

@Vererka83 utrogestan je něco jako ten duphaston, je prý po něm bývají ženy víc unavené, tak my to vysvětlil dr :think: já bych řekla, že je silnější, a zavádíš nebo polykáš? má na tebe nějaký vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.8.14 16:13

@Muflu a kdy budeš testovat? já zkusím za 4 dny..mám ještě jeden test doma, tak to nevydržím, ale tenhle měsíc tomu nevěřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.8.14 16:17

@Muflu No vidíš, máme hodně společnýho :mrgreen: Utr. dnes teprve 3.den. Snad už si ten náš mrňousek konečně najde cestu, kam by měl. Zatím se zkoušel zavrtávat všude možně. Asi to byly holky, obecně my ženy máme problém s orientací :-) Promiň, snažím se to odlehčit… Vůbec to tenkrát nebylo lehký :( Teď tomu prostě nějak věřím. Květnový chlapeček je můj největší sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.8.14 16:20

@Muflu zavádím 2× denně. Únava v normě jako každý jiný den. Akorát mě dnes děsně hodně píchá v pravém podbřišku. Od doby co beru Nosifol jsem o dost na všechno citlivější. Ovulaci jsem poznala naprosto neomylně. Potvrzeno i ovu testem, i doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
30.8.14 16:26

@Vererka83 zavádění je prý lepší :palec: není tolik vedlejších účinků, já měla jeden potrat v 7tt v lednu a biochemické v dubnu, ale nepotvrzené :? třeba nám ty hormony pomůžou :hug: já ho beru taky třetí den, taky se musí brát po ovu, špinila jsem vždy 5 dní před ms, tak je asi problém s funkcí žlutého tělíska :think: no uvidíme tento měsíc, jestli špinění přijde a určitě se ti sen splní :hug: :srdce: :hug:
@alicerajn já jsem teprve 3dpo, tak mám ještě spoustu času :mrgreen: ale s manželem bych promluvila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí