Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1898
19.8.14 09:32

@Muflu to je krasne, ze jste se ujali pejska…My takhle zachranili hodne kocek..
Je hrozne hezke, ze jsou jeste lidi, co zachranuji zvirata :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
19.8.14 09:36

@Leeloo_x já teď taky tak nějak kolem ovulace včera nebo dnes.. testovat sice nebudu ale vyčkávat jestli náhodou jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.8.14 09:38

Tak to vypada, ze zase opet mame stejne terminy ovulace holky :D :D :D
Ale hrozne me picha na vajecniku tuhle ovu-docela to boli hodne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.8.14 13:49
@Sofia 82 píše:
@Muflu to je krasne, ze jste se ujali pejska…My takhle zachranili hodne kocek..
Je hrozne hezke, ze jsou jeste lidi, co zachranuji zvirata :srdce: :kytka:
:pankac: :pankac: :pankac:
holky já jsem dnes byla u toho nového dr a jsem úplně nadšená, přístup a ochota super, předepsal mi duphaston na 3 měsíce, když se nepovede, tak ještě jednou 3 měsíce a pak vyšetření
odcházela jsem s úsměvem na tváři ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.8.14 14:05

@Muflu :potlesk: super, dobrej doktor nalije optimismus do zil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.8.14 14:09

@Leeloo_x přesně tak, psychicky mě to nakoplo na maximum :lol: to jsem potřebovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
19.8.14 17:17

U mě to bylo stejné. Změnila jsem doktora na přelomu října a listopadu a bylo to úplně jako ve snu. Milý přístup, kompletní vyšteření, poprvé po patnácti letech ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.8.14 18:07

@Sofia 82 To já se taky divím že jsem to tak dlouho vydržela. :)
Jinak jak říkáš, hodně odpočívám a šetřím se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.8.14 18:37

To muj doktor mi dela velike vysetreni kazdy rok..
A i me posila dopisy vtipne, abych prisla na prohlidku..

Take jsem mu volala, ze zkousime 5 mesic a porad nic…On na to - kocko to neni nic-hlavne klid jinak to nepujde vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
19.8.14 18:58

To mám teď taky, ale předtím? Tlustá starší doktorka, která mi pokaždý vynadala, že jsem tlustá, pak na dvě vteřiny na křeslo a bylo hotovo. Po potratu mě taky odmítla ošetřit s tím, že si mě musí hlídat v nemocnici. Tam už je paní doktorka známá, tak si mě tam zvali na kontroly. Jsem ráda, že jsem sehnala doktora, co ještě bere pacientky. Ze začátku jsem se bála chlapa, ale je s ním docela legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.8.14 19:01

@merlose @Sofia 82 holky já jsem tak ráda, že jsem tu změnu udělala :lol: ještě aby ten duphaston pomohl a bude to parádaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
20.8.14 12:06

@Sofia 82 mě se před pár dny revmatolog zeptal jestli je 4 roky hodně tak jsem se jen usmála a říkám nevím, ale stárnu. Každopádně tě chápu po půl roce jsem to taky řešila s mojí gynekoložkou a dala mi žádanku na spermiogram - tím bych určitě začala ale je fakt, že to chce klid, na druhou stranu už po roce mi stejná mudr udělala laparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
20.8.14 17:35

Ahoj holky, tak u nás to trvá docela dlouho, i když se celá doba nedá jakoby říct, že jsme se snažili. Nyní uvažuji už o dalších alternativách jako IUI atd. Je tady nějaká snažilka, které to nevychází takto dlouho (3roky) ale při sexu pouze 1× za plodné dny? Nebo už není šance určitě přirozeně a chce to jít do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
20.8.14 21:11

@Muflu Tak to je super. :) Jsem moc ráda že jsi s ním spokojená. Snad se ti bude věnovat víc jak mě. :hug:
Držím pěstičky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
20.8.14 23:34

Holky berete nektera nosifol? beru druhe baleni, ale ne kazdy den a zda se mi, ze citim ovulaci mnohem vic..mate nektera zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí