Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanina75 možné je všechno na test bych ještě pár dní vydržela ![]()
@Hanina75 kalkulačka je v celku k ničemu
, ovu můžeš mít na začátku i na konci cyklu, ovulace je poslední den nízkých teplot, takže ovulace asi byla toho 23.8., jestli jsi do té doby měla nízké teploty, takže by jsi dnes byla 4dpo, záleží kdy ta teplota stoupla, nevím jestli jsi měřila každý den ![]()
@Muflu Ahojky. A co ty, jak pokračuješ? ![]()
Já jdu zítra konečně k mudr. tak se už těším ale zároveň jsem i nervózní. ![]()
Krásný den.
![]()
@Lucifer 84 ahooooj
vím, že zítra jdeš, sleduju tě
určitě bude vše v pořádku a uvidíš ![]()
já mám dnes ovulci a od zítra začínám zobat duphaston, tak jsem zvědavá, jestli to na mě bude nějak působit ![]()
@Muflu Jé,to je milé že mě sleduješ. ![]()
Dnes máš ovu? Tak šup šup nato, ať se mužů v září radovat s tebou. ![]()
Moc držím pěstičky.
![]()
@Lucifer 84 jojo sleduji
teď jsem četla v druhé diskuzi, že jsi chodila na folikulometrii, to je zajímavé, že se mnou to nikdo neřešil ![]()
sexík byl v pondělí ráno a včera večer
nechám manžílka vydechnout a znásilním ho ještě ráno ![]()
@Muflu Ona mi tu folikulometrii nebídla sama mudr. Že tak přesněji zjistí kdy bude ovu. A já verim, že se to podařilo kvůli tomu. ![]()
Protože po zjištění, že ovu testy nejsou 100% a podle mě jsou jen orientační, tak jsem začala víc důvěřovat mudr. a chodila tam každý měsíc (12 a 14dc).
![]()
@Lucifer 84 no já byla u něj, s ní jsem byla v kontaktu jen když jsem špinila před potratem, on mi nic takového nenabídl ani po roce snažení
tak hlavně, že to vyšlo a já se snad taky brzy dočkám ![]()
Ahoj holky, nejake novinky? testoval nekdo? nebo chystate se? ![]()
Ja uz testovala v sobotu, byl dusik MS nedorazila v utery a takhle vypada testik dnes
Ahoj holky jak se mate??Ja cekam zase na ms 2-3.8!To cekani je silene…
Co vy? Dneska na me prisla trochu schyza-ze se nic nedari.. ![]()