Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucifer 84 Ahoj a můžu se zeptat, Vám se to podařilo ten 12-14 den cyklu? A jak dlouhé jsi měla cykly? Já mám tak 24-26 a nyní mi ovulace vycházela podle hlenu nějak brzy…8-9den cyklu
@Naomina Mám cyklus vždy 28-29dni a ovu podle testů mívám tak 16-17Dc, ale podle ultz. je ovu už 14-15 Dc. Takže jsem se řídila podle mudr. a ultz. ![]()
Testy mi ukazovaly ovu až dva dny po tom, co proběhla. ![]()
Takže jsem hrozně ráda že jsem na tu folikulometrii chodila. Vřele doporučuji. ![]()
@zamlklinka Tak teď si to budem užívat obě. ![]()
Je to nádherný pocit vidět ho na ultz. ![]()
Ahoj „mládeži“
Ráda bych se k vám přidala. Pročetla jsem si předchozí příspěvky a myslím, že jste fajn grupa
Tak si k vám asi občas přijdu po podporu. Mně je 36 a řešíme s přítelem první mimčo…zdá se dost pozdě, ale v pondělí jsme teprve slavili roční výročí a do té doby nebylo s kým řešit
Navíc se vídáme převážně o víkendech, tak se asi s ovu dost míjíme
V pondělí jdu tedy konečně k Dr, aby mi koukla, kdy se asi tak ovu koná. Budu 12. DC, tak by měla poznat, jestli byla je nebo bude…nebo v horším případě, jestli nic
Dle sestry mně prý bude chtít poslat na UTZ, tak snad se opravdu něco dozvím. V každém případě nastává víkend, takže to předem pojistíme
a pak znovu, jestli Dr řekne ok. Jste tu taky některá, která to pak nebudete čekat cca 20.9.?
@Famice máš recht, ovulace je základ úspěchu. Já mám doktorkou i ovu testem potvrzeno, že proběhla předevčírem. Snažení proběhlo a teď jsem ve fázi čekání a MS doufám že nedorazí 13.9.
@Vererka83 Já si to taky myslím. S naší frekvencí se klidně můžeme míjet půl roku
Ne, že bychom se nemohli vidět i v týdnu, občas se tak stane, ale nemáme šanci tulit se co 2-3 dny. Zatím si to spíš užíváme, ale snažit se i ve správný čas by taky nebylo k zahození ![]()
Já jsem si začátkem roku měřila BT, celkem to šlo, i ovu se mi podle toho zobrazovala, jenže ovu testy se mnou nekomunikují
Takže Dr beru jako jistotu.
@Famice Doktor je určitě jistota, na utz se to krásně ukáže, rovnou zkontroluje i sliznici. A co kyselinu listovou, bereš?
@Vererka83 Jj, to jediné ano
Jinak mne nic jiného nenapadá, když nemám žádné problémy. MS mám ok a pravidelnou v rozumné síle, nikdy jsem neměla žádné gyn potíže, tak spíš uvidíme, jak dlouho se budeme muset snažit. Taky mám zvýšenou činnost štítné žlázy, ale to mám poléčené, hormony v normě už rok a až po otěhotnění mám naklusat na kontrolu.
@Famice Tak držím palce, ať vám to vyjde co nejdřív
Já si taky myslela, že jsem v naprostým pořádku a snažíme se už rok
a za tu dobu už 4 nepovedený těhotenství. Tomuhle měsíci ale věřím. Květnový miminko je můj sen ![]()
@Vererka83 Holt pán Bůh to nějak špatně rozděluje
A víš proč vám to nevychází? Já to zatím neřeším, užívám si to, jen chci mít pozjistěnou ovu, abych pak právě třeba nepřišla po roce na to, že žádnou nemám
Sice ji cítím, ale ovu testama jsem ji nikdy nezachytila
Pak do toho půjdu s plnou důvěrou a to by v tom byl
, abychom za pár týdnů nezakládali Květňátka 2015
(tedy jestli už nejsou
)
@Famice vitej ![]()
koukam ze to s pritelem mate podobne v tom, ze se vidite prevazne o vikendech..my prave taky a pak je tezke se trefit presne do ovu ![]()
@Famice Zatím věříme, že to byla hodně blbá shoda nepříznivých náhod. Já jsem teď 3. DPO a když to nevyjde tenhle měsíc, ten příští si už necháme vypsat žádanky na imuno a genetiku