Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1020
28.8.14 19:52

@Lucifer 84 Ahoj a můžu se zeptat, Vám se to podařilo ten 12-14 den cyklu? A jak dlouhé jsi měla cykly? Já mám tak 24-26 a nyní mi ovulace vycházela podle hlenu nějak brzy…8-9den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.8.14 20:18

@Lucifer 84 @zamlklinka holky super, gratuluju obema :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.8.14 20:31

@Naomina Mám cyklus vždy 28-29dni a ovu podle testů mívám tak 16-17Dc, ale podle ultz. je ovu už 14-15 Dc. Takže jsem se řídila podle mudr. a ultz. :)
Testy mi ukazovaly ovu až dva dny po tom, co proběhla. :nevim:
Takže jsem hrozně ráda že jsem na tu folikulometrii chodila. Vřele doporučuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
28.8.14 20:33

@Lucifer 84 Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.8.14 21:43

@zamlklinka Tak teď si to budem užívat obě. :)
Je to nádherný pocit vidět ho na ultz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
28.8.14 21:59

@Lucifer 84 To mas pravdu, nemuzu se dockat prvniho utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.8.14 19:29

Ahoj „mládeži“ :lol: Ráda bych se k vám přidala. Pročetla jsem si předchozí příspěvky a myslím, že jste fajn grupa :hug: Tak si k vám asi občas přijdu po podporu. Mně je 36 a řešíme s přítelem první mimčo…zdá se dost pozdě, ale v pondělí jsme teprve slavili roční výročí a do té doby nebylo s kým řešit :roll: Navíc se vídáme převážně o víkendech, tak se asi s ovu dost míjíme :cert: V pondělí jdu tedy konečně k Dr, aby mi koukla, kdy se asi tak ovu koná. Budu 12. DC, tak by měla poznat, jestli byla je nebo bude…nebo v horším případě, jestli nic :zed: Dle sestry mně prý bude chtít poslat na UTZ, tak snad se opravdu něco dozvím. V každém případě nastává víkend, takže to předem pojistíme :andel: a pak znovu, jestli Dr řekne ok. Jste tu taky některá, která to pak nebudete čekat cca 20.9.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.8.14 20:36

@Famice máš recht, ovulace je základ úspěchu. Já mám doktorkou i ovu testem potvrzeno, že proběhla předevčírem. Snažení proběhlo a teď jsem ve fázi čekání a MS doufám že nedorazí 13.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.8.14 21:15

@Vererka83 Já si to taky myslím. S naší frekvencí se klidně můžeme míjet půl roku :-( Ne, že bychom se nemohli vidět i v týdnu, občas se tak stane, ale nemáme šanci tulit se co 2-3 dny. Zatím si to spíš užíváme, ale snažit se i ve správný čas by taky nebylo k zahození :palec:
Já jsem si začátkem roku měřila BT, celkem to šlo, i ovu se mi podle toho zobrazovala, jenže ovu testy se mnou nekomunikují :pocitac: Takže Dr beru jako jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.8.14 21:23

@Famice Doktor je určitě jistota, na utz se to krásně ukáže, rovnou zkontroluje i sliznici. A co kyselinu listovou, bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.8.14 21:27

@Vererka83 Jj, to jediné ano :) Jinak mne nic jiného nenapadá, když nemám žádné problémy. MS mám ok a pravidelnou v rozumné síle, nikdy jsem neměla žádné gyn potíže, tak spíš uvidíme, jak dlouho se budeme muset snažit. Taky mám zvýšenou činnost štítné žlázy, ale to mám poléčené, hormony v normě už rok a až po otěhotnění mám naklusat na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.8.14 21:31

@Famice Tak držím palce, ať vám to vyjde co nejdřív :hug: Já si taky myslela, že jsem v naprostým pořádku a snažíme se už rok :-( a za tu dobu už 4 nepovedený těhotenství. Tomuhle měsíci ale věřím. Květnový miminko je můj sen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.8.14 22:11

@Vererka83 Holt pán Bůh to nějak špatně rozděluje :roll: A víš proč vám to nevychází? Já to zatím neřeším, užívám si to, jen chci mít pozjistěnou ovu, abych pak právě třeba nepřišla po roce na to, že žádnou nemám :nevim: Sice ji cítím, ale ovu testama jsem ji nikdy nezachytila 8) Pak do toho půjdu s plnou důvěrou a to by v tom byl :cert:, abychom za pár týdnů nezakládali Květňátka 2015 :hug: (tedy jestli už nejsou :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.8.14 22:44

@Famice vitej :mavam:
koukam ze to s pritelem mate podobne v tom, ze se vidite prevazne o vikendech..my prave taky a pak je tezke se trefit presne do ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.8.14 07:58

@Famice Zatím věříme, že to byla hodně blbá shoda nepříznivých náhod. Já jsem teď 3. DPO a když to nevyjde tenhle měsíc, ten příští si už necháme vypsat žádanky na imuno a genetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí