Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky tak co je nového? o víkendu jsem vegetila, menses končí tak hurá do dalšího pokusu
.
@Gilmorka ahoooj
tak já stále čekám na ms
dnes by měla dojít, včera jsem přestala špinit po pěti dnech, dnes taky nic, ale teplota mi klesla na 36,8 takže očekávám rudou
![]()
@Muflu pri stimulaci mi objevili lozisko endometriozy na pravem vajecniku. Ale to pry az zak nevadi. A manzel ma mene spermii a vsechny se spatnym tvarem. Nastesti s dobrou DNA. Ale nemuzou se sami dostat do vajicka. Tak proto ![]()
@LePenka tak třeba to při druhé ivf konečně vyjde i s dobrým koncem a když se podařilo otěhotnět při první, tak je velká naděje, že se povede znovu
říjen je za chvilku, to už uteče ![]()
@Muflu no já jsem to taky měla jakési divné ale pak nakonec přišla.. testovala jsi? nějak jsem už zapomněla
@Gilmorka jj testila jsem včera a nic
takže ji dnes očekávám mrchu jednu
![]()
@Muflu to je skoda…ale 36,8 je docela vysoka bt ne? nebo to mivas v te prvni fazi?
@Leeloo_x je to vyšší mívám 36,6, ale říkám si, že třeba ještě spadne, sice jsem četla, že v době příchodu ms, může teplota spadnout a zase vzrůst
ale moc tomu nevěřím, když jsem včera 14dpo měla negativní test, spíš počítám, že mrcha dorazí
ale děkuji za podporu
tonoucí se stébla chytá
tento měsíc jsme se snažili fakt poctivě
a navíc jsme byli na dovči, tak jsem se si vlévala naději do žil, že by se mohlo podařit ![]()
Tak právě dorazila
takže začínám nové snaženíčko a doufám, že dr mi předepíše utrogestan
![]()
@Muflu jeej to je škoda.. Tak snad ke posledni na delsi dobu ![]()
@Muflu Vím že je to těžké ale nebuď smutná,
ono se to určitě podaří!
Já v to taky už moc nedoufala a tento měsíc na to nemyslela skoro vůbec a vidíš. ![]()
Tak hurá do dalšího snaženíčka. ![]()
Držím mooooooc pěstičky.
Já jsem objednaná k mudr. na 28.8., to budou nervy do té doby. ![]()
![]()
@Leeloo_x @Lucifer 84 @Gilmorka holky díky
nedá se nic dělat
musím bojovat dál
snad mi pomůže ten doktor a zítra si kupuju červené víno a budu popíjet ať mi pěkně naroste sliznice ![]()
Já to mám dostat ve středu. Už teď mám ale šílené chutě a jsem podrážděná. Nevidím to moc dobře…
@Leeloo_x Děkuju, už s tou bolestí dokážu žít, ale začátek byl hodně těžkej, na revizi jsem byla ve 12+4. Držím ti pěsti, a by se těhulkování brzy podařilo!