Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
vy jste samá dieta
já jsem se teď vrátila z města a už se mi objevila i jasná krev, teplota byla sice ráno nahoře, ale může spadnout až se mrcha rozjede, zatím ani nebolí břicho, ale to přijde až s rozjezdem
takže já zítra netestím, jedině když by se dál teplota držela nahoře a mrcha se nerozjela tak testnu
@Gilmorka @Sofia 82 Holky přísné diety jsou na nic.
Někomu možná pomůžou ale většině se dostaví jojo efekt a to je k ničemu.
Pokud chcete opravdu zhubnout a nevíte jak tak doporučuji : www. kgdolů.estranky.cz
Já díky Evičce zhubla skoro 20 kg a teď chci najed znovu na její jídelníček a chci dát dolů ještě 7kg.
Zhotovi vám jídelníček na míru a když se to opravdu dodržuje, tak to funguje.
![]()
Koukám holky, že z toho testování nic moc nebude…já taky netestuji a čekám na MS…má dorazit o víkendu…jestli někdo bude, tak držím palce…
Chci drzet dietu, kde bude vic zeleniny a lusteniny, ovoce a ryby v malych porci…
Nemuzu jist 4 h, pred spanim kvuli zaludku..A to posledni dobou nedodrzuji a tak kynu…Nemuzu pora cekat a nebo rikat, ze nemuzu zhubnout kvuli snazeni…Tak si dam pauzu od toho a soustredim se vic na sebe.
Moc vam holky dzim palce..Ale potrebuji nejdriv mit rada sama sebe a pak se bude darit se vsim…Takhle se ve vsem tak placam..
Jinak uz jsem to dostala..
Moc vam drzim palce a myslim na vas
![]()
Holky to mám jako testovat sama??? ![]()
Zbyl tu ještě někdo kdo čeká na testování?
Ale do soboty ještě daleko, kdo ví, třeba taky testovat nebudu. ![]()
Už začínám být nervózní trochu víc když tady čtu, že žádná z vás testovat nebude. ![]()
@Lucifer 84 musíš testovat, někdo tu smůlu musí prorazit
mě dneska bolí pěkně hlava
![]()
Ahoooj, já to chci zkusit v neděli, pokud teda mrcha nedorazí ![]()
Ach jo:(((Same negativni zpravy:((Je to mozny???
Ja cekala aspom nejake pozitivni zpravy
To me vzdy nakopne…
Ja byla ve stredu na ultrazvuku pred druhou IUI a folikul tam byl ale jen malej…ale proto, ze jsem teprve 11 den cyklu mam jit zitra na dalsi ultrazvuk…Tak z toho mozna ani nic nebude…Pak by jsem musela pockat na dalsi mesic…ale asi uz se stimulaci
…
@inulinek ahojky.Tak aspoň někdo bude testit. ![]()
Jak dlouho se snažíte o prcka a už nějakého máš? ![]()