Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
9.4.12 09:19

annet tak to je super, že i personál byl v pohodě  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
10.4.12 20:51

Annet tak jak si užíváš roli maminky??? :lol:

Holky nebyly jste dneska některá cvičit v Golden Body? Bylo nás tam nějak moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.4.12 21:29

Je to docela fajn, najednou takový úplně jiný starosti. Jestli je dost najezená, jestli nepotřebuje přebalit atd. a všechno ostatní jde stranou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
10.4.12 21:34
@Annnet píše:
Je to docela fajn, najednou takový úplně jiný starosti. Jestli je dost najezená, jestli nepotřebuje přebalit atd. a všechno ostatní jde stranou :)

já už se taky strašně těším, ale zároveň si to neumím moc představit :think: jako jakej bude, jestli bude hodňoučkej, nebo bude uplakánek… :lol: je to záhul? vyspíš se aspoň trošku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.4.12 21:51

No v porodnici to bylo dost o nervy. První 3 dny nedělala nic jinýho než řvala, byla úplně rudá a celá sebou mrskala. No a řvala třeba 6h v kuse, pak tak 2h spala a zase na novo. Bylo to asi tím šokem po porodu a taky mléko se mi udělalo až někdy 3den večer takže myslím, že měla hlad. Pak se o dost sklidnila. Co jsme doma tak je dost hodná, občas jí trápí prdy, tak třeba 2h kňourá a kroutí se, ale časem jí to unaví a když přidám ještě prso, tak pak vytuhne. Ale většinou je to tak, že nakojím, přebalím, pak chvíli kouká v postýlce a usne. To je proces tak na hodinu a pak mám 3h klid. A dneska v noci to šlo všechno docela rychle, takže jsem se konečně docela i vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.4.12 22:14

tak to je dobře, že se alespoň trošku vyspíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
11.4.12 21:59

Annet to v tý porodnici se asi nikdy nevyspíš viď? Když už ti přestane plakat tvoje mimčo, začnou ostatní.. 8o to musí být asi dost na palici ne? :zed: :lol: je tam vůbec někdy klid a ticho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.4.12 10:03

Já měla nadstandard. První noc si malou na pár hodin vzaly sestřičky, ale já stejně nemohla usnout. Bylo mi strašný vedro a přece jen potom porodu, člověk má různé myšlenky a tak. No a další noci mi tam celou dobu řvala malá a až poslední noc se uklidnila. Kdybych byla s někým na pokoji, tak to vůbec nevím, chudáci ostatní. Někomu tam ty mimča i docela spaly. Jinak v noci se tam ozýval řev ze všech stran, ale přes ty dveře to nebylo tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.4.12 13:08

tak to je super, že byl nadstandard :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.4.12 13:29

Annet tak asi nebylo tak narváno, viď? A rodila jsi na tom porodním pokoji, nebo na sále? A musíme mít s sebou nějaký kalhotky a vložky? (jsem četla diskuze o síťovaných kalhotkách..) :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.4.12 13:29

Zrovna byl jeden volný a i na normálních pokojích bylo dost volno, ale pak za 2dny, když jsem koukala na rozpis, tak nebylo místo už skoro nikde. Je to fakt náhoda, tak se to tam zrovna sejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 13:51

ahojky holky, nakukuji :)…hodil mě sem odkaz s dotazem na fakultku :)…budu cice rodit císařem ale zajímalo mě jestli už jsou tady nějaké zkušenosti :)..... :mavam: ..jinak zdravím známé tváře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.4.12 14:16
@Hoope píše:
ahojky holky, nakukuji :)…hodil mě sem odkaz s dotazem na fakultku :)…budu cice rodit císařem ale zajímalo mě jestli už jsou tady nějaké zkušenosti :)..... :mavam: ..jinak zdravím známé tváře :D

Nazdárek Hoope :mavam: tady jsme doma, všechny plzeňačky :palec: moje první zkušenost byla v roce 2010 s mimoděložním a katastrofa, málem jsem nepřežila…pak druhá operace letos v lednu v 16tt, to už se báli a lítali kolem mě, ale to je chirurgický odd. na gyndě, já osobně už na sebe nenechám sáhnout Mudr. Turka, ale věřím, že porodnice bude fajn.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 14:18

ty wole…to nic moc.....já musím na plánovanej císař…a to jako jen tak si mám vydupat někoho jiného a né Turka?? Co se stalo???? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.4.12 14:55
@Hoope píše:
ty wole…to nic moc.....já musím na plánovanej císař…a to jako jen tak si mám vydupat někoho jiného a né Turka?? Co se stalo???? :think: :think:

Císař bude v poho… mě udělali revizi v pátek ráno s tím, že jsem potratila, od čtvrtka jsem měla hrozný bolesti na pravý straně..v pátek večer si jdu na biget, opláchnout se a říkám si, že je divný, že nekrvácím..ups, zapoměli mi uvnitř tampón z operace… 8o v sobotu ráno přišel na vizitu Turek, říkám mu, že ta pravá strana strašně bolí, že se to nedá vydržet..vzal mi krev na testy na slepý střevo a jen si mě prohlídnul zevně, bez UTZ!! :x v jednu mi přišel oznámit, že jsem v pořádku a že se můžu konečně najíst a napít..kolem 16h už jsem nemohla skoro ani chodit a doplazila jsem se na sesternu s tím, že si nedělám prdel, ale že se něco musí dít…holky se lekly, hodily mě na vozík a odvezly na UZT, 3 doktoři se vyděsili s tím, že mám mimoděložní a že krvácím dovnitř…okamžitě na sál..no dala jsem si 2 operace za 24 hodin…a vejcovod mi museli vzít.. :zed: kdybych poslechla Turka a vzala si něco na spaní, nechci přemýšlet, jestli bych otevřela znova oči… :( takže se od té doby ptám, kdo mě bude ošetřovat, či operovat a kdybych měla dostat Turka, tak asi raději podepíšu reverz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová