Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Annet tak jak si užíváš roli maminky??? ![]()
Holky nebyly jste dneska některá cvičit v Golden Body? Bylo nás tam nějak moc ![]()
Je to docela fajn, najednou takový úplně jiný starosti. Jestli je dost najezená, jestli nepotřebuje přebalit atd. a všechno ostatní jde stranou ![]()
@Annnet píše:
Je to docela fajn, najednou takový úplně jiný starosti. Jestli je dost najezená, jestli nepotřebuje přebalit atd. a všechno ostatní jde stranou
já už se taky strašně těším, ale zároveň si to neumím moc představit
jako jakej bude, jestli bude hodňoučkej, nebo bude uplakánek…
je to záhul? vyspíš se aspoň trošku?
No v porodnici to bylo dost o nervy. První 3 dny nedělala nic jinýho než řvala, byla úplně rudá a celá sebou mrskala. No a řvala třeba 6h v kuse, pak tak 2h spala a zase na novo. Bylo to asi tím šokem po porodu a taky mléko se mi udělalo až někdy 3den večer takže myslím, že měla hlad. Pak se o dost sklidnila. Co jsme doma tak je dost hodná, občas jí trápí prdy, tak třeba 2h kňourá a kroutí se, ale časem jí to unaví a když přidám ještě prso, tak pak vytuhne. Ale většinou je to tak, že nakojím, přebalím, pak chvíli kouká v postýlce a usne. To je proces tak na hodinu a pak mám 3h klid. A dneska v noci to šlo všechno docela rychle, takže jsem se konečně docela i vyspala.
Annet to v tý porodnici se asi nikdy nevyspíš viď? Když už ti přestane plakat tvoje mimčo, začnou ostatní..
to musí být asi dost na palici ne?
je tam vůbec někdy klid a ticho?
Já měla nadstandard. První noc si malou na pár hodin vzaly sestřičky, ale já stejně nemohla usnout. Bylo mi strašný vedro a přece jen potom porodu, člověk má různé myšlenky a tak. No a další noci mi tam celou dobu řvala malá a až poslední noc se uklidnila. Kdybych byla s někým na pokoji, tak to vůbec nevím, chudáci ostatní. Někomu tam ty mimča i docela spaly. Jinak v noci se tam ozýval řev ze všech stran, ale přes ty dveře to nebylo tak hrozné.
Annet tak asi nebylo tak narváno, viď? A rodila jsi na tom porodním pokoji, nebo na sále? A musíme mít s sebou nějaký kalhotky a vložky? (jsem četla diskuze o síťovaných kalhotkách..)
![]()
Zrovna byl jeden volný a i na normálních pokojích bylo dost volno, ale pak za 2dny, když jsem koukala na rozpis, tak nebylo místo už skoro nikde. Je to fakt náhoda, tak se to tam zrovna sejde.
ahojky holky, nakukuji
…hodil mě sem odkaz s dotazem na fakultku
…budu cice rodit císařem ale zajímalo mě jestli už jsou tady nějaké zkušenosti
.....
..jinak zdravím známé tváře ![]()
@Hoope píše:
ahojky holky, nakukuji…hodil mě sem odkaz s dotazem na fakultku
…budu cice rodit císařem ale zajímalo mě jestli už jsou tady nějaké zkušenosti
.....
..jinak zdravím známé tváře
Nazdárek Hoope
tady jsme doma, všechny plzeňačky
moje první zkušenost byla v roce 2010 s mimoděložním a katastrofa, málem jsem nepřežila…pak druhá operace letos v lednu v 16tt, to už se báli a lítali kolem mě, ale to je chirurgický odd. na gyndě, já osobně už na sebe nenechám sáhnout Mudr. Turka, ale věřím, že porodnice bude fajn.. ![]()
ty wole…to nic moc.....já musím na plánovanej císař…a to jako jen tak si mám vydupat někoho jiného a né Turka?? Co se stalo????
![]()
@Hoope píše:
ty wole…to nic moc.....já musím na plánovanej císař…a to jako jen tak si mám vydupat někoho jiného a né Turka?? Co se stalo????![]()
Císař bude v poho… mě udělali revizi v pátek ráno s tím, že jsem potratila, od čtvrtka jsem měla hrozný bolesti na pravý straně..v pátek večer si jdu na biget, opláchnout se a říkám si, že je divný, že nekrvácím..ups, zapoměli mi uvnitř tampón z operace…
v sobotu ráno přišel na vizitu Turek, říkám mu, že ta pravá strana strašně bolí, že se to nedá vydržet..vzal mi krev na testy na slepý střevo a jen si mě prohlídnul zevně, bez UTZ!!
v jednu mi přišel oznámit, že jsem v pořádku a že se můžu konečně najíst a napít..kolem 16h už jsem nemohla skoro ani chodit a doplazila jsem se na sesternu s tím, že si nedělám prdel, ale že se něco musí dít…holky se lekly, hodily mě na vozík a odvezly na UZT, 3 doktoři se vyděsili s tím, že mám mimoděložní a že krvácím dovnitř…okamžitě na sál..no dala jsem si 2 operace za 24 hodin…a vejcovod mi museli vzít..
kdybych poslechla Turka a vzala si něco na spaní, nechci přemýšlet, jestli bych otevřela znova oči…
takže se od té doby ptám, kdo mě bude ošetřovat, či operovat a kdybych měla dostat Turka, tak asi raději podepíšu reverz…