Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
12.4.12 16:21

Hoopíku ty jsi všude :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.4.12 18:06

Když to tady tak čtu, tak jsem si vzpomněla. Měla jsem u porodu takovou mladou doktorku, byla fakt úžasná. Ale když šlo na tlačení, tak se přiřítil Turek a ptal se jestli tam má být nebo to zvládnou sami, tak říkali, že to zvládnou, tak jen chvíli koukal a odešel. Já s ním mám zatím jen dobré zkušenosti, ale je to docela dobrá náhoda, že z takového množství doktorů narazím vždycky na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 18:07

Dydynko to je strašný :(((( :,( :,( :,( …já ti nechci ani psát svoji zkušenost z porodu protože u mě to byl děs taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 18:08

:mrgreen: :mrgreen: Ixi a není to spíš tím že jsi všude ty? :mrgreen: :mrgreen: ..už jsi mi o snažilkách říkala :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.4.12 19:25
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: Ixi a není to spíš tím že jsi všude ty? :mrgreen: :mrgreen: ..už jsi mi o snažilkách říkala :) :mrgreen:

já?? no to ne!!! :mrgreen: … vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 19:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.4.12 23:38
@Annnet píše:
Když to tady tak čtu, tak jsem si vzpomněla. Měla jsem u porodu takovou mladou doktorku, byla fakt úžasná. Ale když šlo na tlačení, tak se přiřítil Turek a ptal se jestli tam má být nebo to zvládnou sami, tak říkali, že to zvládnou, tak jen chvíli koukal a odešel. Já s ním mám zatím jen dobré zkušenosti, ale je to docela dobrá náhoda, že z takového množství doktorů narazím vždycky na něj.

Buď ráda, že nemusel nic rozhodovat, podržet prckovi hlavu při normálním porodu zvládne každej doktor :mrgreen: vím, jsem proti němu totálně zaujatá, ale nediv se mi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
12.4.12 23:40
@Hoope píše:
Dydynko to je strašný :(((( :,( :,( :,( …já ti nechci ani psát svoji zkušenost z porodu protože u mě to byl děs taky :(

řekneš mi to, až porodím, ju? :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
13.4.12 08:03

Dydynky jasně :)…ale u mě je to extrém, ty budeš mít úžasnej porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.4.12 21:28

Annet tak jakpak válčíš s mimískem?? :lol: nějak to tu ustalo, dej nám sem nějaký fotečky ;) chtěla jsem se tě zeptat na věci do porodnice..musím mít košili, nebo může být tílko a kraťáky? A ty kalhotky musí být ty děsný síťovaný jednorázový? Důvod? Kuju moooc! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.4.12 21:44

Ahoj :mavam:
no jo, nějak to tu vázne. My se máme dobře, už začíná víc koukat, taky se víc vztekat, ale pořád je dost hodná a v noci spinká. Myslím, že to tam nikdo moc neřeší co máš na sobě. Kalhotky vůbec i nám říkala na kurzu, že můžou být normální bavlněné. No ale mně stejně vyhovovaly ty síťované víc i pak doma jsem je ještě pár dní nosila, držely líp vložku. A ty síťovaný jsou myslím hlavně kvůli tomu, že víc větrají aby se líp hojilo šití, ale já žádné neměla. A ty košile jsou asi ze stejného důvodu, když mít nebudeš tak to asi nikomu vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.4.12 22:25

Jůůů ta je sladká :palec: takže se v noci aspoň trochu vyspinkáš? ;) mě právě přišlo, že ty síťovaný nemůžou tak dobře držet vložku, jako klasický, vezmu si oboje a uvidíme ;) bylo ti tam horko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.4.12 10:20

Horko tam bylo strašný a to jsem měla nadstandard, tak jsem si občas i vyvětrala. Ale přes noc jsem úplně propotila košili, takže jsem se dost převlíkala. Ono asi záleží jaký ty kalhotky máš. Já měla ty síťovaný s nohavičkou a přišly mi dobrý. Celou dobu v porodnici jsem nosila 3 vložky najednou a to bych asi do normálních ani nedala. Pak když jsem si doma brala 2 do normálních kalhotek, tak mi to občas různě lezlo a tak dobře to nedrželo. Ono to chce vyzkoušet a uvidíš co ti bude vyhovovat :)
Dneska přes noc to bylo dobrý. Krmila jsem ve 21:30h, pak ve 2h, v 6 a teď v 10h a mezitím jsem celou dobu spala. Někdy je to tedy trochu na dýl v ty 2 se pěkně pokadila a to je pak celý proces tak na hodinu, ale vyspala jsem se dobře. Někdy se budí po 3h, tak to než usnu, tak už zase vstávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.4.12 19:11

@Annnet Malinká je nádherná, krásný fotečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
21.4.12 20:31

ahoj holky,

@Annnet malá je prostě boží, hlavně si užívej toho klídku, oni až ty potvůrky zjistí, že je taky něco jinýho než spaní a baštění, tak se začnou hezky bavit :)))

Jinak my přetrpěli bříškobol, prý i když jsme očkovaní na rotaviry, tak mohla něco chytit, akorát se to neprojevovalo horčkou a průjmem, ale bříškobolem nechutenstvím. No děs, dostat do ní flašku mlíka bylo nadlidský výkon, musela jsem po lžičkách…A když už se konečně uklidní bříško tak chytne kašel a rýmu. Doufám, že už to bude všechno, páč její vstávání po hodinách je krutý :))) ale stejně je boží pocit, když si jí vezmu do postele a ona se ke mě přitulí a chrupká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová