Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
3.12.11 17:52

Díky Izz, bude jen pro pořádek, ve čtvrtek byl negativní, ale ty matoucí příznaky- bolesti břicha, bradavek, hustý hlen, akné, jaké nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
3.12.11 18:10

Já měla taky pocit, že mám všechny příznaky…a když jsem si uvědomila, že na to až tak nemyslim, tak mi bylo najednou zas úplně normálně.

• Citovat
  • Upravit
3494
3.12.11 18:12

No jo, to je taky možné…falešná březost :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
3.12.11 19:38

falešná březost? to mívala moje čubinka..děs…:)
každopádně holky díky za podporu, určitě vám dám vědět..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.12.11 20:38

Ahojky, Malinie už se nemůžu dočkat až budeš testovat :D Prosím jak probíhá IUI jdu tam v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
3.12.11 20:45
kikina79 píše:
Ahojky, Malinie už se nemůžu dočkat až budeš testovat :D Prosím jak probíhá IUI jdu tam v pondělí.

jdeš na IUI? to tam musíte oba, on asi hodinu a půl dřív „odevzdá“ sperma, oni to pak upraví a vyčistí či co a pak ti ten zázrak dají takovým speciálním pochystátkem až do dělohy :) a to je vše :) nic jsem necítila, nic mě nebolelo, nechali mě asi 5 minut ležet, pak nám řekli že máme večer ještě výsledek „pojistit“ tuleníčkem a hotovo, šlo se zpátky do práce :) takže z toho nemusíš být nervozní, ikdyž určitě budeš :mrgreen: držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.12.11 20:49

jj přítel jde v 10h a já ve 12h, těším se :dance: :dance: jak dlouho to asi trvá než mi to tam dají a má se přijít na nějakou kontrolu, nebo se čeká jestli přijde nebo nepřijde MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
3.12.11 21:14
kikina79 píše:
jj přítel jde v 10h a já ve 12h, těším se :dance: :dance: jak dlouho to asi trvá než mi to tam dají a má se přijít na nějakou kontrolu, nebo se čeká jestli přijde nebo nepřijde MS?

trvá to jen chvilinku:) daj ti určitě utrogestan, to jsou prášky na podporu ranného těhu, ty se berou 14 dní a pak se testneš..musíš zavolat doktorovi výsledky, při negativním přestáváš brát utrogestan a začínáš zase s clostíkem..
při pozitivním bereš utrouš dál a objednáš se na kontrolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.12.11 08:14

Dobré ráno.
Já začínám být znepokojená. MS mívám pravidelnou, ale delší cykly a vzhledem k tomu, že si nevedu kalndář, tak nevim, kdy přesně se má dostavit. Ale už 3.den jen špinění. Test jsem dělala před těmi 3 dny a nic. Tak nevim, co s tim.

• Citovat
  • Upravit
3494
4.12.11 08:59

Ahojky, tak já nic, sněhobílo…ach jo. Co ty Malinie?? Já čekám a čekám! Už slavíš??? :P
Izz, možná to ten kalendář chce- měla bys mít přehled. Kvůli sobě i gyndařovi, až se bude ptát. Po Clostu to můžeš mít trochu rozhozené. Já při poslední MS taky první den jen špinila a dosud jsem to neznala, od svých 12 let mi vždycky mrcha přišla naráz v plné parádě.
Co zopáknout testík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.12.11 10:28

Clost neberu. Mám furt jen tmavej výtok, jakoby na konci MS. Břicho pobolívá.
Večer jedu do města, možná test koupim :think:

• Citovat
  • Upravit
2056
4.12.11 12:00

Ahoj holky, tak jsem 13 den po IUI a sněhobílo…takže smůla… :(
MS má přijít v pondělí večer nebo v úterý ráno tak uvidím, testnu ještě v úterý ráno, utrouš mám brát ještě v pondělí tak ho doberu..jsem z toho smuténka…
Agrimonia mrzí mě že i ty máš neg. výsledek..
tak rychle oklepat smutek a šup do dalšího kola…smůla že v prosinci IUI už nestihneme, takže až v lednu…no zkusíme tuleníčko tuleníčko tuleníčko a třeba to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.12.11 12:06

Holky to mě moc mrzí..kuva už..jako ale jste super baby..tak utřít slzy a šup šup a zkusit to znova.Se mě to kecá co..no ted jsem hrdinka,ale počkejte jak odpadnu pak já,když se to třeba nepovede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.12.11 12:08
Malinie píše:
Ahoj holky, tak jsem 13 den po IUI a sněhobílo…takže smůla… :(
MS má přijít v pondělí večer nebo v úterý ráno tak uvidím, testnu ještě v úterý ráno, utrouš mám brát ještě v pondělí tak ho doberu..jsem z toho smuténka…
Agrimonia mrzí mě že i ty máš neg. výsledek..
tak rychle oklepat smutek a šup do dalšího kola…smůla že v prosinci IUI už nestihneme, takže až v lednu…no zkusíme tuleníčko tuleníčko tuleníčko a třeba to vyjde :)

Co zkusit radši ivf..přeci jenom už ten věk je trochu větší a vajíčka už budou relativně jenom ubývat.Tedy říkám jak to mám já a doktor říká,že je to už věkem..měla jsem jich vždycky kolem 20 a ted už asi jenom 15..sice díky bohu všechny kvalitní,ale už to za chvíly nemusí být pravdilo.Kdy jdeš do car???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
4.12.11 12:08

Tak mi prozraďte, co máte pro ty svoje protějšky? Já zatim nic a nápad taky nikde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex