Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky Izz, bude jen pro pořádek, ve čtvrtek byl negativní, ale ty matoucí příznaky- bolesti břicha, bradavek, hustý hlen, akné, jaké nepamatuju…
Já měla taky pocit, že mám všechny příznaky…a když jsem si uvědomila, že na to až tak nemyslim, tak mi bylo najednou zas úplně normálně.
falešná březost? to mívala moje čubinka..děs…:)
každopádně holky díky za podporu, určitě vám dám vědět..:)
Ahojky, Malinie už se nemůžu dočkat až budeš testovat
Prosím jak probíhá IUI jdu tam v pondělí.
kikina79 píše:
Ahojky, Malinie už se nemůžu dočkat až budeš testovatProsím jak probíhá IUI jdu tam v pondělí.
jdeš na IUI? to tam musíte oba, on asi hodinu a půl dřív „odevzdá“ sperma, oni to pak upraví a vyčistí či co a pak ti ten zázrak dají takovým speciálním pochystátkem až do dělohy
a to je vše
nic jsem necítila, nic mě nebolelo, nechali mě asi 5 minut ležet, pak nám řekli že máme večer ještě výsledek „pojistit“ tuleníčkem a hotovo, šlo se zpátky do práce
takže z toho nemusíš být nervozní, ikdyž určitě budeš
držím palečky ![]()
jj přítel jde v 10h a já ve 12h, těším se
jak dlouho to asi trvá než mi to tam dají a má se přijít na nějakou kontrolu, nebo se čeká jestli přijde nebo nepřijde MS?
kikina79 píše:
jj přítel jde v 10h a já ve 12h, těším se![]()
jak dlouho to asi trvá než mi to tam dají a má se přijít na nějakou kontrolu, nebo se čeká jestli přijde nebo nepřijde MS?
trvá to jen chvilinku:) daj ti určitě utrogestan, to jsou prášky na podporu ranného těhu, ty se berou 14 dní a pak se testneš..musíš zavolat doktorovi výsledky, při negativním přestáváš brát utrogestan a začínáš zase s clostíkem..
při pozitivním bereš utrouš dál a objednáš se na kontrolu..
Dobré ráno.
Já začínám být znepokojená. MS mívám pravidelnou, ale delší cykly a vzhledem k tomu, že si nevedu kalndář, tak nevim, kdy přesně se má dostavit. Ale už 3.den jen špinění. Test jsem dělala před těmi 3 dny a nic. Tak nevim, co s tim.
Ahojky, tak já nic, sněhobílo…ach jo. Co ty Malinie?? Já čekám a čekám! Už slavíš??? ![]()
Izz, možná to ten kalendář chce- měla bys mít přehled. Kvůli sobě i gyndařovi, až se bude ptát. Po Clostu to můžeš mít trochu rozhozené. Já při poslední MS taky první den jen špinila a dosud jsem to neznala, od svých 12 let mi vždycky mrcha přišla naráz v plné parádě.
Co zopáknout testík??
Clost neberu. Mám furt jen tmavej výtok, jakoby na konci MS. Břicho pobolívá.
Večer jedu do města, možná test koupim ![]()
Ahoj holky, tak jsem 13 den po IUI a sněhobílo…takže smůla… ![]()
MS má přijít v pondělí večer nebo v úterý ráno tak uvidím, testnu ještě v úterý ráno, utrouš mám brát ještě v pondělí tak ho doberu..jsem z toho smuténka…
Agrimonia mrzí mě že i ty máš neg. výsledek..
tak rychle oklepat smutek a šup do dalšího kola…smůla že v prosinci IUI už nestihneme, takže až v lednu…no zkusíme tuleníčko tuleníčko tuleníčko a třeba to vyjde ![]()
Holky to mě moc mrzí..kuva už..jako ale jste super baby..tak utřít slzy a šup šup a zkusit to znova.Se mě to kecá co..no ted jsem hrdinka,ale počkejte jak odpadnu pak já,když se to třeba nepovede
![]()
Malinie píše:
Ahoj holky, tak jsem 13 den po IUI a sněhobílo…takže smůla…
MS má přijít v pondělí večer nebo v úterý ráno tak uvidím, testnu ještě v úterý ráno, utrouš mám brát ještě v pondělí tak ho doberu..jsem z toho smuténka…
Agrimonia mrzí mě že i ty máš neg. výsledek..
tak rychle oklepat smutek a šup do dalšího kola…smůla že v prosinci IUI už nestihneme, takže až v lednu…no zkusíme tuleníčko tuleníčko tuleníčko a třeba to vyjde
Co zkusit radši ivf..přeci jenom už ten věk je trochu větší a vajíčka už budou relativně jenom ubývat.Tedy říkám jak to mám já a doktor říká,že je to už věkem..měla jsem jich vždycky kolem 20 a ted už asi jenom 15..sice díky bohu všechny kvalitní,ale už to za chvíly nemusí být pravdilo.Kdy jdeš do car???
Tak mi prozraďte, co máte pro ty svoje protějšky? Já zatim nic a nápad taky nikde.