Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Nedokazu zatim nejak prepnout a nevim co by se muselo stat, abych prehodnotila…
Za tyden bude jasno. ![]()
Ahoj
Tak jak pokračuje snažení? Dneska už je to skoro 4 týdny po SP. S mým původníma 5-6 týdeníma cyklama si říkám, že bych se mohla příští týden testnout
Tělo by prý mělo být jak pohnojený, tak uvidíme
Zatím mám spíš ale pocit, že můj cyklus je teď jeden velký chaos
Vždycky jsem si poznala ovulaci podle hlenu, ale prakticky od doby co jsem přestala krvácet mám ten plodný hlen co 3 dny-po celý dva týdny…tak nevím no.. ![]()
@VikiRiki
Ahoooj. Ja jsem ve fazi cekani, jsem 10DPO, puvodne jsem chtela testovat az v pondeli… podle toho zda dorazi MS…ale zvedavost je silnejsi
zkusim to v patek asi ![]()
Nemam zadny priznaky, tak jsem i rada, ze se nestresuju. Sem tam me pichlo nad stydkou kosti, ale vcera a dnes nic. ![]()
@NeKa
Klidně to zkus
V nejhorším zkusíš další ještě v pondělí
A nebo to klidně může být tak jak jsem to měla já - až 16DPO
Jinak ti ten klid zavidím..já vůbec nevím na čem teď jsem-jestli proběhla ovulace, kdy by měla přijít, kdy má přijít ms…i když podle příznaků už asi proběhla…pomalu mi naskakuje akné a dneska trochu pobolívají prsa, takže asi začíná PMS popř. těhu…no zkátka a jednoduše jsem napnutá jak rybářský prut ![]()
@VikiRiki Ja merim teplotu, tak ovu poznavam z grafu. Ale ja silim prave pred ovu… to cekani na ni je pro me nejhorsi
Takze navic nevedet kdy byla, jsem jasna ![]()
@NeKa
No ja prave nikdy moc merit nemusela, pac jsem mela krasny priznaky ovulace…ale tento mesic je fakt mazec
mam pocit, ze snad mam ovulaci uz snad cely dva tydny
teda az do vcerejska…uz to mam doufam za sebou ![]()
@VikiRiki Ja driv ovu podle bolesti poznala, ted nemam sanci. Taky bych ji mela tak tyden i dva
Tak uvidis… to bys mhla za 14dni zkusit test ![]()
@NeKa Na odstrel jsem dneska, fakt.
Jesteze se mnou muz neni, by trpel.
Jinak akorat mi pipla sms, ze zitra testy dorazi. Nevim co chci testovat, ale budu je mit. ![]()
@Leni112 Ja bych je v klidu pouzivala
Nes*r me, Blazeno
Jedna hodnota v grafu. Skoda ze nejsem na pc, hodila bych ti sem 50 grafu tehulek se splasenou teplotou. ![]()
Me zadna sms neprisla, takze testy dorazi asi pozdej ![]()
@Leni112 Leniskuuu
Doufam, ze jsem te neurazila
To jsem nechtela ![]()
@NeKa Ahojky!
Kdepak, neurazila!
Ale koukala jsem vcera vecer x krat, jeste i v 10 a zadnou zpravu jsem tady od tebe nemela.
Takze jsem to mela cely nejaky asi zasekly. ![]()
Jo, uz jsem se dneska probudila s lepsi naladou, nevim co mi ty dva dny bylo..tu naladu jsem mela uz v utery a to jsem s teplotou nestresovala. ![]()
Jinak teplota sice vyskocila az do nebes na 36.81, coz je u me nejvic co muze byt, ale test bily jak prvni snih. ![]()
@Leni112 Ahoooj, to jsem rada, ze ti je dnes lip
teplota super
a test na sebe asi jeste necha cekat. ![]()
Me se dnes vubec nechce. Vcera jsem byla plna energie, dnes jako by me prejel parni valec
To zas bude den. ![]()
Si to hezky stridame ![]()
@NeKa No to doufam, ze necha!
Ac ale 14 DPO..to uz bych neco cekala…
Zitra mu dam posledni sanci, domu si dalsi nepovezu a behem tech tri dnu volna dej se vule bozi.
A beda mu v utery, jestli mezi tim nedorazi MS a carky nebudou! ![]()
Snad na tom budes alespon ty, zitra, lip. ![]()
A dneska taky!! ![]()