Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Jsem rikala, ze ten sampon je tragedie.
Vybrala jsem si ja… Dooce Gusto
A mam je v sobotu. ![]()
Zitra mam tridni schuzky na gymplu, doufam, ze to preziju. ![]()
Dnes mi manzel rika…jsem tak premyslel…netrva to uz nejak dlouho? Jsem myslel, ze to bude hned
no tak jsem se pak pri prilezitosti zeptala…kdyby nas dr poslal na nejaky vysetreni…jestli by byl ochotny jit na spermiogram. A pry neni problem. Tak se mi i ulevilo, kdyby nahodou ![]()
@NeKa Dobre rano.
No vidis to, tak to byl vcerejsek plny prijemnych a hezkych veci. ![]()
U me MS stale nikde, ani to nevypada.
![]()
@Leni112
Jupííí jou, mám radost za tebe. ![]()
Tento měsíc už by mohl šlapat jak má, co Leni, slíbíme si to? Jak u tebe, tak u mě.
Pak bysme mohly mít hezkej dárek pod stromeček ![]()
@NeKa Kolik ze jsi ty? 4 DC? Zase zaciname hezky spolu a spolu uz i tuhle etapu dokoncime!!
Ja slibuju jak jen muzu, Vlasticko. ![]()
@Leni112
Musela jsem se podívat kolikátej vůbec
Ano 4DC.
Dneska mám zase plnej den, teď přijede kámoška, pak pojedu hlídat malýho jiný kámošce, pak nakoupit, na třídní schůzky a pak mě čeká dlouhý pracovní víkend. ![]()
@NeKa Si te pamatuju lip..
Ale jasny, zatim neni co pocitat, takze to nevnimame.. ![]()
Alespin ti ten den utece.
Ja bych potrebovala zalezt do postele, mam asi teplotu a boli me prudusky, dole se to rozjelo…no taky budu mit krasnej den. ![]()
@Leni112
Dobré ráno. Mě už zase začíná teplota skákat, včera 36,10 a dnes 36,40
fakt takhle celý čísla. ![]()
Utratila jsem včera milion za vánoční výzdobu
třídní schůzky dopadly dobře
a dnes se mi vůbec, ale vůbec nechce do práce
![]()
Venku to vypadá, že by mohlo začít i sněžit
tak se snad dočkáme.
Co tvoje „nemoc“? Je ti líp, nebo tě to skolilo?
@NeKa Dobre rano.
Takhle na zacatku je to asi uplne jedno…Mne vzdycky vyleti teplota nahoru druhy menstruacni den a pak to teprv jde dolu, takze jsem na 36.6..ale na druhou stranu to prikladam i zdravotnimu stavu. Leze to na me pomalu, ale jiste.
Zrovna v nedeli to bude rok, co jsem se dostala po 6 hodinach neustaleho zvraceni a prujmu v 5 rano do nemocnice, kdyz me tam muz vezl a skoncila jsem na kapackach. Moc doufam, ze si neco takoveho nezopakuju. ![]()
Holky mas sikovny, bych se na schuzky tesila! ![]()
Vanocni vyzdoba.
Ja uz ji pomalu a jiste vyndavam…
A nastesti jsem se nikam zatim nedostala, takze nemam za co utracet, ale zrovna dneska kdyz muz svoli, tak bych rada prosla obchody…ne ze bych teda byla fit, ale premuzu se. ![]()
To jako kdyz jsme jeli z te nemocnice pred rokem, sla jsem na revers, tak mi muz zastavil nekde, uz ani nevim pro co jsme sli a rika mi, ty se nechces ani podivat na boty a tak? A ja ze ne…tak me objal a rekl, ze mi musi byt opravdu hodne zle a jeli jsme domu. ![]()
@Leni112
Tak doufam, ze to ted tak hrozny nebude, jako minuly rok
Pac kdyz uz ani nakupy nezabraly, zak to bylo vazny. Cervenou mam posledni cykly taky brutalni
dva dny trpim jako kun. A pak uz se to da.
Uzivej si hezky volno, ja se budutesit na nedeli 22:00.
Uz ted se mi zveda tlak pri myslence na vecerni shon ![]()
@NeKa To doufam..
Zlatej kasel s teplotou co mam ted.
Ja trpela od soboty a to jsem to ani nemela, pri kazdym kroku, jeste dnes a zitra uz to taky bude lepsi, jesteze to mam jen tri dny.
Ale porad me boli ta leva bradavka, je to dost neprijemny a nevim cim to. ![]()
Hlavne at ti to v praci rychle utece, at te nikdo nestve a zbytecne vsichni nezerou. ![]()
@Leni112 Ted tu jedna slecna zapomnela fotku z UTZ. Tak 10.tt
Ja chci takyyyyy ![]()
Tak snad uz to bude jen dobry
a me to snad taky utece. Nevadi mi, kdyz je moc lidi. Vadi mi, kdyz se neumej chovat a myslej si, ze je servirka hadr na podlahu ![]()
@NeKa Jeeeee…
Taky ji budeme mit!! Ale jsem si jista, ze ja ji nikdy nikde nenecham. ![]()
Ja budu za hodinku s muzem, takze uz se tesim a akorat jsem se ho ptala zda mame nejaky kondom, aby se mnou dneska pres cervenou a bez kecu spal. ![]()
@Leni112 Ona se pro ni hned vratila ![]()
A mate?
Me dorazily deti, manzel je zase na kurzu a nemuze mladou vyzvednout ze skoly, tak pro ni musela starsi.
A hned otazka MAMIIII, JAK DLOUHO TADY BUDU??
Pac ji to tu nebavi.