Snažíte

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
4.5.16 17:44

@lucinka1985 ja jeste netestovala. Myslela jsem ze budu zitra ale dnes mam chut jeste par dni pockat. Uvidim rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.5.16 17:47

@Andreofix taky vidim duch! Budu drzet palecky at sili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
4.5.16 20:38

Super tak si to nenamlouvam. Zitra si zkusim udelat jeste jeden tak doufam, ze bude silit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
4.5.16 20:39

A co vy holky? Kdy teda budete testovat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.5.16 21:03

@Andreofix no ja uvidim zitra. Psala jsi vcera ze ti neni moc dobre. Mas jeste nejake priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
5.5.16 06:36

Dneska rano jsem holky delala dalsi a je silnejsi :srdce:

@zelvacik no neni mi moc dobre a nam takovy tlaky v podbrisku jak kdyby se mi to tam vsechno roztahovalo. Nejak jsem to citila, ze jsem tehotna. Ale to teda az ted s druhym u prvniho jsem to moc nepoznala :-)
Dej vedet jak dopadne test! Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.16 11:08

Tak jsem si dnes delala test a nevim no, asi nic, I kdyz se tam mozna neco rysuje a nebo mam halucinace :lol:. No a ms nic. Jestli to zitra nedostanu tak budu mit nejdelsi cyklus za posledni roky. To budu mit co slavit :lol: chtela jsem to vyfotit ale nejde mi to :nevim:

@Andreofix muzu se zeptat co mas za testy? Ja dnes mela mamatest 10, ale jinak mam doma uz jen pepino test ale ten jsem jeste nikdy nemela. Tebe moc gratuluju ze carka sili! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.16 11:10

@lucinka1985 ty uz mas po ovu ze? Vydrzis netestovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
5.5.16 11:22

@zelvacik Určitě nevydržím :-) se znam, za pár dní začnu zase lítat s papírkama, přítel mi ze začátku říkal at se na to tak neupínám, ale už to trvá fakt dlouho a vidím na něm, že už mu to taky není tak úplně jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
5.5.16 11:42

@zelvacik tak to zkus jeste vyfotit a upravime to… Ja ten ze vcerejska taky upravovala aby to slo vubec videt. Dneska uz jde videt i tak :lol:
Jinak ja jsem taky mela mamatest 10. Pepino jsem kdysi taky zkousela a vzdycky mi ujazal negativni kdyz jsem tehotna nebyla. Jinak s nim zkusenost nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.16 12:03

@lucinka1985 ty uz mas po ovu ze? Vydrzis netestovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.16 12:06

@lucinka1985 ja to sem si taky rikala ze pockam aspon par dni zpozdeni :lol: koukam ze to tady mam dvakrat :) sorry ani nevim jak jsem to dokazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.16 12:09

@Andreofix me ten papirek nejde prave zaostrit. Fotim mobilem a proste mi to nejde. Jdu jdu nakrmit prte a uspat a pak to jeste zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
5.5.16 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.16 13:30

Zkousela jsem to a vubec tam nic nejde videt. Okem vidim ze se tam neco rysuje ale fotit to nejde. Asi fakt halucinace :mrgreen: takze to beru jako negativni, nicmene ms se nechysta, ale mam bily vytok a podbrisek furt boli a picha. Takze pockam par dni a jestli nedorazi tak testnu. Libi se mi nedele, kdyz je ten den matek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí