Současný nebo bývalý?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9097
18.2.23 23:24
@Cimada píše:
Já bych ji neosočovala. Nikdy se tu nevypíše všechno a ruku na srdce, myslím, že málokterá byste šla s nadšením do horších podmínek. Prostě přemýšlí, co všecko je „ve hře“.

Do jakých horších podmínek se chystá jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9097
18.2.23 23:27
@Cimada píše:
To ví nejlíp ona a i tak jsou to jen domněnky, je to ve hvězdách. Stát se to může a nemusí. Stejně tak bys mohla uvažovat, do jaké míry dítě (špatně) ovlivní cholerická povaha toho nového partnera atd.

Tak dítě jsi první zmínila ty :nevim: Já si třeba myslím, že kdyby se mělo vzít do úvahy blaho dítěte, tak by měla zakladatelka pustit k vodě oba frajery, ale to by se jí finančně vyplatilo nejméně, tak to asi nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.2.23 23:30
@Serpentini píše:
Do jakých horších podmínek se chystá jít?

Tak při porovnání financí je (podle zakladatelky) na jedné straně něčeho víc a na druhé straně míň. Prostě je asi I tohle na misce vah. Tak jsem to myslela.

Příspěvek upraven 18.02.23 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.2.23 23:31
@Serpentini píše:
Tak dítě jsi první zmínila ty :nevim: Já si třeba myslím, že kdyby se mělo vzít do úvahy blaho dítěte, tak by měla zakladatelka pustit k vodě oba frajery, ale to by se jí finančně vyplatilo nejméně, tak to asi nehrozí :D

Dítě jsem zmínila, protože je v tomhle případě dost důležité, ne? :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.2.23 23:42
@Anonymní píše:
@ZdenMal Co to meleš? Neprojektuj si do toho svoje představy? Rozhodně jsem na nikoho nečekala, nejsem typ ženský, co milostivě nebo naivně čeká, že chlap doleze. Naopak - měl nějaké vztahy, neměla jsem důvod si myslet, že nakonec skončí sám a čím bude dítě větší, tím víc mu to bude všechno líto a bude se za to obviňovat - ono je jiné mít dítě tříleté, které zrovna nevyjádří svoje pocity z toho, proč táta žije jinde a jiné je mít dítě 8 leté, které si na Vánoce nebo narozeniny přeje, aby byli rodiče spolu. Laskavě mi neříkej, co jsem cítila nebo s čím jsem počítala, vůbec nevidíš detaily ani jednoho vztahu a můžu říct, že jelikož můj současný vztah už není tak sluníčkový jako byl třeba dva roky zpátky, tak mi fakt žíly netrhá tvůj názor nebo pocit a proto naopak JÁ mám důvod bilancovat a rozhodovat se.

K zadnemu ze svych ex, bych se nikdy nevratila a uz vubec ne k takovemu, co me vymenil za jiny model…mas nejakou hrdost..? Nebo vidis jen ten Zanzibar a nove auto…? Mne to prijde zoufale, ty jsi proste totalni zoufalka, promin, ale to je sila :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4383
19.2.23 00:18

A ty jsi nějaká hvězda že by ses vrátila ke svému ex jenom pro to autíčko, a že by ti koupil všechno co bys chtěla? Pochybuji. Jsi zoufalá a vůbec nevíš co je to láska. Tak takovéty kidy jako že miluješ oba, to můžeš zkoušet tak na puberťáky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.2.23 06:14

A co se týká dítěte, teď to funguje, ale je otázka, co se stane, kdyby se rodiče sestehovali. Nyní má tatínek svuj čas s ním a svedomite si ho plní, pak se to ve společné domácnosti může pomalu rozplynout. Je pěkné, ze chce mít dite rodiče spolu, ale je otázka, zda až to nastane, bude tak spokojené, jak si predstavovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.2.23 07:15

Nevěřím v neděli ráno svým vlastním očím, vlastně jsme na emiminu, tak to jo.

No zakladatelka je pouze zlatokopka, které jde pouze o peníze, klidně vymění chlapa i v posteli, za auto, zaplacený nájem a nový koberec a podprsenku.

No ale abych nepsal OT tak něco k tématu:

Být tebou nejezdím dvakrát do stejné garáže, tzn. K bývalému se vracet by nic nepřineslo, buď být s tím stávajícím, nebo to ukončit, jít na ubytovnu nebo azylovy dům a hledat jiného blba který si tě nakvartiruje domu.

Nemohl bych být s bývalým a to už jen z toho hlediska, že šuk*l jinou pipi, sahal druhé na melouny, nebo v mém případě orientace našel zalíbení v jiném lizatku.

Ano vzpomenu si někdy matně na bývalé i si říkám jak se mají, ale rozhodně bych k nim nešel zpět, zvlášť, když oni by opustili mě, jak ty píšeš, že on tě opustil, a teď mu budeš držet jako poslušná čubina?

Dej si silnou kávu, na probuzení. :lol:
:zed: :zed:  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9097
19.2.23 08:54
@Cimada píše:
Tak při porovnání financí je (podle zakladatelky) na jedné straně něčeho víc a na druhé straně míň. Prostě je asi I tohle na misce vah. Tak jsem to myslela.Příspěvek upraven 18.02.23 v 23:33
@Cimada píše:
Já bych ji neosočovala. Nikdy se tu nevypíše všechno a ruku na srdce, myslím, že málokterá byste šla s nadšením do horších podmínek. Prostě přemýšlí, co všecko je „ve hře“.

Ty horší podmínky má ale podle tebe teď, tak nechápu do jakých horších podmínek teda půjde s nadšením? Hele já bych tuhle diskuzi s tebou asi ukončila, protože to vůbec nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 09:30
@Serpentini píše:
Tak dítě jsi první zmínila ty :nevim: Já si třeba myslím, že kdyby se mělo vzít do úvahy blaho dítěte, tak by měla zakladatelka pustit k vodě oba frajery, ale to by se jí finančně vyplatilo nejméně, tak to asi nehrozí :D

To by ovsem zakladatelka musela hradit cely najem sama, vareni a uklid by nepretavila na dovolenou ci auto a ani ostatni prednosti by bez „vztahu“ nezmonetizovala ;).

Tohle vahani a scitani pripadnych benefitu mi prijde dospeleho cloveka nedustojne. Navic pokud se ten vztah nepodari obnovit, budou jen jako dva spolubydlici s vyhodami (a ted nemyslim ty sexualni). A pokud zakl. pise, ze ex by takovy vztah neakceptoval, pripadny dalsi rozchod i dite ponese o dost hure.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.23 10:08
@Lu66 píše:
A ty jsi nějaká hvězda že by ses vrátila ke svému ex jenom pro to autíčko, a že by ti koupil všechno co bys chtěla? Pochybuji. Jsi zoufalá a vůbec nevíš co je to láska. Tak takovéty kidy jako že miluješ oba, to můžeš zkoušet tak na puberťáky. :mrgreen:

Ano, na svůj věk jsem pořád hvězda, ani kdybych nebyla s jedním, najdu si chlapa bez problémů, protože pro většinu chlapů je vizuálno na přední příčce. Mimochodem, špatně to chápeš - nevrátila bych se k žádnému z ex, ale tenhle bude vždycky výjimka, protože je to otec mého dítěte, u jiných by bylo zvažování návratu naprosto bezpředmětné.

• Citovat
  • Upravit
4383
19.2.23 10:20
@Anonymní píše:
Ano, na svůj věk jsem pořád hvězda, ani kdybych nebyla s jedním, najdu si chlapa bez problémů, protože pro většinu chlapů je vizuálno na přední příčce. Mimochodem, špatně to chápeš - nevrátila bych se k žádnému z ex, ale tenhle bude vždycky výjimka, protože je to otec mého dítěte, u jiných by bylo zvažování návratu naprosto bezpředmětné.

Cením tvé sebevědomí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 10:20
@ontarova.stara píše:
To by ovsem zakladatelka musela hradit cely najem sama, vareni a uklid by nepretavila na dovolenou ci auto a ani ostatni prednosti by bez „vztahu“ nezmonetizovala ;).Tohle vahani a scitani pripadnych benefitu mi prijde dospeleho cloveka nedustojne. Navic pokud se ten vztah nepodari obnovit, budou jen jako dva spolubydlici s vyhodami (a ted nemyslim ty sexualni). A pokud zakl. pise, ze ex by takovy vztah neakceptoval, pripadny dalsi rozchod i dite ponese o dost hure.

Ale já nemám důvod být sama, i přes všechny kompromisy nebo blbé dny, které v každém vztahu nastanou, mi vyhovuje mít v životě někoho, kdo mě má rád, s kým trávím čas, s kým si můžu povídat, rozebrat věci z práce apod. Nehodlám být opuštěná ženská, jen protože vám to přijde lepší. Žít sama je fajn nějakou dobu, ale být sám třeba deset let je víc smutné než cokoliv jiného. Mimochodem můj současný partner má dost velké nároky na to, co musí splňovat jeho partnerka, takže se necítím nijak divně, pokud i já mám nějaké laťky, které chlap musí splňovat. A můžu všechny ujistit, že to co si tu některé vybraly z toho všeho jako největší motivaci (prachy, auto a ještě cosi) pro mě není žádný hlavní důvod, neříkám, že to není příjemné, ale zároveň si ten Zanzibar (mimochodem to byl příklad) můžu dovolit taky, takže to není ode zdi ke zdi, že teď sotva vyjdu a na výlet mi musí stačit Macháč, s autem je to podobné, aktuálně ho nepotřebuji, do práce to mám 300 metrů, do školy kam chodí dítě 500 a nemůžu ani říct, že bych si užívala řízení. To už by větší lákadlo byla úplně jiná věc než auto. Nicméně neříkám, že pro mě peníze důležité nejsou, ale nejspíš mnohem míň než si tu někteří myslí. Myslím, že pokud bych měla seřadit svoje motivy, tak to bude něco jako 1.) nostalgie bývalého vztahu a lítost vůči ex, který se viditelně trápí 2.) obnova rodiny a možnost opět něco budovat společně 3.) finanční stránka věci. Je mi jedno, jestli to někomu přijde prohozené, kdybych tak moc bažila po jeho penězích a hmotných statcích, tak jsem mu kývla na stěhování hned při první nabídce, jeho řeči a snahy o slepení nás třech trvají pár měsíců, jak jsem psala, není to z mé strany žádné hrr rozhodnutí. Ve chvílích, kdy to v současném vztahu neklape (po hádce nebo nějakém cholerickém výstupu) si samozřejmě v afektu říkám, že by mi bylo líp s ex jakožto klidasem a na to konto přihodím další výhody (viz body výše), ale rozhodnutí jsem zatím neudělala žádné.

• Citovat
  • Upravit
5113
19.2.23 10:47
@Anonymní píše:
Ale já nemám důvod být sama, i přes všechny kompromisy nebo blbé dny, které v každém vztahu nastanou, mi vyhovuje mít v životě někoho, kdo mě má rád, s kým trávím čas, s kým si můžu povídat, rozebrat věci z práce apod. Nehodlám být opuštěná ženská, jen protože vám to přijde lepší. Žít sama je fajn nějakou dobu, ale být sám třeba deset let je víc smutné než cokoliv jiného. Mimochodem můj současný partner má dost velké nároky na to, co musí splňovat jeho partnerka, takže se necítím nijak divně, pokud i já mám nějaké laťky, které chlap musí splňovat. A můžu všechny ujistit, že to co si tu některé vybraly z toho všeho jako největší motivaci (prachy, auto a ještě cosi) pro mě není žádný hlavní důvod, neříkám, že to není příjemné, ale zároveň si ten Zanzibar (mimochodem to byl příklad) můžu dovolit taky, takže to není ode zdi ke zdi, že teď sotva vyjdu a na výlet mi musí stačit Macháč, s autem je to podobné, aktuálně ho nepotřebuji, do práce to mám 300 metrů, do školy kam chodí dítě 500 a nemůžu ani říct, že bych si užívala řízení. To už by větší lákadlo byla úplně jiná věc než auto. Nicméně neříkám, že pro mě peníze důležité nejsou, ale nejspíš mnohem míň než si tu někteří myslí. Myslím, že pokud bych měla seřadit svoje motivy, tak to bude něco jako 1.) nostalgie bývalého vztahu a lítost vůči ex, který se viditelně trápí 2.) obnova rodiny a možnost opět něco budovat společně 3.) finanční stránka věci. Je mi jedno, jestli to někomu přijde prohozené, kdybych tak moc bažila po jeho penězích a hmotných statcích, tak jsem mu kývla na stěhování hned při první nabídce, jeho řeči a snahy o slepení nás třech trvají pár měsíců, jak jsem psala, není to z mé strany žádné hrr rozhodnutí. Ve chvílích, kdy to v současném vztahu neklape (po hádce nebo nějakém cholerickém výstupu) si samozřejmě v afektu říkám, že by mi bylo líp s ex jakožto klidasem a na to konto přihodím další výhody (viz body výše), ale rozhodnutí jsem zatím neudělala žádné.
Řeknu svůj příběh.
Odešla jsem z manželství po 18ti letech nefungující intimity. Manžela jsem na začátku neskutečně milovala, ale bohužel jsem dosli do tohoto bodu. Byly v tom dvě děti, které to nesou v pohodě, střídavá péče jim dává víc plusů, než mínusů.
Jsem teď sama, mam se co ohánět, vim, ze ze dvou výplat se žije úplně jinak, výlety musi stačit po ČR. Někdy je samota kdyz nejsou děti doma smutná, ale čeho si na tom všem cením, je ta neskutečna soběstačnost, nebyt na nikom závislá. Mam vseho tak akorát a jediné co chci zažít je znovu se zamilovat a žít s milovanou osobou po boku, což si myslím je nejvíc na světě, a nikdy bych to nevyměnila za žádné hmotné statky. Tohle jsem si uvědomila v půlce života, ze laska a milující vztah ke nade vše, at to zní třeba jako klišé.
Jo a k manželovi, at si ho vazim jak chci, bych se nikdy nevrátila, neumím si představit, ze by na mě intimně měl sahat. Uz jsme jen přátelé, dvakrát nevstoupíš do stejné reky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.2.23 10:54
@Anonymní píše:
Ale já nemám důvod být sama, i přes všechny kompromisy nebo blbé dny, které v každém vztahu nastanou, mi vyhovuje mít v životě někoho, kdo mě má rád, s kým trávím čas, s kým si můžu povídat, rozebrat věci z práce apod. Nehodlám být opuštěná ženská, jen protože vám to přijde lepší. Žít sama je fajn nějakou dobu, ale být sám třeba deset let je víc smutné než cokoliv jiného. Mimochodem můj současný partner má dost velké nároky na to, co musí splňovat jeho partnerka, takže se necítím nijak divně, pokud i já mám nějaké laťky, které chlap musí splňovat. A můžu všechny ujistit, že to co si tu některé vybraly z toho všeho jako největší motivaci (prachy, auto a ještě cosi) pro mě není žádný hlavní důvod, neříkám, že to není příjemné, ale zároveň si ten Zanzibar (mimochodem to byl příklad) můžu dovolit taky, takže to není ode zdi ke zdi, že teď sotva vyjdu a na výlet mi musí stačit Macháč, s autem je to podobné, aktuálně ho nepotřebuji, do práce to mám 300 metrů, do školy kam chodí dítě 500 a nemůžu ani říct, že bych si užívala řízení. To už by větší lákadlo byla úplně jiná věc než auto. Nicméně neříkám, že pro mě peníze důležité nejsou, ale nejspíš mnohem míň než si tu někteří myslí. Myslím, že pokud bych měla seřadit svoje motivy, tak to bude něco jako 1.) nostalgie bývalého vztahu a lítost vůči ex, který se viditelně trápí 2.) obnova rodiny a možnost opět něco budovat společně 3.) finanční stránka věci. Je mi jedno, jestli to někomu přijde prohozené, kdybych tak moc bažila po jeho penězích a hmotných statcích, tak jsem mu kývla na stěhování hned při první nabídce, jeho řeči a snahy o slepení nás třech trvají pár měsíců, jak jsem psala, není to z mé strany žádné hrr rozhodnutí. Ve chvílích, kdy to v současném vztahu neklape (po hádce nebo nějakém cholerickém výstupu) si samozřejmě v afektu říkám, že by mi bylo líp s ex jakožto klidasem a na to konto přihodím další výhody (viz body výše), ale rozhodnutí jsem zatím neudělala žádné.

Ale ja ti nezazlivam, ze zvazujes i ekonomicke vyhody vztahu, to v urcitem veku kazdy. Spis jsem si rikala, ze bys mohla (protoze ten akt. vztah hapruje) zvazit na nejakou dobu vztah ciste randici a navstevovavaci. A to proto, aby sis ujasnila, co opravdu chces a jsi-li schopna vztah s otcem dcery obnovit se vsim vsudy. A to bez nejake nezavazne zkousky (typu randeni) nezjistis. Hned bych se nestehovala a nedavala diteti nadeji, ze zase budete kompletni rodina, kdyz vis, ze ex by na nejaky vztahovy kompromis nepristoupil. A stezi to budes zkouset ted, kdyz bydlis s druhym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky