Soused idiot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
18.1.13 10:46

Máme sousedku prostitutku a ne, nezvykli jsme si :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 10:47
@dani24687 píše:
Máme sousedku prostitutku a ne, nezvykli jsme si :cert:

No tak až někoho takového tu teda nemáme, díkybohu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
18.1.13 10:47

Mě se sevře žaludek když v noci začně řvát malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.1.13 10:50
@lennkaa píše:
No tak až někoho takového tu teda nemáme, díkybohu :roll:

Tak buď ráda, nad náma mají psa, taky nic příjemnýho, zvlášť když mu dávají aport po ránu, ale zvykla jsem si, i když jsem ze začátku šílela a měla nervy na ochodu, ale říkám vám, dokud tam nemáte št…u, tak je to dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 10:53
@dani24687 píše:
Tak buď ráda, nad náma mají psa, taky nic příjemnýho, zvlášť když mu dávají aport po ránu, ale zvykla jsem si, i když jsem ze začátku šílela a měla nervy na ochodu, ale říkám vám, dokud tam nemáte št…u, tak je to dobrý :mrgreen:

Já jen nechápu, že dřív mi to nevadilo a teď jsem vyřízená, celej život jsem bydlela s rodiči v baráku, takže není divu, že nejsem zvyklá na hluk, ale řekla bych, že by to mělo být spíš opačně, že by mi to vadilo na začátku a pak bych si zvykla :nevim:, ikdyž nevím, jestli nemám spíš nějaký potíže se spaním, docela brzo v 21 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.1.13 10:55

A nebo ti třeba vadí něco jinýho a tím pádem ti začalo vadit i toto, to často bývá. Ale ať je to jak chce, není nic příjemnýho mít hlučný sousedy, ať už jakkoliv :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
18.1.13 10:56

Hod si špunty do uší nebo sluchátka a spi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.1.13 11:01

Jak to máte v domovním řádu? Jakože kdy se bordel dělat může a kdy už ne? :think:

Příspěvek upraven 27.01.14 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 11:07

Jo ty špunty nebo sluchátka už mě taky napadly, máma mi to taky říkala. Asi si dám do ložnice televizi, sice jsem to vždycky odsuzovala, ale když jdu do obýváku a pustim si jí, tak třeba i usnu. No tohle je bárak táty a žádnej řád tu neplatí, to je asi to nejhorší, řekne, že se má dodržovat noční klid od 22:OO do 6:OO a říkal sousedovi nad námi, když předělává byt, ať nedělá bordel večer (stejně dělal), ale snad všichni, kdo tu bydlí jsou jeho známí nebo kamarádi (hlavně ti, co mě štvou nejvíc), takže se s nima vadit asi nebude chtít, říkal teda, že když bude někdo otravovat, že mu neprodlouží smlouvu, ale nevím no. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
18.1.13 11:09

Co bych za to dala! My bydlíme v cihlovém domě s tlustými zdmi, moc tady slyšet není - jen sousedi na námi nemají koberec a strašně dupou - to se dá vydržet. Ale sem tam si soused pustí do své „super“ repro soustavy brutálně hlasitou hudbu, že i moje kotě zaleze pod postel a odmítá vylézt. Vybere si vždy nejlepší dobu - hlavně o zkouškovém atd. Klepala jsem na ně, zvonila jsem. Nikdo neotevírá. Volala na policii - nepomůžou. To je teprve super! Kolikrát mi tekly slzy zlostí… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 11:12

No tak to je mazec, z toho mám taky vítr, aby si někdo něco takového nepořídil :( sousedi od vedle si pořídili rotoped a jezděj na něm pravidelně v půl osmý ráno nebo v šest večer, večer mi to neva, ale v půl osmý teda jo, ale s paní jsem mluvila, tak uvidíme, třeba to aspoň o chvilku posune, ono se těžko odhadne, co je slyšet a co ne, ale tady je slyšet vše. Hm to jsem četla ve spoustě diskusí, že policajti fakt nepomůžou, tak v takovym stádiu to tu není naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
18.1.13 11:14

Já měla sousedy a ty dělali takovej bordel že se houpal lustr a klepali se okení tabulky, když jsem se šla zeptat co že to tam dělal, dozvěděla jsem se že děti tancujou, tak co.2+1, pět detí, tři psy, kočku a ještě nějakou zvěř, smrad jak ve vopičárně, obzvlášť v létě lahůdka jít po chodbě.

• Citovat
  • Upravit
14691
18.1.13 11:23

Ahoj, my bydlíme v paneláku z 60-tých let a úplně v pohodě hluk. Jenom když se to hodně osolí, tak je slyšet, přes otevřená okna hlavně. Pod námi mají dva kluky cca do 20-ti let, a ti hrají opravdu nahlas, ale přes den a mají dobrý vkus. A nedávno jsem na ně chtěla jít bouchat, když písničku od Nirvány vypnuli v polovině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 11:29

Tak každej jsme na ten hluk asi jinak citliví a je pravda, že mě když něco štve, tak to chci slušně řešit, ale sousedi nad náma nikdy neotevřou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.1.13 11:36

Možná jsem divná já, ale není to normální, že se lidi chystají v 6 ráno do práce? :nevim: A pokud je jich doma víc a mají děti, tak se to úplně bez hluku asi neobejde… Sama říkáš, že je v domě vše slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová