Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
7.8.23 19:20
@Mango_Lassi píše:
@Azeretereza teda doma takovou hrůzu určitě nemám, ale prostě vím, že pro mého chlapa sex není středobod vesmíru. Třeba jsem tu často četla, že muž je bez sexu podrážděný a má špatnou náladu - doma rozhodně nic takového nepozoruju. Zároveň, když sex má, neskace radostí tři metry do stropu ani žádný speciální wow efekt sex nemá. :) Prostě normálka, žádná velká změna v chování. Nijak s ním necloumá ani absence ani přítomnost sexu v jeho životě. Určitě není ze sexu znechucen, ale dovolené mi za to fakt nekupuje :mrgreen: Každý muž to má zcela jinak, to je pravda.

Jasný, já taky neříkám že by měl z toho každý skákat do stropu. Pro mě to je součást, velmi důležitá, partnerskýho vztahu. Já jsem bez sexu podrážděná, bez nálady. Neříkám že po dvou dnech, ale po týdnu už jo. Já už mám poučení do života, že pokud není kompatibilita v sexu, můžeme být přátelé, ale ne partneři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.23 19:23
@Azeretereza píše:
Jasný, já taky neříkám že by měl z toho každý skákat do stropu. Pro mě to je součást, velmi důležitá, partnerskýho vztahu. Já jsem bez sexu podrážděná, bez nálady. Neříkám že po dvou dnech, ale po týdnu už jo. Já už mám poučení do života, že pokud není kompatibilita v sexu, můžeme být přátelé, ale ne partneři.

Jasně. Hlavně, že jsi teď spokojená.

• Citovat
  • Upravit
16500
7.8.23 20:16
@Azeretereza píše:

Ano, je to tak.
Oboustranné sexuální uspokojení je v každém normálně fungujícím vztahu či manželství nezbytnou součástí.
Pokud se cítí jeden z partnerů trvale nebo i částečně sexuálně neuspokojen, myšleno, emocionálně i fyzicky, dříve nebo později hledá naplnění svých "potřeb " jinde.
To je prostě realita života.
Také záleží na charakteru člověka.
Buď se bude v takovém vztahu - manželství tiše trápit nebo najde řešení v nevěře.
Nejlepší variantou je takový vztah čestně ukončit.
Zakladatelka se musí sama rozhodnout, jakou cestu zvolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
7.8.23 20:32
@Azeretereza píše:
Změnit to podle mě nejde. Měla jsem taky takovýho přítele, 4 roky, celou dobu jsem doufala, že to bude jiný, až nakonec jsme zůstali pouze přátelé, neb já na toto odmítám přistoupit. Sex ideálně jednou za měsíc, sice se mě nějak dotknul, ale pořád stejně, hlavně sex za tmy, žádný experimenty, hravost, vášeň. Skoro mě to zničilo. Tisíckrát jsme o tom mluvili a nikdy žádná změna. Gay není, zdravej je, prostě to tak má, testosteron podle testů nadprůměrnej, má to v hlavě, nikdy nebyl jinej. Beru to tak, že to tak někdo prostě má. Já ne, za mě je ideál sex denně, max. obden. Teď mám přítele o 10 let mladšího než jsem já - a konečně mám dostatek toho, co mi v posledních letech tak moc scházelo. Jediná varianta je najít si milence nebo jít od sebe. Nezmění se.

Sem ti říkal ať mě hned neprozradis. co tomu teď řekne okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
7.8.23 21:15
@Lorre píše:
Sem ti říkal ať mě hned neprozradis. co tomu teď řekne okolí.

A nebylo by se opravdu čím chlubit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.8.23 21:49
@Lorre píše:
Sem ti říkal ať mě hned neprozradis. co tomu teď řekne okolí.

Promiň :* bylo to pro dobro lidstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
7.8.23 21:51
@Azeretereza píše:
Promiň :* bylo to pro dobro lidstva.

Si za to odmakas :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
7.8.23 22:02
@Mango_Lassi píše:
@Veselej kluk s tím gayem je to záhada :lol: když tady píše ženská, že chlap se jí hnusí, ani jednou jsem neviděla comment, že je na ženy :mrgreen:

Jj… taky jsem si vsimla. Mozna je pro ego lepsi pohadka, ze je teply nez kruta pravda, ze vlastního manžu nerajcuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
7.8.23 22:21
@Azeretereza píše:

Chytrás to žena.
Je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.23 22:28
@mikča89 píše:
Jj… taky jsem si vsimla. Mozna je pro ego lepsi pohadka, ze je teply nez kruta pravda, ze vlastního manžu nerajcuju :mrgreen:

Tohle není ono. Ve společnosti převládá mýtus, že muž musí být sexuální zvíře. A pokud není dostatečně moc na ženy, musí být aspoň na něco jiného. Na jiné muže třeba. Ale na něco musí určitě být. :mrgreen:
U zen se očekává spíš pasivita v sexu a pokud se jí muž hnusí, je jen frigida.

Stereotypy.

Edit - může ho ženská taky nepritahovat, ale asi bych tam spíš čekala tu milenku.

• Citovat
  • Upravit
34322
7.8.23 22:50
@Mango_Lassi píše:
Tohle není ono. Ve společnosti převládá mýtus, že muž musí být sexuální zvíře. A pokud není dostatečně moc na ženy, musí být aspoň na něco jiného. Na jiné muže třeba. Ale na něco musí určitě být. :mrgreen:
U zen se očekává spíš pasivita v sexu a pokud se jí muž hnusí, je jen frigida.

Stereotypy.

Edit - může ho ženská taky nepritahovat, ale asi bych tam spíš čekala tu milenku.

Spis ma okolo sebe kazdy nejaky ten coming-out, kdy rodinka, deti, a hele on je na chlapy.

Ze ma zena „kamaradku“ asi neni tak videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.23 23:14
@Lucie_Sx píše:
Spis ma okolo sebe kazdy nejaky ten coming-out, kdy rodinka, deti, a hele on je na chlapy.Ze ma zena „kamaradku“ asi neni tak videt.
@Lucie_Sx píše:
Spis ma okolo sebe kazdy nejaky ten coming-out, kdy rodinka, deti, a hele on je na chlapy.Ze ma zena „kamaradku“ asi neni tak videt.

Mě v mém útlém mládí balilo pár žen a rozhodně se za nějaký ten coming out vubec nestyděly :)

• Citovat
  • Upravit
15055
8.8.23 07:43

Heteromuž se neštítí ženských genitálií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 07:46
@Kfětoslava píše:
Žena, která nechce sahat na mužský pohlavní orgán není heterožena? Je lesba?
  • Citovat
  • Upravit
12501
8.8.23 07:54
@Kfětoslava píše:

Když není na sex, tak ano. Však v určitém věku je pro děti představa taky hnus, orální sex úplně. No a tito muži bez libida to mají asi podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí