Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
8.8.23 09:45
@Josefuna píše:
Když se podívám kolem sebe, tak málokdo je pí všech stránkách tak atraktivní a má tak společenský život, aby se mohl snadno seznámit s vhodným protějškem. Řada lidí, pokud je neznáš, je od pohledu neatraktivní, takže těžko budou žádáni na sex, pokud se jako neznámí dostaví na schůzku.

To seznamování je práce. Tvrdá dřina to je. Chodit tam a cíleně se nabízet a „prodávat“

• Citovat
  • Upravit
12501
8.8.23 09:46

Ona žena, která takhle dlouho trpí špatný sex a od začátku s tím byla smířená, nebude asi zase tak atraktivní. Jinak by si vybrala lépe a vůbec s tímto pánem nezakládala rodinu. Zřejmě na sebe tak nějak zbylí a žádná velká láska tam nikdy nebyla, nebo přitažlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.8.23 09:46
@MartinaIrena píše:
@WhiteCrow
Nooo, tohle jsem si taky dlouho myslela. Ale znám tu osobně pár holek, který ven vlezly na seznamku a už mohly zájemce prehrabovat pomalu vidlema. A to o ve věku 50+ A zvlášť ve chvíli, kdy žena hledá někoho na sex, tam bude muset zástupy spíš odhánět. :mrgreen:

Ano, pokud hledá JEN sex, může přehrabovat vidlema. Pokud hledá vztah, je to poněkud horší… sice asi taky může přehrabovat, ale spíš to, co nechce :mrgreen: :andel: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25138
8.8.23 09:57
@Mango_Lassi píše:
Jsou manici co vlezou i na sedmdesátiletou. To nic o kvalitě té dotyčné nevypovídá. A už vůbec ne o tom, zda lze najít kvalitní vztah, kde vše fungujePříspěvek upraven 08.08.23 v 09:37

No když myslíš. O kvalitě svých známých tě přesvědčovat nehodlám, jsou to fajn holky. A tím spíš se potvrzuje to, co píšu, že i normální ženská, která není zrovna supermodelka, si může najít chlapa. Pokud je ochotná k sexu, jsou to vždycky zástupy, nikoliv nějaký úchyláček, co hledá sedmdesátiletou babičku. Myslím si, zakladatelka tím rozhodně nemá co ztratit. Než žít v tomto, to radši sama a občas milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 09:58
@MartinaIrena píše:
No když myslíš. O kvalitě svých známých tě přesvědčovat nehodlám, jsou to fajn holky. A tím spíš se potvrzuje to, co píšu, že i normální ženská, která není zrovna supermodelka, si může najít chlapa. Pokud je ochotná k sexu, jsou to vždycky zástupy, nikoliv nějaký úchyláček, co hledá sedmdesátiletou babičku. Myslím si, zakladatelka tím rozhodně nemá co ztratit. Než žít v tomto, to radši sama a občas milence.

Tady se bavíme o něčem úplně jiném.

• Citovat
  • Upravit
25138
8.8.23 10:03
@Mango_Lassi píše:
Tady se bavíme o něčem úplně jiném.

A o čem prosím tě? Zakladatelka je dlouhodobě frustrovaná s naprosto asociálním člověkem a já jsem ji napsala, že pro mě by toto nebyla cesta. Takže a) buď odejít nebo b) najít si milence.
A za mě, než žít v tomto, fakt radši sama a s kočkami a nějaké to povyražení sem tam, kterému nebude muset vařit a prat trenky. Třeba se časem ukáže někdo lepší. V mém okolí to tak vždycky bylo. Jako jasně, nemůže mít nároky, že to bude ideální vztah ve všem. Každý má nějaké dobré a špatné vlastnosti plus okolností soužití a je potřeba se s tím smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 10:14
@Josefuna píše:
Ona žena, která takhle dlouho trpí špatný sex a od začátku s tím byla smířená, nebude asi zase tak atraktivní. Jinak by si vybrala lépe a vůbec s tímto pánem nezakládala rodinu. Zřejmě na sebe tak nějak zbylí a žádná velká láska tam nikdy nebyla, nebo přitažlivost.

Nebo mateřské pudy.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.8.23 11:00
@MartinaIrena píše:
A o čem prosím tě? Zakladatelka je dlouhodobě frustrovaná s naprosto asociálním člověkem a já jsem ji napsala, že pro mě by toto nebyla cesta. Takže a) buď odejít nebo b) najít si milence.
A za mě, než žít v tomto, fakt radši sama a s kočkami a nějaké to povyražení sem tam, kterému nebude muset vařit a prat trenky. Třeba se časem ukáže někdo lepší. V mém okolí to tak vždycky bylo. Jako jasně, nemůže mít nároky, že to bude ideální vztah ve všem. Každý má nějaké dobré a špatné vlastnosti plus okolností soužití a je potřeba se s tím smířit.

Takto podané, je to něco jiného, než to, co píšeš výš. Na sex si ženská vždy sežene zástupy zoufalců, to není žádná závratná novinka. Ano, stačí nebýt ježíbaba, protože někteří muži více požadavků na ženy, než že jí má a dýchá, opravdu nemají. Ale, že by si normalni žena odvozovala z toho svoji sebehodnotu, to jsem ještě neslyšela.

Teď jsem to psala v jiné diskuzi. Svého času kdysi dávno ještě v období křídy jsem se zapomněla odhlásit se seznamky a šla ven. Po návratu na mě čekalo přes 400 vzkazů. Vypovídá to o mě, že jsem atraktivní? Sotva, že.

• Citovat
  • Upravit
7692
8.8.23 11:08
@Mango_Lassi píše:
Ano, stačí nebýt ježíbaba, protože někteří muži více požadavků na ženy, než že jí má a dýchá, opravdu nemají. Ale, že by si normalni žena odvozovala z toho svoji sebehodnotu, to jsem ještě neslyšela.

Mno vlastně je to každá co si, v přeneseném slova smyslu, hází selfíčka před zrcadlem s vystrčenou prd*lí. A že jich je. A pravdou je, že ženská sexualita, atraktivita je prostě půlka ženské. Jen je blbé když si ženská myslí, že to tvoří celou její osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 11:10
@Lexter píše:
Mno vlastně je to každá co si, v přeneseném slova smyslu, hází selfíčka před zrcadlem s vystrčenou prd*lí. A že jich je. A pravdou je, že ženská sexualita, atraktivita je prostě půlka ženské. Jen je blbé když si ženská myslí, že to tvoří celou její osobnost.

Ten Instagram to je specifické prostředí. Tam fungují jiná pravidla.

• Citovat
  • Upravit
12501
8.8.23 11:18
@Lexter píše:

Když vidím, co dávají dnes holky ve 14 letech na instagram a ještě na tic tok, tak jen doufám, že je to jen pubertální fáze, která přejde. Jsou tam jak šiblé, každá tam. pozuje, dělá ksichty do nějakých písniček a jakože taky zpívá. Trapné, ale ony se tak asi cítí in a rodiče to buď neví, nebo schvalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 11:20
@Josefuna píše:
Když vidím, co dávají dnes holky ve 14 letech na instagram a ještě na tic tok, tak jen doufám, že je to jen pubertální fáze, která přejde. Jsou tam jak šiblé, každá tam. pozuje, dělá ksichty do nějakých písniček a jakože taky zpívá. Trapné, ale ony se tak asi cítí in a rodiče to buď neví, nebo schvalují.

Podle mě je jen taková doba. Tyhle slečny vyrostou. Půjdou ze vztahu do vztahu a ve třiceti budou bulet do polštáře. Postupně vymřou a nastoupí nižší poloha sinusoidy, kde se zase vše normalizuje. To samé WOKE apod.. Co zažíváme je peak stupidity. To přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.8.23 13:01
@Josefuna píše:

A co bys s takovou věcí chtěla jako rodič dělat? To dospívající dítě chce být součástí svého stáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.8.23 13:08
@opulus píše:
A co bys s takovou věcí chtěla jako rodič dělat? To dospívající dítě chce být součástí svého stáda.

Naštěstí se mě to netýká. Asi tu prázdnou hlavu ty holky po někom zdědily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.8.23 13:20
@Lexter píše:
Podle mě je jen taková doba. Tyhle slečny vyrostou. Půjdou ze vztahu do vztahu a ve třiceti budou bulet do polštáře. Postupně vymřou a nastoupí nižší poloha sinusoidy, kde se zase vše normalizuje. To samé WOKE apod.. Co zažíváme je peak stupidity. To přejde.

WTF :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: slečna si zatančí pod písničku a už z nej bude prostitutka v kanálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí