Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
8.8.23 20:41
@Venetia píše:
ano, takhle to chápu…z toho, jak jsi to napsala to vypadalo, ze to je desna otročina to seznamování

Mně to vždy otravovalo, ale mě celkově face 2 face komunikace s lidmi nebaví. Nepiju alkohol, nekouřím. Nikam nezapadám

Příspěvek upraven 08.08.23 v 20:42

• Citovat
  • Upravit
107638
8.8.23 20:42
@Mango_Lassi píše:
Ale houby. Neseznamuju se posledních 18 let a těžko se mi už představuje, jak se to dělá a kdo u toho jaké má pocity. Nepamatuju si to.
Popravdě, já bych už více zájmu o svou osobu fakt neunesla :D :D

Ja uz to taky vzdala…nechavam to otevřené, ale nějak moc se naangazuju…ale jsem i v různých skupinách, kvůli komunikaci…to mi tak nějak dava vic, nez relace seznamování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.8.23 20:43
@Mango_Lassi píše:
Mně to vždy otravovalo, ale mě celkově face 2 face komunikace s lidmi nebaví. Nepiju alkohol, nekouřím. Nikam nezapadámPříspěvek upraven 08.08.23 v 20:42

mne take vic bavi, ta skupinova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
8.8.23 20:55
@Nurofen píše:
Chci, abysme se oba udělali u soulože (ne nutně najednou), to propojení je jiné než dodělávat se zvlášť mimo soulož…

Chci aby ta radost z toho, že jí píchám, byla opravdová a ne že jen čeká na lízání než se dodělám…

A chci to tak často (ne nutně vždy), proto preferuji ženy co ho mají, co mají vaginální orgasmus… Nepoznám to hned, ale časem ano…

Tak nato, aby si se cítil mistrem vaginálního orgasmu u žen, musíš mít taky určité předpoklady. ;)
Fyzické i technické.
Otázkou je, zda je tomu doopravdy nebo je to jen tvým přáním. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.8.23 21:10
@Lexter píše:
Stačí pohled. Když vypadá jako štětka, chodí jako štětka, kejhá jako štětka, tak to prostě kachna je. Že si kachna zatrsá na song, celá říčná pustí tiktok toužíc po instatní gratifikaci věc jen podtrhuje.

Holky v 16 se malují, nosí krátké sukně a tanci pod písničky. A ne, stetky to fakt nejsou. Jsou to mladé puberťacky, ježíš dej pokoj. Sám jsi tu měl přes půlrok své polonahe tělo na avataru, ale běda kdyby nějaká mladá holka si vzala crop top. Běžte se s josefunou lecit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.8.23 21:14
@opulus píše:
Ale tohle nemůžeš někomu vštípit. Napodobují ostatní. Z našeho pohledu to může být trapné, ale na druhou stranu je to neškodná zábava. Než přijdou hejty, kyberšikana a nabádání k dokazování si vlastní nesmrtelnosti.
Mladí prostě řeší srdíčka, lajky, sledující…

Ale ne deti josefuny, ti z ni rovnou vypadli jako raketoví inženýři a už v 11 letech místo koukaní na pohádky si prohlíželi pracovní inzeráty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 21:16
@someargue píše:
Holky v 16 se malují, nosí krátké sukně a tanci pod písničky. A ne, stetky to fakt nejsou. Jsou to mladé puberťacky, ježíš dej pokoj. Sám jsi tu měl přes půlrok své polonahe tělo na avataru, ale běda kdyby nějaká mladá holka si vzala crop top. Běžte se s josefunou lecit

Rozhodně nejsou. Ale s velkou pravděpodobností budou. Není to jejich vina. Socky jsou v tomhle zvláštní až nebezpečné. Stovky followerů jim dávají iluzi jak moc jsou chtěné a že stojí za víc než ve skutečnosti stojí. Skončí využité, použité. :palec: Ne všechny. Některé to časem trkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.8.23 21:27
@Lexter píše:
Rozhodně nejsou. Ale s velkou pravděpodobností budou. Není to jejich vina. Socky jsou v tomhle zvláštní až nebezpečné. Stovky followerů jim dávají iluzi jak moc jsou chtěné a že stojí za víc než ve skutečnosti stojí. Skončí využité, použité. :palec: Ne všechny. Některé to časem trkne.

Ale to že nějaká puberťacka bude otevírat pusu pod písničku přece neznamena ze za 10 let ji opicha půlka města a každý ji odkopne. To je to co se snažím říct. Já na tom žádnou tragédii nevidím, taky jsme natáčeli kravoviny se spoluzakama, pak z toho všichni vyrostli a žijeme nudný dospelacký život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 21:29
@someargue píše:
Ale to že nějaká puberťacka bude otevírat pusu pod písničku přece neznamena ze za 10 let ji opicha půlka města a každý ji odkopne. To je to co se snažím říct. Já na tom žádnou tragédii nevidím, taky jsme natáčeli kravoviny se spoluzakama, pak z toho všichni vyrostli a žijeme nudný dospelacký život

Oba dva víme, že nemluvím a nemluvil jsem o 13ce co kdáká nějakou popovku a myslí si jak děsně je kschůl a crazy a těžce hustá bo jak se to dnes říká. Takže nevím co řešíš.

Tady máš instáčovou štětku jak vyšitou:

foteška

Foto jsem upravil kvůli naší citlivé mango.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 21:40

@Lexter je to dost nechutné. Příště, prosím, jen link s upozorněním, že se jedná o nevhodný content. Předem díky.

• Citovat
  • Upravit
7692
8.8.23 21:42
@Mango_Lassi píše:
@Lexter je to dost nechutné. Příště, prosím, jen link s upozorněním, že se jedná o nevhodný content. Předem díky.

Dnes běžný standard. Kozy ven a lajkujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
8.8.23 21:45
@Mango_Lassi píše:
@Lexter je to dost nechutné. Příště, prosím, jen link s upozorněním, že se jedná o nevhodný content. Předem díky.

No, mě to osobně až tak moc nechutné nepřipadá. :nevim:
A to jsem žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.8.23 21:47
@Lexter píše:
Dnes běžný standard. Kozy ven a lajkujte.

Tak když jim to tisíc blbecku olajkuje, tak to je těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 21:48
@Venetia píše:
Tak když jim to tisíc blbecku olajkuje, tak to je těžký

Jo jo, banda simpů na tom má svou nepopiratelnou vinu. Ale tak ti jsou ztracení, nepoužitelní. Právě proto je takto získané sebevědomí tolik prázdné.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 21:49
@Černá Madonna píše:
No, mě to osobně až tak moc nechutné nepřipadá. :nevim:
A to jsem žena.

Zbytečně vulgární. Nevkusné. Ale samozřejmě otázka názoru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky