Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
8.8.23 13:32
@Mango_Lassi píše:
Takto podané, je to něco jiného, než to, co píšeš výš. Na sex si ženská vždy sežene zástupy zoufalců, to není žádná závratná novinka. Ano, stačí nebýt ježíbaba, protože někteří muži více požadavků na ženy, než že jí má a dýchá, opravdu nemají. Ale, že by si normalni žena odvozovala z toho svoji sebehodnotu, to jsem ještě neslyšela.Teď jsem to psala v jiné diskuzi. Svého času kdysi dávno ještě v období křídy jsem se zapomněla odhlásit se seznamky a šla ven. Po návratu na mě čekalo přes 400 vzkazů. Vypovídá to o mě, že jsem atraktivní? Sotva, že.

Neslyšela? Však to se popisuje tím „zájemci by byli“…
Zájem okolí je přesně to, co zvedá člověku sebevědomí. Podstatné je, aby ten zájem projevoval někdo, od koho to chceš. Co jiného, než zájem, by ti mělo dodat pocit atraktivnosti? Nezřídka stačí i ten potenticiální zájem a vědomí, že by mohl mít, kdyby chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 13:36
@opulus píše:
Neslyšela? Však to se popisuje tím „zájemci by byli“...
Zájem okolí je přesně to, co zvedá člověku sebevědomí. Podstatné je, aby ten zájem projevoval někdo, od koho to chceš. Co jiného, než zájem, by ti mělo dodat pocit atraktivnosti? Nezřídka stačí i ten potenticiální zájem a vědomí, že by mohl mít, kdyby chtěl.

„Zájemci by byli“ zní pro mě něco jako obloha je modrá a voda je mokrá. Nějací zájemci jsou vždy a je jim jedno, do koho ho strčí. Není jich málo ani tady.
No a co s tím zájmem? Namazes si ho na chleba?
Kolik zájmu opravdu potřebuješ? Všechno je to jen virtuální čili fejkové. Navíc toto z žádné ženy nedělá výjimečnou. Každá je toho schopná. Z těch „nabídek“ si jako hezčí ani lepší nepřipadám.

Samozřejmě výjimka je, že z lajků a komentářů nějak žiješ a generuje ti to peníze.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 14:00

• Citovat
  • Upravit
5533
8.8.23 13:53
@Josefuna píše:
Naštěstí se mě to netýká. Asi tu prázdnou hlavu ty holky po někom zdědily.

Ale tohle nemůžeš někomu vštípit. Napodobují ostatní. Z našeho pohledu to může být trapné, ale na druhou stranu je to neškodná zábava. Než přijdou hejty, kyberšikana a nabádání k dokazování si vlastní nesmrtelnosti.
Mladí prostě řeší srdíčka, lajky, sledující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.8.23 14:05
@Mango_Lassi píše:
„Zájemci by byli“ zní pro mě něco jako obloha je modrá a voda je mokrá.
Nějací zájemci jsou vždy a je jim jedno, do koho ho strčí. Není jich málo ani tady.
No a co s tím zájmem? Namazes si ho na chleba?
Kolik zájmu opravdu potřebuješ? Všechno je to jen virtuální čili fejkové. Navíc toto z žádné ženy nedělá výjimečnou. Každá je toho schopná.

Samozřejmě výjimka je, že z lajků a komentářů nějak žiješ a generuje ti to peníze.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 13:53

To je o dobrém vnitřním pocitu se sebe sama. Ten pocit tě uvádí do větší psychické pohody a klidu. Nepropadáš do deprese, že o tebe muži nestojí, že nejsi hezká…
Proč bys měla řešit, že to tak může mít každá? To není soutěž. To je o tom dobrém pocitu, že stačí ukázat prstem a můžeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.8.23 14:15

@Mango_Lassi Ten zájem v tobě vybudí větší pocit sebejistoty (protože vždycky můžeš mít, když ukážeš prstem…). Samozřejmě za předpokladu, že vůbec stojíš o zájem druhého pohlaví. Ale lidi, kteří se chtějí seznámit, o zájem zpravidla stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 14:15
@opulus píše:
To je o dobrém vnitřním pocitu se sebe sama. Ten pocit tě uvádí do větší psychické pohody a klidu. Nepropadáš do deprese, že o tebe muži nestojí, že nejsi hezká…
Proč bys měla řešit, že to tak může mít každá? To není soutěž. To je o tom dobrém pocitu, že stačí ukázat prstem a můžeš mít.

OK. Tohle celé vnímám jinak a nemá moc cenu to řešit. Můj vnitřní dobrý pocit vychází z jiných věcí, než jestli na mě stojí fronty.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.8.23 14:17
@opulus píše:
@Mango_Lassi Ten zájem v tobě vybudí větší pocit sebejistoty (protože vždycky můžeš mít, když ukážeš prstem…). Samozřejmě za předpokladu, že vůbec stojíš o zájem druhého pohlaví. Ale lidi, kteří se chtějí seznámit, o zájem zpravidla stojí.

Jasně. Já už seznamovat vůbec nechci a nestojím o to. Jinak ano, asi máš pravdu. Mně se už se ty věci o zájmu jiného pohlaví představují těžko, proto není můj názor v tomhle relevantní.

• Citovat
  • Upravit
7692
8.8.23 16:57
@someargue píše:
WTF :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: slečna si zatančí pod písničku a už z nej bude prostitutka v kanálu?

Stačí pohled. Když vypadá jako štětka, chodí jako štětka, kejhá jako štětka, tak to prostě kachna je. Že si kachna zatrsá na song, celá říčná pustí tiktok toužíc po instatní gratifikaci věc jen podtrhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
8.8.23 17:31
@Lexter píše:
Stačí pohled. Když vypadá jako štětka, chodí jako štětka, kejhá jako štětka, tak to prostě kachna je. Že si kachna zatrsá na song, celá říčná pustí tiktok toužíc po instatní gratifikaci věc jen podtrhuje.

To mluvíš o svých dcerách nebo vnučkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 17:32
@Kfětoslava píše:
To mluvíš o svých dcerách nebo vnučkách?

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.8.23 17:55
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Nevím jak bych začala…
S manželem jsme spolu 10 let a náš sexuální život za moc nestojí. Manžel kdyby „nemusel“ sex by neprovozoval a když už přijde na věc, probíhá to tak, že tady si lehni, bez jakýchkoliv dotyků proběhne styk a konec, odchod. Celé roky jsem si snažila namluvit, že každý na to prostě není, že ho nemůžu do ničeho nutit, ale popravdě už to moc nedávám.
Za celé roky se mě nedotkl „tam dole“, až na případ kdy jsem se ho snažila navést, ale po téměř znechuceném výrazu jsem další pokus rovnou zamítla. Orální sex nikdy nezkusil, přijde mu to nechutné, ale když dělám orální sex já jemu, to se mu líbí. Jediný projev nějaké jeho náklonnosti je takový, že mi osahá prsa.
Snažila jsem se s ním samozřejmě promluvit několikrát, ale on se na tohle téma nechce bavit. Řekne mi jen, že jsem jak nynfomanka když mi přijde sex jednou za měsíc málo a když ví, že ani nedosáhnu orgasmu, tak jen namítne, že jsem si měla pospíšit. :nevim:
Veškerá snaha oživit náš vztah se minula účinkem. Mé pozvání do kina a na večeři, zamítnul s tím, že „tohle randění už přeci máme za sebou“ a neměl by kdo hlídat dítě. (rodiče bydlí hned barák vedle, takže by to problém nebyl)
Nevím, jsem už zoufalá, připadám si už jen jak kuchařka a uklízečka.
Vždy byl takový ten studený čumák jak se říká (po rodičích, jeho rodiče jsou stejný), ale postupem času mi to začalo víc a víc vadit. Chybí mi romantika a vášeň… Jsme celkem mladý (není nám ani 40) a on už je jak 80 letej dědek.
Má otázka zní, dá se nějakým způsobem naučit chlapa být vášnivý?
Nebo možná zásadnější otázka, dá se žít s mizerným sexem a bez vášně?

Milenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
8.8.23 19:30
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Nevím jak bych začala…
S manželem jsme spolu 10 let a náš sexuální život za moc nestojí. Manžel kdyby „nemusel“ sex by neprovozoval a když už přijde na věc, probíhá to tak, že tady si lehni, bez jakýchkoliv dotyků proběhne styk a konec, odchod. Celé roky jsem si snažila namluvit, že každý na to prostě není, že ho nemůžu do ničeho nutit, ale popravdě už to moc nedávám.
Za celé roky se mě nedotkl „tam dole“, až na případ kdy jsem se ho snažila navést, ale po téměř znechuceném výrazu jsem další pokus rovnou zamítla. Orální sex nikdy nezkusil, přijde mu to nechutné, ale když dělám orální sex já jemu, to se mu líbí. Jediný projev nějaké jeho náklonnosti je takový, že mi osahá prsa.
Snažila jsem se s ním samozřejmě promluvit několikrát, ale on se na tohle téma nechce bavit. Řekne mi jen, že jsem jak nynfomanka když mi přijde sex jednou za měsíc málo a když ví, že ani nedosáhnu orgasmu, tak jen namítne, že jsem si měla pospíšit. :nevim:
Veškerá snaha oživit náš vztah se minula účinkem. Mé pozvání do kina a na večeři, zamítnul s tím, že „tohle randění už přeci máme za sebou“ a neměl by kdo hlídat dítě. (rodiče bydlí hned barák vedle, takže by to problém nebyl)
Nevím, jsem už zoufalá, připadám si už jen jak kuchařka a uklízečka.
Vždy byl takový ten studený čumák jak se říká (po rodičích, jeho rodiče jsou stejný), ale postupem času mi to začalo víc a víc vadit. Chybí mi romantika a vášeň… Jsme celkem mladý (není nám ani 40) a on už je jak 80 letej dědek.
Má otázka zní, dá se nějakým způsobem naučit chlapa být vášnivý?
Nebo možná zásadnější otázka, dá se žít s mizerným sexem a bez vášně?

Proto si pořizuji ženy s vaginálním orgasmem na vztah, tyhle klitorisy a nějaký lízání frnd mě nebaví :nevim: jsem chlap, ne dítě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107638
8.8.23 19:59
@Mango_Lassi píše: Žena, která nechce sahat na mužský pohlavní orgán není heterožena? Je lesba?

je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.8.23 20:07
@mikča89 píše:
Jj… taky jsem si vsimla. Mozna je pro ego lepsi pohadka, ze je teply nez kruta pravda, ze vlastního manžu nerajcuju :mrgreen:

chemii neovlivnis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.8.23 20:11
@Mango_Lassi píše:
Jsou manici co vlezou i na sedmdesátiletou. To nic o kvalitě té dotyčné nevypovídá. A už vůbec ne o tom, zda lze najít kvalitní vztah, kde vše fungujePříspěvek upraven 08.08.23 v 09:37

Ty jsi, ale zla
Co je u tebe to vse…vubec nevim, jestli bych to poznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí